maistuvia ruokaelämyksiä paviljongissa

Tervetuloa nauttimaan upeista ruokaelämyksistä Paviljonkiin!

Ravintolapalveluja Paviljongissa tarjoaa Food&Events Tapahtumaravintolat.
Meillä nautit konserttien ja viihdetapahtumien yhteydessä maistuvista väliaikatarjoiluista ja show&dinner-illallisista.

Messutapahtumissa pääset runsaiden lounaspöytien ääreen ja kun järjestät itse tapahtuman vieraillesi Paviljongissa, suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset tarjoilut juuri sinun tapahtumaasi.

Paviljongin ravintolat ovat viihtyisiä ja trendikkäitä:

Kestäviä tapahtumia, vastuullisia tarinoita


Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa sekä Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Food&Events Tapahtumaravintolat arvostaa vastuullista toimintaa, ja yhtiölle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.