Tapahtumia suurella sydämellä

Paviljongissa järjestetään vuosittain lähes 1000 tapahtumaa ja niissä vierailee noin 350 000 kävijää.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki sijaitsee Jyväskylässä keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meiltä löytyy monipuoliset tilat ja ammattitaitoinen tuottajatiimi. Yhteistyöverkostomme kautta saat kaikki tarvitsemasi palvelut helposti ja sinulle jää aikaa tapahtuman asiasisällön suunnitteluun!

Katso alta minkälaisia tapahtumatoteutuksia Paviljongissa on muun muassa ollut.


DNA Expo 2022

DNA kauppa on järjestänyt Paviljongissa jo useana vuonna valtakunnalliset myyjille suunnatun, DNA Expo-tapahtuman. Tapahtuma kokoaa yhteen osallistujia koulutusseminaariin, kaupalliseen sidosryhmänäyttelyyn sekä rentoon iltajuhlaan.

Paviljongin monipuoliset tilat ja laaja palveluvalikoima soveltuvat erityisen hyvin monikanavaiselle tapahtumalle. Saman katon alta löytyy niin halli- kuin seminaaritilatkin ja ammattilaisia luovista suunnittelijoista näyttelytekniikan rakentajatiimin.

Vuoden 2022 DNA Foorum järjestettiin Paviljongin Wilhelm-salissa, joka toimii erityisen hyvin seminaari- ja koulutustilaisuuksiin.

DNA Expo puolestaan järjestettiin tunnelmallisessa A-hallissa. Näyttelyn tuottamisesta vastasi Paviljongin messutiimi. Näyttelyosastoilla piipahtamisen lomassa A-hallissa nautittiin myös päivän tarjoiluista, aina Aamun startti -aamupalasta iltapäivän etkojen baareista nautittaviin tarjoiluihin. Etkot virittivät osallistujia tulevaan iltajuhlaan, jonka ovet avautuivat viereiseen tilaan Paviljonki Areenalle.

Rentoon yhdessäoloon panostavan iltajuhlan teemaksi valikoitui DNA Surf Party. Näyttävä toteutus rakentui visuaalisen tiimin ja asiakkaan vuoropuhelun kautta mieleenpainuvaksi kokonaisuudeksi, jossa osallistujat pääsivät kokemaan aitoa surffitunnelmaa rantabaareista aurinkovarjoihin ja lokoisan värikkäisiin lounge-alueisiin. Yllätyksellisen illan yhtenä kohokohtana järjestettiin DNA pöytälätkä-turnaus, jonka huikean päälavalla järjestetyn finaalipelin juonsi urheiluselostaja Aleksis Ärje.

”Olemme jo useana vuonna nauttineet Paviljongin erinomaisista puitteista ja palvelusta. Paviljongissa on ollut helppo järjestää toimivia ja näyttäviä tapahtumia. Järjestäjän toiveet on otettu upeasti huomioon ja ne on ylitetty kerta toisensa jälkeen. Olemme voineet luottaa toteutukseen ja sen toimimiseen prosessin suunnittelusta aina tapahtuman toteutukseen. Tilanteita on luovittu hienosti, jopa kesken tapahtuman ja henkilökuntamme on saanut nauttia onnistuneesta tapahtumasta. Voin suositella Paviljonkia tapahtumien toteuttajana sekä ideoijana. Kiitos!” toteaa Jenita Harjula, johdon assistentti, DNA Kauppa Oy.

PANDA 101 – maailman makeimmat juhlat 2021

Orkla Suomi järjesti Paviljongissa marraskuussa 2021 Pandan 101-vuotisjuhlat, joiden vieraina nähtiin makeistalon oma väki. Vastasimme kokonaisvaltaisesti tapahtuman suunnittelusta ja tuottamisesta asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden pohjalta.

