Food&Events Tapahtumaravintolat

Tapahtumissa sinua palvelevat Food&Events Tapahtumaravintolat.

Food&Events Tapahtumaravintolat huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista ja palveluista, jolloin sinä voit keskittyä seurusteluun ja juhlasta nauttimiseen.

Ravintolapalvelujen tarjonta vaihtelee tapahtumittain. Tietoa yksittäisen tapahtuman tarjonnasta löydät tapahtuman omilta sivuilta. Kiinteät ravintolapisteet ovat:

Kiinteiden pisteiden lisäksi tapahtumiin tehdään pop-up-ravintolapisteitä, joiden määrä ja sijainnit suunnitellaan tapahtuman mukaan.

Tapahtumatarjoilut toiveidesi mukaan

Food&Events Tapahtumaravintolat toimii tiiviissä yhteistyössä Paviljongin myyntipalveluiden kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, ideoimme ja toteutamme tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopivat tarjoilut.

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan kauniisti somistetuista buffet-pöydistä tai viimeistelyinä annoksina pöytiin tarjoiltuina. Toteutamme myös näyttävät cocktail-kutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti.

Kun haluat tarjota jotain erityistä, käytämme toiveittesi mukaan esimerkiksi lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomutuotteita. Toteutamme myös huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset.

Autamme sinua mielellämme kaikissa tapahtumasi tarjoiluihin liittyvissä asioissa.

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Helsingin Jäähallissa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa sekä Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Food&Events Tapahtumaravintolat arvostaa vastuullista toimintaa, ja yhtiölle on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.