Omalla autolla lähelle

Omalla autolla pääset kätevästi perille asti. Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Rantaväylältä (E 63) ajetaan Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan.

Paviljongin pysäköintitalot ovat P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy ja kaikki P-alueet ovat maksullisia.

Kaikissa pysäköintitaloissa on invapaikkoja, jotka ovat myös maksullisia. Lisäksi Uno Savolan kadulla P-Paviljonki 2 talon seinustalla on muutama invapysäköintipaikka.

Auton voi myös pysäköidä keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin.

Paviljongin pysäköintikartta:

Linja-autolla Tai Junalla Matkakeskukselle

Paviljonkiin pääsee ympäri Suomen myös linja-autolla tai junalla. Junat ja linja-autot saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta kävelysilta tuo suoraan Paviljonkiin. Junien liput ja aikataulut löydät VR:n sivulta ja linja-autojen Matkahuollon sivulta.

Paikallisliikenteen linja-autolla

Paviljonkia lähimmät paikallisliikenteen pysäkit sijaitsevat Satamakadulla, josta ajavat Linkki-linjat 5, 20, 22, sekä Schaumanin puistotiellä, josta ajavat linjat 4, 18, 18K, 19. Lisäksi Paviljonkiin on lyhyt kävelymatka Asemakadun paikallisliikennekeskuksesta.

Pysäkkiaikataulut löytyvät reittioppaasta. 

Lentokoneella Tikkakoskelle

Meille pääset myös lentäen! Lennot saapuvat Jyväskylän lentoasemalle, joka sijaitsee Tikkakoskella noin 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lento Helsingistä Jyväskylään kestää noin 35 min. ja ajomatka lentoasemalta Paviljonkiin noin 20 min.

Liput ja aikataulut löydät Finnairin sivulta.

Toimitusosoite tapahtumiin

Tavaroita saa toimittaa tapahtuman rakennusajan alkamisesta lähtien. Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja sekä osastonumero. Tilaathan lähetykselle kuljetuksen Paviljonkiin saakka!

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta:
Paviljonki / Tapahtuman nimi
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero
Lutakonaukio 12
40100 Jyväskylä

Tavarantoimitukset kuljetusyhtiön kautta:
Paviljonki / Tapahtuman nimi 
Näytteilleasettaja / osastonumero
Näytteilleasettajan yhteyshenkilö / puhelinnumero

(kts. tapahtumakartasta sopiva huolto-ovi)

– Huolto-ovet A.1, B.1, B.2, B.3 ja B.4:  Schaumanin Puistotie 18 / huolto-oven tunnus

– Huolto-ovi C.1: Lutakonaukio 12 / huolto-oven tunnus

– Huolto-ovet C.2, D.1 ja D.2: Uno Savolan katu 8 / huolto-oven tunnus

40100 Jyväskylä

Pysäköinti Paviljongissa

Paviljongissa on kaksi katettua pysäköintipaikkaa: Paviljonki 1 parkkitalo ja Paviljonki 2 parkkitalo. Lisäksi P3-pysäköintialue palvelee tapahtumista riippuen.

www.jyvasparkki.fi