RUOKAELÄMYKSIÄ, JOTKA KRUUNAAVAT TAPAHTUMASI!

Sinusta ja vieraistasi koko tapahtumanne ajan huolehtii Food&Events Tapahtumaravintolat.

Oletpa järjestämässä kokouksen, gaalajuhlan tai muun tapahtuman upeassa Paviljongissa, me hoidamme kaikki tilaisuutesi aikaiset ravintolapalvelut, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – tilaisuudesta nauttimiseen ja vieraidesi kanssa seurusteluun.

 

Tarjoilut tilaisuuteesi toiveidesi mukaan

Food&Events Tapahtumaravintolat toimii tiiviissä yhteistyössä Paviljongin myyntipalveluiden kanssa. Kun olet varannut tapahtumatilan, ideoimme ja toteutamme tilaisuutesi teemaan ja yrityksesi brändiin sopivat tarjoilut. Paviljongin uudet modernit, muunneltavat ravintolatilat taipuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin ja juhliin, myös kokoustiloiksi.

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan kauniisti somistetuista buffet-pöydistä tai viimeistelyinä annoksina pöytiin tarjoiltuina. Toteutamme myös näyttävät cocktail-kutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti.

Kun haluat tarjota jotain erityistä, käytämme toiveittesi mukaan esimerkiksi lähellä tuotettuja raaka-aineita ja luomutuotteita. Toteutamme myös huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset.

Autamme sinua mielellämme kaikissa tapahtumasi tarjoiluihin liittyvissä asioissa.

Haluamme tarjota asiakkaillesi unohtumattomia makuelämyksiä. Tarjoamme niitä toiveesi mukaan näyttävistä buffet-pöydistä tai viimeistelyinä annoksina pöytiin tarjoiltuina.

Toteutamme myös tyylikkäät cocktail-kutsut perinteiseen tyyliin tai viimeisimpien trendien mukaisesti – yllätyksellisiä teemoja tai klassisen hienostunutta – me toteutamme sen!

Kun haluat tarjota jotain erityistä, huomioimme toiveesi esimerkiksi käyttämällä lähellä tuotettuja raaka-aineita tai luomutuotteita, ja tarjoilut saamme järjestettyä halutessasi vaikkapa kokonaan vegaanisina tai tiettyä teemaa mukaillen. Toteutamme aina huolella jokaiselle sopivat menut ja annokset.

Meidän kunniatehtävänä on huolehtia tilaisuutesi tarjoiluista ja palveluista, jotta sinä ja vieraanne voitte keskittyä seurusteluun ja juhlasta nauttimiseen.

Tutustu uudistettuihin ravintoloihimme, joissa voit järjestää unohtumattomia tapahtumia asiakkaillenne. Esimerkiksi pääravintolassamme voit tarjota vieraillesi maistuvia ruokaelämyksiä aina aamiais- ja lounastilaisuuksista hienoihin illallisiin ja rentoihin iltajuhliin.

Kiinteät ravintolapisteet ovat:

Kiinteiden pisteiden lisäksi teemme tapahtumiin pop-up-ravintolapisteitä, joiden määrän ja sijainnin suunnittelemme tapahtuman mukaan.

Kysy ravintolapalveluista!

Palvelukoordinaattori

Eini Manninen

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi

Asiakkuuspäällikkö

Moona Aalto

020 799 4084
myynti.paviljonki@restel.fi

Kestäviä tapahtumia, vastuullisia tarinoita

Food&Events Tapahtumaravintolat tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmissa tapahtumataloissa, kuten Suomen Kansallisoopperassa ja -baletissa, Tanssin talossa, Espoon Metro Areenassa, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Lahden Konserttitalossa sekä Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Arvostamme vastuullista toimintaa ja yhtiöllemme on myönnetty sekä Avainlippu-tunnus että Ekokompassi-ympäristösertifikaatti.

Avainlippu-tunnus myönnetään osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Ekokompassi-ympäristösertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ymmärtävät ympäristölainsäädännön, tunnistavat omat ympäristövaikutuksensa ja ovat näiden pohjalta luoneet kattavan ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen.