Tapahtumia suurella sydämellä

Paviljongissa järjestetään vuosittain lähes 1000 tapahtumaa ja niissä vierailee noin 350 000 kävijää.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki sijaitsee Jyväskylässä keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meiltä löytyy monipuoliset tilat ja ammattitaitoinen tuottajatiimi. Yhteistyöverkostomme kautta saat kaikki tarvitsemasi palvelut helposti ja sinulle jää aikaa tapahtuman asiasisällön suunnitteluun!

Katso alta minkälaisia tapahtumatoteutuksia Paviljongissa on muun muassa ollut.


Keski-Suomen Yrittäjäjuhla 2021

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla on perinteikäs gaalatapahtuma, johon yli tuhatpäinen osallistujajoukko kokoontuu juhlimaan maakunnan yrittäjiä. Juhla on järjestetty useana vuonna Paviljongissa. Koronapandemian keskellä toteutus siirtyi huhtikuussa 2021 Paviljonki Live Studioon, josta tyylikäs juhla striimattiin ajan hengen mukaisesti kotikatsomoihin. Juhla toteutettiin upouuden Paviljonki Live Studion ensimmäisenä virtuaalitoimeksiantona. Tekniseksi operaattoriksi valikoitui Paviljongin pitkäaikainen yhteistyökumppani, esitystekniikkayritys Rajupaja. Käytössä oli Rajupajan oma LiveKatsomo-lähetysalusta.

Pyrkimyksenämme oli luoda pandemiasta huolimatta iloa ja hyötyä tarjoava juhla. Konsepti muuttui isosti, mutta yrittäjät olivat hyvillään, että juhla olosuhteiden sallimissa rajoissa kuitenkin järjestettiin. Paviljonki on ollut luotettava kumppanimme vuodesta toiseen ja oli siten ykkösvaihtoehtomme myös striimatun tapahtuman järjestämiseen. Tekniikka toimi erinomaisesti kaikilla alustoilla skaalautuen ja toteutus myös näytti kiinnostavalta. Lisäksi oli upeaa nähdä, kuinka lähes kaikki yhteistyökumppanimme seurasivat perinteisestä juhlasta virtuaalitoteutukseen. Heilläkin oli selvästi innostusta uudenlaiseen tekemiseen.

Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät

Monikameratuotanto toteutettiin voimassa olleita koronarajoituksia pilkuntarkasti noudattaen. Studiossa oli mahdollisimman vähän väkeä kerrallaan, lavalla huolehdittiin turvaväleistä ja toteutukseen osallistuneet ihmiset voitiin hajauttaa Paviljongin isoihin tiloihin ilman huolta turhista kontakteista.

Jussi Mäkelä, Rajupaja

Menestyksekkäästi koeponnistetun Paviljonki Live Studion palvelut on paketoitu helposti hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi, jotka jäävät osaksi messu- ja tapahtumakeskuksen tarjontaa myös koronan hellittäessä.

Kaukolämpöpäivät 2020

Energia-alan seminaari Kaukolämpöpäivät järjestettiin Paviljongissa elokuussa 2020 koronahaasteiden ja ohjeistusten keskellä. Seminaarisalit kalustettiin halleihin, jolloin pystyttiin varmistamaan turvavälit viihtyisyydestä tinkimättä. Toiseen halliin toteutettiin väljä näyttelytila. 

Paviljongin avarat, monipuoliset ja muuntautumiskykyiset tilat mahdollistivat osallistujille turvallisen kohtaamisen. Henkilökunta huolehti siisteydestä ja hygieniasta tehokkaasti ja samalla huomaamattomasti. Seminaarisalit kalustettiin asianmukaisesti turvavälein, mutta tyylikkyydestä ei tarvinnut kuitenkaan tinkiä. Paviljongin kalusteet ja tekniikka mahdollistavat tilojen sisustamisen väljästi, mutta samalla viihtyisästi. Tapahtumamme oli ammattitaidolla järjestetty – siitä suuri kiitos Jyväskylän Paviljongille ja yhteistyökumppanillemme Tapaukselle, jotka saumattomalla yhteistyöllä toteuttivat onnistuneen tilaisuuden.

Maria Boholm, Adato Energia Oy

Tapahtuman aikainen asiakaspalvelu oli teiltä ihan mahtavaa – työntekijänne aulassa ja tekniikankin puolelta olivat kaikki todella avuliaita, joustavia ja oma-aloitteisia. Tuntui todellakin siltä, että kaikki halusivat tehdä tästä hienon ja turvallisen tapahtuman. Meitä myös helpotti paljon se, että teillä jo oli paljon tapahtuman turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia esillä.

