Paviljongin ravintolapalveluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Ravintoloidemme tuotevalikoiman makumaailma ja ulkonäkö on hiottu täydentämään vierailijan kokemus kokonaisvaltaiseksi elämykseksi!

Yhdessä ravintolakumppanimme kanssa haluamme tehdä messuvierailustasi ainutlaatuisen kokemuksen. Messujen aikana pääset nauttimaan ravintolapalveluista uusissa ravintoloissamme sekä tilaamaan messutarjoilut kätevästi ennakkoon Food&Eventsin verkkokaupasta.

Tervetuloa Paviljonkiin!

Pidä messutiimisi energisenä ja tilaa ruokatarjoilut suoraan messuosastollenne! Kaikki osastotilaukset sekä lounas- ja kahvilipukkeet voit tilata ennakkoon verkkokaupastamme.

Tilaa verkkokaupasta

Haluaisitko järjestää cocktail-tilaisuuden tai muun oheistapahtuman messujen aikana asiakkaillesi? Meiltä voit tilata ennakkoon kaikki ravintolapalvelut tilaisuuteesi:
myynti.paviljonki@restel.fi
Puh. 020 7994084

RAVINTOLAT PAVILJONGISSA

Nappaa mukaan kahvi ja maukas pulla kahvilasta tai nauti maistuva lounas tapahtuman aikana Paviljongin ravintolassa! Herkullisia makuja on tarjolla niin pienempään kun isompaan nälkään. Tietoa yksittäisen tapahtuman tarjonnasta löydät messun omilta sivuilta.

Kiinteät ravintolapisteet ovat:

Kiinteiden pisteiden lisäksi tapahtumiin tehdään pop-up-ravintolapisteitä, joiden määrä ja sijainnit suunnitellaan tapahtuman mukaan.

Kysy ravintolapalveluista!

Asiakkuuspäällikkö

Moona Aalto

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi

Palvelukoordinaattori

Eini Manninen

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi

Kestäviä tapahtumia, vastuullisia tarinoita

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa sekä Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Food&Events Tapahtumaravintolat arvostaa vastuullista toimintaa, ja yhtiölle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.