Logot

Paviljonki -logo

Jyväskylän Messut -logo

Kirja, Ruoka & Viini -messut

Tapahtumakuvat

Tapahtumakuvia tulossa

 

Lehdistötiedotteet

 

Lehdistöpalvelut

Lehdistötilana toimii pääsääntöisesti K100 Klubi (sisäänkäynti Lutakonaukion aulasta, Kongressioven läheisyydestä), messujen aukioloaikojen mukaisesti. Lehdistötilassa on tietokone, tulostin ja wifi. Tilasta löytyvät tapahtumakohtaiset lehdistötiedotteet, näytteilleasettajien toimittamat mediamateriaalit sekä kahvi-­ ja teetarjoilu.

Lehdistön edustajille on varattu muutama pysäköintipaikka P3-alueella.

Akkreditoituminen

Lehdistön edustajat voivat akkreditoitua omiin messutapahtumiimme veloituksetta täyttämällä akkreditoitumislomakkeen. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Akkreditoituneet saavat kaikki tapahtuman tiedotteet sekä paikan päältä lounaslipun ja veloituksettoman pysäköintiluvan.

Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-passin pääsisäänkäynnin infosta. Myös bloggarit voivat ilmoittautua akkreditointilomakkeen kautta. Bloggari-sisäänpääsy oikeuttaa yhden henkilön maksuttomaan vierailuun messuilla, ja edellyttää kirjoittamista messutapahtumasta ennen tai jälkeen tapahtuman. Kaikki hyväksytyt blogistit saavat vahvistusviestin.

Ulkopuolisten järjestäjien tapahtumissa järjestelyt voivat olla erilaiset, niissä tulee olla aina yhteydessä suoraan tapahtuman järjestäjään.

Akkreditoitumislomake