järjestä juhlatilaisuutesi paviljongissa

Glamouria säkenöivä gaalaillallinen? Organisaatiosi näköinen irtiotto arjesta? Paviljongissa voidaan järjestää juhla kuin juhla. Katso alta millaisia juhlatilaisuuksia olemme muun muassa järjestäneet.

RAU40700 Lento Paviljongilta Honoluluun

 

Valmet Technologies Oy järjesti unohtumattoman illan kaukomatkailun merkeissä reilulle tuhannelle henkilöstöön kuuluvalle Paviljongilla 24.11.2022.

Lähtökohtamme asiakkaan kanssa oli toteuttaa vaikuttava ja uskottavan tarinallinen matkan yhdessä illassa marraskuisesta pakkasesta unelmalomakohteeseen Honoluluun. Suunnittelimme tapahtumalle vahvan konseptin, joka näkyi toteutuksessa jokaista yksityiskohtaa myöden. Konseptissa hyödynnettiin Paviljongin monipuolisia tiloja siten, että ala-aulaan rakennettiin asiakkaalle lentoasema, johon osallistujat saapuivat illan aluksi. Lentoasemalta löytyi kaikki oleelliset lentoaseman palvelut, check in-pisteestä Lobby baareihin ja lentokentän tunnelma saatiin aikaan muun muassa asiakasiltaan räätälöidyillä lentokenttäkuulutuksilla.

Ilta jatkui luonnollisesti lennolla, joka toteutettiin Encore-salissa. Lennon ohjelman toteutti asiakas ja esimerkiksi tapahtuman turvallisuusinfo järjestettiin hauskasti stuertiksi tekeytyneen turvallisuuspäällikön ja lentoemäntien toimesta. Me vastasimme siitä, että tunnelma isossa salissa oli mahdollisimman samanlainen kuin lennoilla. Toteutimme lentoanimaatiot, lennonaikaiset kuulutukset, somistimme tilan ja koordinoimme tilaisuuteen lentoemännät, jotka palvelivat asiakkaita matkan aikana.

Vieraiden saapuessa matkakohteeseen Honoluluun heidät vastaanotti ukulele-bändi ja jokainen matkailija sai kaulaansa lein sekä nautittavakseen eksoottisen alkudrinkin. Honolulun lomaresortissa oli nähtävää ja koettavaa jokaiselle, eksoottisen ja maittavan illallisen jälkeen osallistujat saivat piipahtaa niin rantabileissä, Suomi bar-karaokessa, Sky barissa, Tiki-barissa, Aquarium-akvaariomaailmassa kuin Trobical night clubilla, jossa loppuillan ohjelmasta vastasi bilebändi.

”On ollut hienoa päästä työskentelemään Paviljongin ammattitaitoisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Yhteistyö on ollut ennen kaikkea hauskaa! Olemme puolin ja toisin innostuneet tapahtuman teemasta ja ideoineet yhdessä illan kohokohtia. Paviljonki on hionut yksityiskohdat kohdilleen ja järjestänyt meille myös pieniä mukavia yllätyksiä juhlaamme. Meillä on ollut täysi luottamus onnistuneeseen tapahtumaan idearikkaasta suunnitteluvaiheesta lähtien ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen” – Valmet Technologies Oy:n pikkujoulujen järjestäjätiimi

rallin maailmanmestaruus- juhla

Jyväskylän kaupunki järjesti Kalle Rovanperän, Jonne Halttusen ja TOYOTA GAZOO Racinging -tiimille sekä kaikille asukkaille avoimen MM-juhlan Jyväskylän Paviljongissa 16.12.2022. Tavoitteena oli antaa asukkaille mahdollisuus nähdä oman kaupungin mestarit lavalla sekä juhlistaa yhteisesti historiallisia mestaruuksia rallikaupunki Jyväskylässä.

Juhlan järjestämispaikaksi valikoitui luontevasti Paviljonki, joka toimii myös vuosittaisen MM-rallin osakilpailun kilpailukeskuksena. Paviljonkia operoivan Jyväskylän Messujen ammattitaito näkyi suuren ja näyttävän kansanjuhlan järjestämisessä. Yhdessä eri alihankkijoiden kanssa päästiin nopealla aikataululla kiinni varsinaiseen tekemiseen ja saatiin noin kuukaudessa nostettua pystyyn useista elementeistä koostunut yleisötapahtuma sekä sen mahdollistama näyttävä tapahtuma-alue. Illan ohjelmaosuutta oli mahdollista seurata suorana lähetyksenä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Illan kruunasivat Paviljongin välittömässä yhteydessä toteutettu driftaustapahtuma Lutakon aukiolla sekä Paviljongin katolta ammuttu näyttävä ilotulitus

”Tunnelma kansanjuhlassa oli erinomainen. Mestarit viihtyivät lavalla ja ohjelma sujui moitteettomasti. Esitystekniikka, lavajärjestelyt, ravintolapalvelut, messualue ja takahuoneen järjestelyt toimivat moitteettomasti ja yleisön liikkuminen alueella oli sujuvaa sekä hallittua. Paljon lapsiperheitä, mutta myös eri-ikäisisiä rallifaneja koonneen tapahtuman palaute on ollut pelkästään myönteistä. Kiitämme kaupunkina Jyväskylän Messuja yhteistyöstä ja välitämme samalla kiitoksemme kaikille mukana olleille yhteistyökumppaneille, jotka tekivät tapahtuman järjestämisestä mahdollisen.” – viestintäjohtaja Emmi Palokangas, Jyväskylän kaupunki

PANDA 101 – maailman makeimmat juhlat 2021

Orkla Suomi järjesti Paviljongissa 20.11.2021 Pandan 101-vuotisjuhlat, joiden vieraina nähtiin makeistalon oma väki. Vastasimme kokonaisvaltaisesti tapahtuman suunnittelusta ja tuottamisesta asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden pohjalta.

Paviljongin joustavat tilat mahdollistivat asiakkaille koronaturvallisen, yksityisen tilan. Ala-aulaan muokattiin oma sisäänkäynti loungetiloineen, vaatesäilytyksineen ja omine vessoineen. Seinien toisella puolella oli tapahtuman aikaan käynnissä useiden tuhansien kävijöiden messutapahtuma, mutta pandalaiset saivat juhlia oman väen kesken.

Tunnelmalliseen A-halliin rakennettiin upeat puitteet, joissa hyödynnettiin mittavasti juhlan logoa ja värimaailmaa. Koska kyseessä oli vuosijuhla, haluttiin myös visuaalisesti tuoda esille yrityksen historiaa. Tämä toteutettiin muun muassa juhlatilaan vievällä kujalla, jonne aseteltiin juhlaa varten digitoituja, kehystettyjä Pandan julisteita menneiltä vuosikymmeniltä. Kattavalla valo- ja av-suunnittelulla varmistettiin tunnelmallinen ja illan mittaan muuttuva juhlamaailma. Yksityiskohtiakaan ei unohdettu; rakensimme asiakkaan uutuusoluelle oman näyttävän ständin, juhlaillallinen nautittiin satojen valolamppuketjujen loisteessa ja kukka- ja vihersomistuksella luotiin juhlavaa tunnelmaa.

Illallinen nautittiin näyttävistä buffeteista, joissa erityisenä yksityiskohtana oli isoilta pannuilta tarjottu pääruoka. Baaripisteistä vieraat saivat perinteisten paperisten drinkkilippujen sijaan juomat heille jaetuilla sirullisilla maksurannekkeilla. Illalla koettiin myös yllätyksellinen laku shotti -tunti, jonka aikana vieraat nauttivat lakuoluesta ja lakushoteista.

Ohjelma koostui perinteisten puheiden ja ruokailun lisäksi yllätyksistä ja yhdessä tekemisestä. Alkuillan livemusiikista vastasi Anna Abreun yllätyskeikka ja juhlavieraat pääsivät luomaan oman Pandan Tik Tok -tanssin ammattiohjaajan johdattamana. Tapahtumaa varten rakennettu parkettinen tanssilattia ei tyhjentynyt tanssivista pandalaisista ennen kuin valomerkin tultua. Tästä huolen pitivät niin bilebändi kuin spiikkaava ja showtaitonsa huippuunsa hionut DJ.

Hyvä tapahtumaa jättää kävijöilleen aina muistijäljen, mutta kaikkea ei laskettu muistin varaan. Ammattikuvaaja taltioi illan ja Photo Booth -piste oli todella suosittu. Tulostetut kuvat sai jokainen vieras mukaansa muistoksi kotiin lähtiessä. Lisäksi Panda-tanssikoulun huipennukseksi kuvattiin Pandan oma tanssivideo.

”Meillä oli tavoitteena järjestää rennot, mutta kuitenkin arvokkaat juhlat 100 vuotiaan Pandan kunniaksi. Paikallisena tapahtumapaikkana Paviljonki oli luontainen valinta, sen ollessa sijainniltaan ideaali niin paikkakuntalaisille kuin muilta paikkakunnilta tuleville. Alun perin huoletti ajatus juhlien järjestämisestä messuhallissa – mietimme pitkään saako tilasta tarpeeksi juhlavan. Huolemme oli kuitenkin täysin turha. Tila koristeluineen, rekvisiittoineen ja tarjoiluineen oli täydellinen. Tila myös taipui moneen – saimme samaan tilaan mahtumaan ruokailun, tanssilattian esiintyjineen, nk loungetilan ja paljon muuta. Oma sisäänkäynti narikkoineen ja wc-tiloineen oli myös loistava, erityisesti ottaen huomioon että juhlat järjestettiin aikana jolloin korona edelleen tiettyjä rajoituksia loi.

Koska juhlia järjestettiin etänä, toivoimme ns avaimet käteen pakettia. Paviljonkin tapahtumatuottaja oli rautainen ammattilainen, jolta onnistui niin esiintyjien kuin koko tilan loihtiminen juhlakuntoon, kaikki pienet yksityiskohdat mukaan lukien. Missään vaiheessa ei tarvinnut huolestua onko asiat kunnossa, vaan pystyimme luottamaan siihen että hommat hoituu sovitusti ja ensiluokkaisesti. Emme voisi olla tyytyväisempiä saamaamme palveluun ja toteutuneisiin juhliin”. Anna Willberg, Marketing Manager, Panda.

muita juhlia paviljongissa