Paviljongissa palvelevan Food&Events Tapahtumaravintoloiden tuotevalikoiman makumaailma ja ulkonäkö on hiottu täydentämään vierailijan kokemus kokonaisvaltaiseksi elämykseksi.

Suomalaisessa ruokakulttuurissa vuodenajat ovat tärkeitä ja kausittaiset menut suunnitellaankin kasvukauden mukaan. Puhdas luonto ja paikalliset raaka-aineet näyttelevät pääroolia ravintolan tuotteissa. Sekä ruokien että juomien osalta huomioidaan kaikki asiakkaat nuorimmista vanhimpiin, ja sopivia makupaloja löytyy niin vegaanisena kuin gluteenittomanakin.

Ravintolapalveluistamme vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat.

Tervetuloa nauttimaan maistuvista tarjoiluista konsertti-, messu- ja muiden tapahtumakäyntiesi yhteydessä:

VÄLIAIKATARJOILUT

Täydennä konsertti- ja tapahtumailtaasi ravintolaelämyksellä ja nauti esityksen väliajalla esimerkiksi viiniä ja maistuvia suolaisia ja makeita herkkuja.

Tutustu tapahtuman väliaikatarjoiluihin Food&Events-sovelluksessa, jossa voit myös tilata tarjoilut kätevästi ennakkoon. Sovelluksen pääset latamaan Google Play tai App Store -kaupoista.

Ravintolakokemuksestasi tulee entistäkin makoisampi, sillä sinun ei tarvitse jonottaa tilaustasi ravintolan tiskillä − tilausten tekeminen suoraan omaan pöytään kuin maksaminen on sovelluksella helppoa ja näppärää.

SHOW&DINNER-ILLALLISPAKETTI

Tervetuloa nauttimaan Show&Dinner-menu yksin, kaksin tai isommalla porukalla Paviljongin omaan tunnelmalliseen ravintola 3:en. Maukas illallinen tarjoillaan esityksestä riippuen joko kaksi tuntia ennen esitystä tai shown aikana. Show&Dinner-paketti on tarjolla osassa kauden esityksistä.

Show&Dinner paketti on myytävissä ennakkoon Food&Events-sovelluksen tai selainversion kautta. Sovelluksen pääset lataamaan Google Play tai App Store -kaupoista. Pääset tekemään tilauksen selaimen kautta täältä.

Tutustu valikoimaan ja tilaa ennakkoon
− Food&Events App palvelee 24/7

Voit selata Paviljongin valikoimassa olevia väliaikatarjoiluja ja Show&Dinner -illallispaketteja kätevästi Food&Events-sovelluksesta.

Tilaa tarjoilut ennakkoon

Suoraan pöytään ilman jonoja

Food&Events-sovellusta käyttäen sinun ei tarvitse jonottaa tilaustasi ravintolan tiskillä. Ravintolakokemuksestasi tulee entistäkin makoisampi − niin tilausten tekeminen suoraan omaan pöytään kuin maksaminen on sovelluksella helppoa ja näppärää.

Tilaukset kannattaa tehdä sovelluksella ennakkoon, sillä etukäteistilauksissa väliaikatarjoilujen valikoima on laajempi. Food&Events-sovelluksella voit tehdä tilauksia myös muissa Food&Events Tapahtumaravintoloissa.

Tilaa ennakkoon sovelluksella

 1. Valitse listasta paikaksi Jyväskylän Paviljonki.
 2. Valitse tapahtuma, johon haluat tehdä väliaikatarjoilut.
 3. Valitse ennakkotilauksen ajankohta.
 4. Valitse ennakkotilauksen tuotteet.
 5. Siirry maksamaan.
 6. Vahvista tilaus ja kerro pöytäseurueen koko ja mahdolliset muut lisätiedot esimerkiksi allergioista.
 7. Vahvista tilaus.
 8. Maksa valitsemallasi maksutavalla.

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN KUIN TILAAT

 • Paviljongin tarjoiluista voit nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla.
 • Maksettuasi tilauksen tarkistathan, että olet saanut kuitin sähköpostiisi ja että siinä olevat tuotteet on tilattu haluamallesi ajankohdalle.
 • Huomioithan, että tilaus on sitova.

Tutustu valikoimaan ja tilaa ennakkoon VERKKOKAUPASTA

Voit selata ja tilata Paviljongin valikoimassa tällä hetkellä olevia tuotteita myös verkkopalvelussamme. Huomaathan kuitenkin, että valikoima voi vaihdella eri esityksissä.

HYVÄ TIETÄÄ ENNEN KUIN TILAAT

 • Paviljongin tarjoiluista voit nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla.
 • Verkkokaupasta voit tilata tarjoilut 1-10 henkilölle. Yli 10 hengen ryhmiä palvelemme sähköpostitse myynti.paviljonki@restel.fi
 • Myynti verkkokaupassa päättyy esitystä edeltävänä arkipäivänä klo. 15. Erityisesti suosituissa esityksissä pöytäpaikat saatetaan myydä loppuun jo hyvissä ajoin etukäteen. Show&Dinner-illallispakettien myynti päättyy viimeistään 4 vuorokautta ennen esitystä vaikka illallispaketti on vielä myytävissä palvelustamme.
 • Maksettuasi tilauksen tarkistathan, että olet saanut kuitin sähköpostiisi ja että siinä olevat tuotteet on tilattu haluamallesi ajankohdalle.
 • Saat tiedon ennakkotilauksestasi tekstiviestillä ja sähköpostilla esityspäivänä viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua. Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten. Tarjoilut löytyvät valmiina ravintolasta nimelläsi.

Soita ja tilaa

(+358) 020 799 4084
ma–pe klo. 9.00-15.00

Vapaita pöytäpaikkoja voit tiedustella myös puhelimitse tai paikan päällä.

 • Puhelimitse tai paikan päällä tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 11.30 mennessä.
 • Lauantain ja sunnuntain esityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 15.00 mennessä.
 • Puhelimitse tarjoilutilaukset (5 €/tilaus) Tuotteet veloitetaan paikan päällä.

Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä myös sähköpostitse (huom. sähköpostitse tarjoilutilaukset vain yli 10 hengen ryhmille): myynti.ravintola@restel.fi arkisin kello 9-15 välillä.

Ammattilaiset apunasi!

Palvelukoordinaattori

Eini Manninen

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi