Omalla autolla lähelle kätevästi

Omalla autolla pääset kätevästi perille asti. Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Rantaväylältä (E 63) ajetaan Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan.

Paviljongin pysäköintitalot ovat P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy ja kaikki P-alueet ovat maksullisia.

Kaikissa pysäköintitaloissa on invapaikkoja, jotka ovat myös maksullisia. Lisäksi Uno Savolan kadulla P-Paviljonki 2 talon seinustalla on muutama invapysäköintipaikka.

Auton voi myös pysäköidä keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin.

Paviljongin pysäköintikartta

Linja-autolla Tai Junalla Matkakeskukselle

Paviljonkiin pääsee kätevästi ympäri Suomen myös linja-autolla tai junalla. Junat ja linja-autot saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta kävelysilta tuo suoraan Paviljonkiin. Junien liput ja aikataulut löydät VR:n sivulta ja linja-autojen Matkahuollon sivulta.

Lentokoneella Tikkakoskelle

Meille pääset myös lentäen! Lennot saapuvat Jyväskylän lentoasemalle, joka sijaitsee Tikkakoskella noin 23 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lento Helsingistä Jyväskylään kestää noin 35 min. ja ajomatka lentoasemalta Paviljonkiin noin 20 min.

Liput ja aikataulut löydät Finnairin sivulta.

Pysäköinti Paviljongissa

Paviljongissa on kaksi katettua pysäköintipaikkaa: Paviljonki 1 parkkitalo ja Paviljonki 2 parkkitalo. Lisäksi P3-pysäköintialue palvelee tapahtumista riippuen.

www.jyvasparkki.fi