Paviljongin joustavat tilat mahdollistivat asiakkaille koronaturvallisen, yksityisen tilan. Ala-aulaan muokattiin oma sisäänkäynti loungetiloineen, vaatesäilytyksineen ja omine vessoineen. Seinien toisella puolella oli tapahtuman aikaan käynnissä useiden tuhansien kävijöiden messutapahtuma, mutta pandalaiset saivat juhlia oman väen kesken.

Tunnelmalliseen A-halliin rakennettiin upeat puitteet, joissa hyödynnettiin mittavasti juhlan logoa ja värimaailmaa. Koska kyseessä oli vuosijuhla, haluttiin myös visuaalisesti tuoda esille yrityksen historiaa. Tämä toteutettiin muun muassa juhlatilaan vievällä kujalla, jonne aseteltiin juhlaa varten digitoituja, kehystettyjä Pandan julisteita menneiltä vuosikymmeniltä. Kattavalla valo- ja av-suunnittelulla varmistettiin tunnelmallinen ja illan mittaan muuttuva juhlamaailma. Yksityiskohtiakaan ei unohdettu; rakensimme asiakkaan uutuusoluelle oman näyttävän ständin, juhlaillallinen nautittiin satojen valolamppuketjujen loisteessa ja kukka- ja vihersomistuksella luotiin juhlavaa tunnelmaa.

Illallinen nautittiin näyttävistä buffeteista, joissa erityisenä yksityiskohtana oli isoilta pannuilta tarjottu pääruoka. Baaripisteistä vieraat saivat perinteisten paperisten drinkkilippujen sijaan juomat heille jaetuilla sirullisilla maksurannekkeilla. Illalla koettiin myös yllätyksellinen laku shotti -tunti, jonka aikana vieraat nauttivat lakuoluesta ja lakushoteista.

Ohjelma koostui perinteisten puheiden ja ruokailun lisäksi yllätyksistä ja yhdessä tekemisestä. Alkuillan livemusiikista vastasi Anna Abreun yllätyskeikka ja juhlavieraat pääsivät luomaan oman Pandan tik tok -tanssin ammattiohjaajan johdattamana. Tapahtumaa varten rakennettu parkettinen tanssilattia ei tyhjentynyt tanssivista pandalaisista ennen kuin valomerkin tultua. Tästä huolen pitivät niin bilebändi kuin spiikkaava ja showtaitonsa huippuunsa hionut dj.

Hyvä tapahtumaa jättää kävijöilleen aina muistijäljen, mutta kaikkea ei laskettu muistin varaan. Ammattikuvaaja taltioi illan ja Photo Booth -piste oli todella suosittu. Tulostetut kuvat sai jokainen vieras mukaansa muistoksi kotiin lähtiessä. Lisäksi Panda-tanssikoulun huipennukseksi kuvattiin Pandan oma tanssivideo.

Koko keskimaan virtuaalipikkujoulut 2021

Osuuskauppa Keskimaan henkilöstön pikkujoulut ovat tapahtumana tuttu ja odotettu vuoden kohokohta Paviljongissa. Vuonna 2021 nämä 2 000 hengen juhlat järjestettiin kokonaan virtuaalisesti, elämyksellisyydestä ja yhteisöllisyydestä tinkimättä.

Paviljonki vastasi tapahtuman tuotannosta laajan palvelukumppaniverkoston avulla. Konseptisuunnittelu alkoi hyvissä ajoin asiakkaan kanssa ja tavoitteeksi asetettiin mahdollisimman keskimaalaisen näköinen juhla, jossa osallistujat pääsisivät nauttimaan laadukkaasta viihteestä, yllätyksellisistä ja vuorovaikutteisista elementeistä sekä tietysti maukkaasta tarjoilusta. Paviljongin asiantuntemusta hyödynnettiin myös tapahtuman visuaalisen ilmeen ja viestinnän rakentamisessa, aina tapahtuman omaa runoa myöden.

Paviljongin messuhalliin toteutettiin kolmella lavalla varustettu studiotila tekniikoineen ja visuaalisine elementteineen. Tapahtumalle rakennettiin oma virtuaalitapahtuma-alusta, jossa osallistujat pääsivät seikkailemaan tutuissa, mutta virtuaalisiksi muutetuissa Keskimaan ravintoloiden tiloissa, joissa oli tarjolla aktiviteettejä chat-mahdollisuudesta aina Tik tok -tanssikurssiin ja virtuaalivalokuvauspisteeseen.  Alusta, videotaltiointi ja striimaus toteutettiin yhteistyössä Noveltive Oy:n kanssa.

Paviljonki Ravintolat vastasivat lähes kahden tuhannen herkkukorin suunnittelusta, kokoamisesta ja logistiikan järjestämisestä yhdessä asiakkaan kanssa. Jokainen halukas sai kotisohvalle nautittavaksi laadukkaita herkkuruokia ja juomia sisältäneen paketin.

Monipuolinen ohjelma sisälsi muun muassa illuusio- ja taikuusnumeroita. Taikuri Henri Kemppainen myös juonsi tapahtuman yhdessä juontajakollega Marianna Räsäsen kanssa. Livenä striimatun ohjelman seassa nähtiin Keskimaan toimipisteillä etukäteen ammattilaisten kuvaamia tervehdysvideoita, joiden käsikirjoituksista vastasi toimipisteiden henkilökunta. Live-jukeboxissa juhlijat äänestivät kappaleita bilebändin esitettäväksi. Lisäksi ohjelmassa oli illan tähtiartistin haastattelutuokio, johon osallistujat saivat lähettää kysymyksiä. Illan kruunasi upea Elastisen livekeikka suorana Paviljongin lavalta pyrotekniikoineen.

Tapahtumasta vastasi Paviljongin tapahtumatuottaja Lotta Nyqvist, jonka yhtenä erikoistumisalueena on virtuaali- ja verkkotapahtumien suunnittelu ja tuottaminen. ”Keskimaan virtuaalipikkujoulut olivat valtakunnan tasollakin yksi merkittävimmistä yhden yrityksen järjestämistä kokonaan virtuaalisista pikkujouluista, etenkin jos otetaan huomioon kokonaisuuden laajuus ja henkilöstön määrä”, Lotta kertoo.

”Asiakkaan näkökulmasta Paviljongin apu virtuaalitapahtuman järjestämisessä oli korvaamaton. Meillä on kymmenien vuosien kokemus perinteisistä juhlajärjestelyistä Paviljongilla, mutta tällä kertaa toteutettu virtuaalitapahtuma oli jotain täysin uutta meille. Yllättävää virtuaalitapahtuman järjestämisessä oli se, että se vaatii paljon enemmän suunnittelutyötä kuin perinteisen juhlan järjestäminen – kaiken piti olla tarkkaan käsikirjoitettua, jotta suorasta lähetyksestä saatiin toimiva kokonaisuus. Olimme todella tyytyväisiä, että yhdessä Paviljongin ammattilaisten avulla saimme tämän uniikin virtuaalitapahtuman järjestettyä. Tapahtuma sai paljon hyvää palautetta henkilökunnaltamme. Toivomme kuitenkin, että tänä vuonna pääsisimme jälleen järjestämään pikkujouluja perinteisissä merkeissä, ihmisiä aidosti kohdaten. Myös perinteisissä juhlajärjestelyissä voimme luottaa Paviljongin ammattilaisten apuun”, Suvi Elonheimo-Tikkanen, johdon assistentti, Osuuskauppa Keskimaa.

