Tapahtumakuvat

Lataa kuvien zip-paketti klikkaamalla tapahtuman nimeä.

Kirja, Ruoka & Viini ja Joulu, Lahja & Käsityö -messut 2021
Kuvat: Anne kalliola

Jyväskylän Rakennusmessut 2020
Kuvat: Anne Kalliola

Sähkö Valo Tele AV 2020 -messut
Kuvat: Anne Kalliola

Kirja, Ruoka & Viini  2019 -messut
Kuvat: Anne Kalliola

Puumessut 2019
Kuvat: Anne Kalliola

Jyväskylän Rakennusmessut 2019
Kuvat: Joel Jyrinki

FinnMateria -messut 2018
Kuvat: Anne Kalliola

Lehdistötiedotteet

Tiedotteet − Vuosi 2023


Tiedotteet − Vuosi 2022

Tiedotteet − Vuosi 2021


Tiedotteet − Vuosi 2020


Tiedotteet − Vuosi 2019

Logot

Paviljonki -logo

Jyväskylän Messut -logo

Lehdistöpalvelut

Lehdistötilana toimii pääsääntöisesti K100 Klubi (sisäänkäynti Lutakonaukion aulasta, Kongressioven läheisyydestä), messujen aukioloaikojen mukaisesti. Lehdistötilassa on tietokone, tulostin ja wifi. Tilasta löytyvät tapahtumakohtaiset lehdistötiedotteet, näytteilleasettajien toimittamat mediamateriaalit sekä kahvi-­ ja teetarjoilu.

Lehdistön edustajille on varattu muutama pysäköintipaikka P3-alueella.

Akkreditoituminen

Lehdistön edustajat voivat akkreditoitua omiin messutapahtumiimme veloituksetta täyttämällä akkreditoitumislomakkeen. Lomakkeen löydät jokaisen messutapahtuman omalta sivulta. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Akkreditoituneet saavat kaikki tapahtuman tiedotteet sekä paikan päältä lounaslipun ja veloituksettoman pysäköintiluvan.

Ennakkoon akkreditoituneet noutavat vahvistusviestiä vastaan sisäänpääsyyn oikeuttavan PRESS-passin pääsisäänkäynnin infosta. Myös bloggarit voivat ilmoittautua akkreditointilomakkeen kautta. Bloggari-sisäänpääsy oikeuttaa yhden henkilön maksuttomaan vierailuun messuilla, ja edellyttää kirjoittamista messutapahtumasta ennen tai jälkeen tapahtuman. Kaikki hyväksytyt blogistit saavat vahvistusviestin.

Ulkopuolisten järjestäjien tapahtumissa järjestelyt voivat olla erilaiset, niissä tulee olla aina yhteydessä suoraan tapahtuman järjestäjään.