Esteettömyystiedot

Kaikkiin Paviljongin kokous- ja yleisötiloihin pääsee esteettömästi. Talossa on automaattisesti avautuvat ulko-ovet. Käytävät ja oviaukot ovat leveitä. Teemme parhaamme, jotta Paviljonki toimisi tasavertaisesti kaikkien käyttäjiensä kannalta. Henkilökuntamme opastaa ja avustaa liikunta- ja aistirajoitteisia asiakkaita tarvittaessa.

Toimipisteessä on 4 kerrosta. Lutakonaukion aulassa on hissi, jonka ovi aukeaa automaattisesti. Hissillä pääsee talon kaikkiin kerroksiin ja Ravintolaan. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Sisätilojen ovet erottuvat selkeästi.

Encore, Tempo ja Intro ovat auditorioita. Niihin on varattu tilaa pyörätuolia käyttäville sekä heidän saattajilleen. Muissa kokous- ja hallitiloissa on tasalattiat.

Encore-salissa on induktiosilmukka. Katso induktiosilmukan kuuluvuuskartta.

Sisäänkäynti Lutakonaukio
Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu. Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja sen yläpuolella on katos. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa painikkeen avulla automaattisesti.

Sisäänkäynti Kongressi
Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu. Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja sen yläpuolella on katos. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa painikkeen avulla automaattisesti.

Sisäänkäynti Uno Savolan katu
Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu. Sisäänkäynti sijaitsee syvennyksessä ja on valaistu. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa painikkeen avulla automaattisesti.

Paviljongin pysäköintitalot ovat P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy ja kaikki P-alueet ovat maksullisia.

Kaikissa pysäköintitaloissa on invapaikkoja, jotka ovat myös maksullisia. Pysäköintiruudun leveys on vähintään 3,6 m. Lisäksi Uno Savolan kadulla P-Paviljonki 2 talon seinustalla on muutama invapysäköintipaikka.

Mikäli Paviljongin viereiset aukiot eivät ole tapahtumakäytössä, on niille mahdollista pysäköidä invaliditunnuksella Paviljongin henkilökunnan ohjeiden mukaan.

Huom! Pysäköintihallissa on hissi, jonka ovi aukeaa automaattisesti. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Uloskäyntikerroksen painike erottuu muista.

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäyntien läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynneille pääsee siirtymään sujuvasti.

Talon esteettömät WC-tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa Lutakonaukion sekä Uno Savolan kadun aulojen yhteydessä ja kolmannessa kerroksessa (kulku hissillä).

Liikuntarajoitteiset asiakkaamme saavat ottaa avustajansa ilmaiseksi mukaan Paviljongin kaikkiin tapahtumiin, konsertteihin ja messutapahtumiin. Avustajalippu on maksuton asiakkaille, jotka tarvitsevat vamman tai pitkäaikaissairauden takia henkilökohtaista avustajaa voidakseen liikkua Paviljongissa.