 

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla 2021

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla on perinteikäs gaalatapahtuma, johon yli tuhatpäinen osallistujajoukko kokoontuu juhlimaan maakunnan yrittäjiä. Juhla on järjestetty useana vuonna Paviljongissa. Koronapandemian keskellä toteutus siirtyi huhtikuussa 2021 Paviljonki Live Studioon, josta tyylikäs juhla striimattiin ajan hengen mukaisesti kotikatsomoihin. Juhla toteutettiin upouuden Paviljonki Live Studion ensimmäisenä virtuaalitoimeksiantona. Tekniseksi operaattoriksi valikoitui Paviljongin pitkäaikainen yhteistyökumppani, esitystekniikkayritys Rajupaja. Käytössä oli Rajupajan oma LiveKatsomo-lähetysalusta.

Pyrkimyksenämme oli luoda pandemiasta huolimatta iloa ja hyötyä tarjoava juhla. Konsepti muuttui isosti, mutta yrittäjät olivat hyvillään, että juhla olosuhteiden sallimissa rajoissa kuitenkin järjestettiin. Paviljonki on ollut luotettava kumppanimme vuodesta toiseen ja oli siten ykkösvaihtoehtomme myös striimatun tapahtuman järjestämiseen. Tekniikka toimi erinomaisesti kaikilla alustoilla skaalautuen ja toteutus myös näytti kiinnostavalta. Lisäksi oli upeaa nähdä, kuinka lähes kaikki yhteistyökumppanimme seurasivat perinteisestä juhlasta virtuaalitoteutukseen. Heilläkin oli selvästi innostusta uudenlaiseen tekemiseen.

Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät

Monikameratuotanto toteutettiin voimassa olleita koronarajoituksia pilkuntarkasti noudattaen. Studiossa oli mahdollisimman vähän väkeä kerrallaan, lavalla huolehdittiin turvaväleistä ja toteutukseen osallistuneet ihmiset voitiin hajauttaa Paviljongin isoihin tiloihin ilman huolta turhista kontakteista.

Jussi Mäkelä, Rajupaja

Menestyksekkäästi koeponnistetun Paviljonki Live Studion palvelut on paketoitu helposti hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi, jotka jäävät osaksi messu- ja tapahtumakeskuksen tarjontaa myös koronan hellittäessä.

Kaukolämpöpäivät 2020

Energia-alan seminaari Kaukolämpöpäivät järjestettiin Paviljongissa elokuussa 2020 koronahaasteiden ja ohjeistusten keskellä. Seminaarisalit kalustettiin halleihin, jolloin pystyttiin varmistamaan turvavälit viihtyisyydestä tinkimättä. Toiseen halliin toteutettiin väljä näyttelytila. 

Paviljongin avarat, monipuoliset ja muuntautumiskykyiset tilat mahdollistivat osallistujille turvallisen kohtaamisen. Henkilökunta huolehti siisteydestä ja hygieniasta tehokkaasti ja samalla huomaamattomasti. Seminaarisalit kalustettiin asianmukaisesti turvavälein, mutta tyylikkyydestä ei tarvinnut kuitenkaan tinkiä. Paviljongin kalusteet ja tekniikka mahdollistavat tilojen sisustamisen väljästi, mutta samalla viihtyisästi. Tapahtumamme oli ammattitaidolla järjestetty – siitä suuri kiitos Jyväskylän Paviljongille ja yhteistyökumppanillemme Tapaukselle, jotka saumattomalla yhteistyöllä toteuttivat onnistuneen tilaisuuden.

Maria Boholm, Adato Energia Oy

Tapahtuman aikainen asiakaspalvelu oli teiltä ihan mahtavaa – työntekijänne aulassa ja tekniikankin puolelta olivat kaikki todella avuliaita, joustavia ja oma-aloitteisia. Tuntui todellakin siltä, että kaikki halusivat tehdä tästä hienon ja turvallisen tapahtuman. Meitä myös helpotti paljon se, että teillä jo oli paljon tapahtuman turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia esillä.

Mukavaa syksyn alkua teille ja palataan toivottavasti pian tulevaisuuden tapauksissa!

Parhain terveisin,
Tapaus-tiimi

Taksiliiton liittokokous 2020

Taksiliiton liittokokous järjestettiin Paviljongissa 3.-4.11.2020.

