Food&Events Tapahtumaravintolat

Tapahtumissa sinua palvelevat 1.8.2022 alkaen Food&Events Tapahtumaravintolat.

Food&Events Tapahtumaravintolat huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista ja palveluista, jolloin sinä voit keskittyä seurusteluun ja juhlasta nauttimiseen.

Ravintolapalvelujen tarjonta vaihtelee tapahtumittain. Tietoa yksittäisen tapahtuman tarjonnasta löydät tapahtuman omilta sivuilta. Kiinteät ravintolapisteet ovat:

Kiinteiden pisteiden lisäksi tapahtumiin tehdään pop-up ravintolapisteitä, joiden määrä ja sijainnit suunnitellaan tapahtuman mukaan.

Tapahtumatarjoilut toiveidesi mukaan

Food&Events Tapahtumaravintolat toimii tiiviissä yhteistyössä Paviljongin myyntipalveluiden kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, ideoimme ja toteutamme tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopivat tarjoilut.

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan kauniisti somistetuista buffet-pöydistä tai viimeistelyinä annoksina pöytiin tarjoiltuina. Toteutamme myös näyttävät cocktail-kutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti.

Kun haluat tarjota jotain erityistä, käytämme toiveidesi mukaan esimerkiksi lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomutuotteita. Toteutamme myös huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset. Teemme jokaisesta tapahtumasta elämyksen tapahtumasta tarinaksi -konseptillamme.

Ota yhteyttä

Food&Events Tapahtumaravintoloiden myyntipalvelu

myynti.paviljonki@restel.fi
Puh. 041 7314808

Avoinna arkisin ma-pe 8.30–16.00

Myyntipalvelu auttaa sinua järjestämään ikimuistoiset tapahtumat.
#tapahtumastatarinaksi

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.foodandevents.fi.