Muutokset Kirjamessujen 2023 ohjelmaan:

  • Peruutukset: Silvia Hosseinin, Antti Tuurin, Rauli Virtasen, Miikka Tarpeenniemen ja Dess Terentjevan esiintymiset Kirjamessuilla ovat peruuntuneet.
  • Lisäykset:
    • sunnuntai 26.11. klo 12.30 Juha Itkonen ja Ann-Christin Antell:  Miksi luen? Lukeminen ja lukutaito puhuttavat. Kirjailijat Juha Itkonen ja Ann-Christin Antell kertovat itsestään lukijoina ja merkityksellisistä lukukokemuksistaan sekä ruotivat lukemisesta käytävää keskustelua.
    • sunnuntai 26.11. klo 15.30 Silta-lava: Mitä kirjailijalta vaaditaan, että lukijat löytävät teoksen? Keskustelussa kirjailija Olli Sarpo ja kirjamessutuottaja Tarja Tornaeus /Reuna Publishing House

Median akkreditoituminen

Messutiedotteet 2023

Näytteilleasettajien tiedotteet 2023

Messutiedotteet 2022

Messutiedotteet 2021

Messutiedotteet 2020−2019

Lehdistön edustajat voivat akkreditoitua omiin messutapahtumiimme veloituksetta täyttämällä akkreditoitumislomakkeen. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla.

Akkreditoituneet saavat tapahtuman tiedotteet sekä paikan päältä infosta tunnistekorttia näyttämällä ulosajokortin pysäköintitaloon.

Täytä lomake ja tulosta tunnistekorttisi. Saat kortin ja muut ohjeet myös sähköpostiisi.

Akkreditoidu messuille tästä:

Akkreditoituminen

  • Kirjamessujen ohjelma: ohjelmapäällikkö Kirsi Sievänen, puh. 040 353 6205, kirsi.sievanen@paviljonki.fi
  • Kirja-, Joulu- ja Viinimessut: projektipäällikkö Matti Kuosmanen, puh. 050 337 8730, matti.kuosmanen@paviljonki.fi

Alta voit selata vuoden 2021 tapahtumakuvia.

Kuvaaja: Anne Kalliola

Lataa kaikki kuvat zip-pakettina tästä

KÄYTTÖOIKEUDET: Kuvan käytön yhteydessä on mainittava kuvan omistaja Jyväskylän Messut Oy sekä kuvaajatieto, mikäli tämä on mainittu.

Kaikki kuvat tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja niiden omistus- ja käyttöoikeus kuuluvat kuvaajalle sekä kuvan omistajalle (Jyväskylän Messut Oy). Kuvia voi käyttää Jyväskylän Messut Oy:n tapahtumien markkinointitarkoituksessa*. Kuvia ei saa myydä tai luovuttaa eteenpäin. Käyttöoikeuksien rikkomisesta aiheutuvista seuraamuksista täysimääräisenä vastaa aina kuvaa käyttänyt taho.

* Markkinointitarkoitus: viestintää tai mainontaa, jossa tapahtumat tuodaan esiin myönteisellä tavalla. Käytännössä mm. lehtijuttuja, blogikirjoituksia, uutiskirjeitä tai sosiaalisen median julkaisuja. Kuvia ei saa käyttää loukkaavalla tavalla tai sellaisissa yhteyksissä, joissa annetaan negatiivista kuvaa Jyväskylän Messut Oy:stä.

 

Lehdistötila

Lehdistötila D-hallissa on auki messujen aukioloaikojen mukaisesti.

Lounaslippu

Lehdistön edustajille on myös varattu lounaslippu, jonka voi hakea Paviljongin infopisteeltä pressikorttia näyttämällä tai akkreditoitumisen yhteydessä tulostettua tunnistekorttia vastaan.