Koronatilanne on tuonut kaikki tapahtumajärjestäjät, niin tilaaja- kuin tuottajapuolella täysin uudenlaisen tilanteen eteen. Tapahtumien turvallisesta järjestämisestä on tullut kaikkien tilaisuuksien toteuttamisen lähtökohta.

Järjestömme kaksipäiväinen liittokokous kokoontui Jyväskylän Paviljongissa marraskuun alussa. Olemme aikaisemminkin toteuttaneet tilaisuuksiamme Paviljongissa, mutta nyt omat haasteensa aiheutti vallitseva koronatilanne.

Voimme todeta, että paremmin ja turvallisemmilla mielin ei tapahtuma olisi voinut sujua. Paviljongin suuret tilat mahdollistivat turvavälien pitämisen, niin auditoriossa istuttaessa kuin missä vain Paviljongin tiloissa liikuttaessa. Hygienia- ja muut turvallisuuteen liittyvät asiat oli kaikkialla erinomaisesti huomioitu. Myös omat, nimenomaisesti meidän tilaisuuteemme liittyvät toiveet ja ajatukset huomioitiin mallikkaasti. Ravintola Fanerin 600 -paikkainen tila mahdollisti myös turvalliset lounastaukojärjestelyt. Paviljongin mahtava henkilökunta huolehti tilaisuuden sujumisesta erittäin ammattitaitoisesti, ja voin lämpimästi suositella Paviljonkia tapahtumapaikkana.

Tiina Syrjäsalo, Suomen Taksiliitto ry

Sote-maakuntakierros 2020

Sote-maakuntakierros järjestettiin Paviljongissa elokuussa 2020.

Paviljonki on luotettava tapahtumapaikka, jossa on hyvät ja väljät tilat. Hygieniaohjeistukset olivat erittäin selkeät ja ne oli tuotu hyvin esille. Henkilökunta näytti omalla esimerkillään mallia, kuinka tehostetusta hygieniasta ja turvaväleistä huolehditaan. Paviljongin vankan ammattitaidon ja tapahtumaosaamisen tuntien pystyimme järjestämään turvallisin mielin tapahtumamme, johon osallistui mm. ministeri.

Emmi Palokangas, viestintäjohtaja, Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän Paviljonki on kompakti kokonaisuus, jonka tilat taipuvat myös Ärräpäivien kaltaisen suurtapahtuman järjestämiseen. Paviljongin tapahtumajärjestäjäpalvelun avulla isokin tapahtuma toteutuu tehokkaasti, ja kävelymatkan päästä löytyy kaikki kokous-, seminaari-, messu- ja juhlatiloista hotelleihin ja ravintoloihin.

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, R-kioski Oy

Säästöpankin kesäpäivät 2018

Säästöpankin kesäpäivät vietettiin Paviljongissa elokuussa 2018. Kaksipäiväisessä henkilökunnan virkistystapahtumassa oli molempina tapahtumapäivinä reilut 500 osallistujaa. Kesäpäivien Havaiji-teema näkyi voimakkaasti sekä ulkoaktiviteeteissa että iltajuhlissa. Paviljongin ulkoalueiden käyttö mahdollisti monenlaiset ulkoaktiviteetit ja kahden erihenkisen iltajuhlan näyttämönä toiminut Paviljonki Areena koki h-hetkien välillä täydellisen muodonmuutoksen.

Ammattitaitoisella tapahtumajärjestäjällä on iso merkitys juhlan onnistumisessa. Meillä oli onnea, että löysimme tämänvuotiseksi yhteistyökumppaniksemme Jyväskylän Paviljongin. Yhteistyö Paviljongin kanssa oli luotettavaa, osaavaa, luovaa, kuuntelevaa, ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Suosittelen lämpöisesti muillekin juhlapaikkaa etsiville!

Tiina Haapakoski viestintäpäällikkö, Säästöpankki Optia