Mukavaa syksyn alkua teille ja palataan toivottavasti pian tulevaisuuden tapauksissa!

Parhain terveisin,
Tapaus-tiimi

Taksiliiton liittokokous 2020

Taksiliiton liittokokous järjestettiin Paviljongissa 3.-4.11.2020.

Koronatilanne on tuonut kaikki tapahtumajärjestäjät, niin tilaaja- kuin tuottajapuolella täysin uudenlaisen tilanteen eteen. Tapahtumien turvallisesta järjestämisestä on tullut kaikkien tilaisuuksien toteuttamisen lähtökohta.

Järjestömme kaksipäiväinen liittokokous kokoontui Jyväskylän Paviljongissa marraskuun alussa. Olemme aikaisemminkin toteuttaneet tilaisuuksiamme Paviljongissa, mutta nyt omat haasteensa aiheutti vallitseva koronatilanne.

Voimme todeta, että paremmin ja turvallisemmilla mielin ei tapahtuma olisi voinut sujua. Paviljongin suuret tilat mahdollistivat turvavälien pitämisen, niin auditoriossa istuttaessa kuin missä vain Paviljongin tiloissa liikuttaessa. Hygienia- ja muut turvallisuuteen liittyvät asiat oli kaikkialla erinomaisesti huomioitu. Myös omat, nimenomaisesti meidän tilaisuuteemme liittyvät toiveet ja ajatukset huomioitiin mallikkaasti. Ravintola Fanerin 600 -paikkainen tila mahdollisti myös turvalliset lounastaukojärjestelyt. Paviljongin mahtava henkilökunta huolehti tilaisuuden sujumisesta erittäin ammattitaitoisesti, ja voin lämpimästi suositella Paviljonkia tapahtumapaikkana.

Tiina Syrjäsalo, Suomen Taksiliitto ry

Sote-maakuntakierros 2020

Sote-maakuntakierros järjestettiin Paviljongissa elokuussa 2020.

Paviljonki on luotettava tapahtumapaikka, jossa on hyvät ja väljät tilat. Hygieniaohjeistukset olivat erittäin selkeät ja ne oli tuotu hyvin esille. Henkilökunta näytti omalla esimerkillään mallia, kuinka tehostetusta hygieniasta ja turvaväleistä huolehditaan. Paviljongin vankan ammattitaidon ja tapahtumaosaamisen tuntien pystyimme järjestämään turvallisin mielin tapahtumamme, johon osallistui mm. ministeri.

Emmi Palokangas, viestintäjohtaja, Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän Paviljonki on kompakti kokonaisuus, jonka tilat taipuvat myös Ärräpäivien kaltaisen suurtapahtuman järjestämiseen. Paviljongin tapahtumajärjestäjäpalvelun avulla isokin tapahtuma toteutuu tehokkaasti, ja kävelymatkan päästä löytyy kaikki kokous-, seminaari-, messu- ja juhlatiloista hotelleihin ja ravintoloihin.

Ann-Charlotte Schalin, markkinointijohtaja, R-kioski Oy

Säästöpankin kesäpäivät 2018

Säästöpankin kesäpäivät vietettiin Paviljongissa elokuussa 2018. Kaksipäiväisessä henkilökunnan virkistystapahtumassa oli molempina tapahtumapäivinä reilut 500 osallistujaa. Kesäpäivien Havaiji-teema näkyi voimakkaasti sekä ulkoaktiviteeteissa että iltajuhlissa. Paviljongin ulkoalueiden käyttö mahdollisti monenlaiset ulkoaktiviteetit ja kahden erihenkisen iltajuhlan näyttämönä toiminut Paviljonki Areena koki h-hetkien välillä täydellisen muodonmuutoksen.

Ammattitaitoisella tapahtumajärjestäjällä on iso merkitys juhlan onnistumisessa. Meillä oli onnea, että löysimme tämänvuotiseksi yhteistyökumppaniksemme Jyväskylän Paviljongin. Yhteistyö Paviljongin kanssa oli luotettavaa, osaavaa, luovaa, kuuntelevaa, ystävällistä ja asiakaslähtöistä. Suosittelen lämpöisesti muillekin juhlapaikkaa etsiville!

Tiina Haapakoski viestintäpäällikkö, Säästöpankki Optia