Paviljongin ravintolapalveluista vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Ravintoloidemme tuotevalikoiman makumaailma ja ulkonäkö on hiottu täydentämään vierailijan kokemus kokonaisvaltaiseksi elämykseksi!

Suomalaisessa ruokakulttuurissa vuodenajat ovat tärkeitä ja kausittaiset menut suunnitellaankin kasvukauden mukaan. Puhdas luonto ja paikalliset raaka-aineet näyttelevät pääroolia ravintolan tuotteissa. Sekä ruokien että juomien osalta huomioidaan kaikki asiakkaat nuorimmista vanhimpiin, ja sopivia makupaloja löytyy niin vegaanisena kuin gluteenittomanakin.

Tervetuloa nauttimaan!

konserttiTARJOILUT

Tiesithän, että kaikkien viihdetapahtumiemme tarjoilut tilaat kätevästi ennakkoon joko Food&Events -sovelluksella (ladattavissa Google Play tai App Store -kaupoista) tai selaimen kautta.

Ennakkoon tilattuna valikoima on laajempi ja saat tarjoilut suoraan katettuina omaan pöytään – ilman jonottamista! Nauti siis kiireettömästä väliajasta herkullisten tarjoilujen kera. Maistuisiko väliajalla vaikka lasi kuohuvaa, herkullinen leivos tai pieni suolainen?

Toimi näin

  1. Valitse tapahtuma, johon haluat tehdä tilauksen
  2. Valitse ennakkotilauksen ajankohta.
  3. Valitse ennakkotilauksen tuotteet.
  4. Siirry maksamaan.
  5. Täytä tietosi. Lisää myös pöytäseurueen koko ja mahdolliset muut lisätiedot esimerkiksi allergioista.
  6. Vahvista tilaus.
  7. Maksa valitsemallasi maksutavalla.

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN KUIN TILAAT

  • Paviljongin tarjoiluista voit nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla.
  • Maksettuasi tilauksen tarkistathan, että olet saanut kuitin sähköpostiisi ja että siinä olevat tuotteet on tilattu haluamallesi ajankohdalle. Toimitamme pöytänumeron tekstiviestitse viimeistään kaksi (2) tuntia ennen esitystä.
  • Huomioithan, että tilaus on sitova.

SHOW&DINNER-ILLALLISPAKETTI

Yhdistä esitykseesi illallinen! Tervetuloa nauttimaan Show&Dinner-menu yksin, kaksin tai isommalla porukalla Paviljongin omaan tunnelmalliseen ravintola 3:en. Maukas illallinen tarjoillaan esityksestä riippuen joko kaksi tuntia ennen esitystä tai shown aikana.

Show&Dinner -paketti on tarjolla osassa kauden esityksistä. Tapahtumakohtaiset lisätiedot näet tapahtumakalenteristamme!

Paviljongin tapahtumakalenterin Show&Dinner esitykset

Ravintolamme

Tervetuloa nauttimaan maistuvista tarjoiluista tapahtumakäyntiesi yhteydessä:

Paviljongissa järjestettävien messujen ja muiden tapahtumien ravintolapalveluista lisätiedot löydät tapahtumien omilta sivuilta.

Paviljongin tapahtumakalenteri

Ammattilaiset apunasi!

Palvelukoordinaattori

Eini Manninen

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi

Asiakkuuspäällikkö

Moona Aalto

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi

Kestäviä tapahtumia, vastuullisia tarinoita

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, sekä messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.

Arvostamme vastuullista toimintaa ja yhtiöllemme on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.