Alta voit selata vuoden 2021 tapahtumakuvia.

Kuvaaja: Anne Kalliola

Lataa kaikki kuvat zip-pakettina tästä

KÄYTTÖOIKEUDET: Kuvan käytön yhteydessä on mainittava kuvan omistaja Jyväskylän Messut Oy sekä kuvaajatieto, mikäli tämä on mainittu.

Kaikki kuvat tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja niiden omistus- ja käyttöoikeus kuuluvat kuvaajalle sekä kuvan omistajalle (Jyväskylän Messut Oy). Kuvia voi käyttää Jyväskylän Messut Oy:n tapahtumien markkinointitarkoituksessa*. Kuvia ei saa myydä tai luovuttaa eteenpäin. Käyttöoikeuksien rikkomisesta aiheutuvista seuraamuksista täysimääräisenä vastaa aina kuvaa käyttänyt taho.

* Markkinointitarkoitus: viestintää tai mainontaa, jossa tapahtumat tuodaan esiin myönteisellä tavalla. Käytännössä mm. lehtijuttuja, blogikirjoituksia, uutiskirjeitä tai sosiaalisen median julkaisuja. Kuvia ei saa käyttää loukkaavalla tavalla tai sellaisissa yhteyksissä, joissa annetaan negatiivista kuvaa Jyväskylän Messut Oy:stä.

 


Messutiedotteet 2023

Messutiedotteet 2021

Messutiedotteet 2020−2019

Lehdistön edustajat voivat akkreditoitua omiin messutapahtumiimme veloituksetta täyttämällä akkreditoitumislomakkeen. Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla.

Akkreditoituneet saavat tapahtuman tiedotteet sekä paikan päältä infosta tunnistekorttia näyttämällä ulosajokortin pysäköintitaloon.

Täytä lomake ja tulosta tunnistekorttisi. Saat kortin ja muut ohjeet myös sähköpostiisi.

Akkreditoidu messuille tästä:

Akkreditoituminen

  • Kirjamessujen ohjelma: Ohjelmapäällikkö Kirsi Sievänen, 040 353 6205, kirsi.sievanen@paviljonki.fi
  • Messut: Myyntipäällikkö Mika Venäläinen 050 432 4666, mika.venalainen@paviljonki.fi

Lehdistötila

Lehdistötila D-hallissa on auki messujen aukioloaikojen mukaisesti.

Lounaslippu

Lehdistön edustajille on myös varattu lounaslippu, jonka voi hakea Paviljongin infopisteeltä pressikorttia näyttämällä tai akkreditoitumisen yhteydessä tulostettua tunnistekorttia vastaan.