Tervetuloa viihtymään messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin!

Yhdessä ravintolakumppanimme Food&Events Tapahtumaravintoloiden kanssa haluamme tehdä messuvierailustasi ainutlaatuisen kokemuksen. Messujen aikana pääset nauttimaan ravintolapalveluista uusissa ravintoloissamme sekä tilaamaan messutarjoilut kätevästi ennakkoon Food&Eventsin verkkokaupasta.

 

Pidä messutiimisi energisenä ja tilaa ruokatarjoilut suoraan messuosastollenne! Kaikki osastotilaukset sekä lounas- ja kahvilipukkeet voit tilata ennakkoon verkkokaupastamme.

Tilaa verkkokaupasta

Haluaisitko järjestää cocktail-tilaisuuden tai muun oheistapahtuman messujen aikana asiakkaillesi? Meiltä voit tilata ennakkoon kaikki ravintopalvelut tilaisuuteesi:
myynti.paviljonki@restel.fi
Puh. 020 7994084Tarjoilut tilaisuuteesi toiveidesi mukaan

Food&Events Tapahtumaravintolat toimii tiiviissä yhteistyössä Paviljongin myyntipalveluiden kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, ideoimme ja toteutamme tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopivat tarjoilut. Paviljongin uudet modernit, muunneltavat ravintolatilat taipuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ja juhliin, myös kokoustiloiksi.

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan kauniisti somistetuista buffet-pöydistä tai viimeistelyinä annoksina pöytiin tarjoiltuina. Toteutamme myös näyttävät cocktail-kutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti.

Kun haluat tarjota jotain erityistä, käytämme toiveittesi mukaan esimerkiksi lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomutuotteita. Toteutamme myös huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset.

Autamme sinua mielellämme kaikissa tapahtumasi tarjoiluihin liittyvissä asioissa.

RAVINTOLAT PAVILJONGISSA

Nappaa mukaan kahvi ja maukas pulla kahvilasta tai nauti maistuva lounas tapahtuman aikana Paviljongin ravintolassa! Herkullisia makuja on tarjolla niin pienempään kun isompaan nälkään. Tietoa yksittäisen tapahtuman tarjonnasta löydät messun omilta sivuilta.

Kiinteät ravintolapisteet ovat:

Kiinteiden pisteiden lisäksi tapahtumiin tehdään pop-up-ravintolapisteitä, joiden määrä ja sijainnit suunnitellaan tapahtuman mukaan.

Kestäviä tapahtumia, vastuullisia tarinoita

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa sekä Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Food&Events Tapahtumaravintolat arvostaa vastuullista toimintaa, ja yhtiölle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.