maistuvia ruokaelämyksiä paviljongissa

Tervetuloa nauttimaan upeista ruokaelämyksistä Paviljonkiin!

Ravintolapalveluja Paviljongissa tarjoaa Food&Events Tapahtumaravintolat.

Meillä nautit konserttien ja viihdetapahtumien yhteydessä maistuvista väliaikatarjoiluista ja show&dinner-illallisista.

Messutapahtumissa pääset runsaiden lounaspöytien ääreen ja näytteilleasettajat tilaavat tarjoilut kätevästi suoraan osastolle.

Kun järjestät itse tapahtuman vieraillesi Paviljongissa, suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset tarjoilut juuri sinun tapahtumaasi.

Paviljongin ravintolat ovat viihtyisiä ja trendikkäitä:

 

Kestäviä tapahtumia, vastuullisia tarinoita

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa sekä Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Food&Events Tapahtumaravintolat arvostaa vastuullista toimintaa, ja yhtiölle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.

Paviljongin Food&Events ravintola valittiin vuonna 2023 Restelin parhaaksi ravintolaksi kategoriassa Tapahtumaravintolat!