Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin huikean monipuolinen tapahtumasyksy käynnistyy syyskuussa. Viihdetapahtumien lisäksi myös Paviljongissa järjestetään tänä syksynä lukuisia arvostettuja ammattimessuja ja suosittuja kuluttajamessuja.

”Olemme palanneet normaaliin vilkkaaseen tapahtumakauteen ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi virkistäytymään ja nauttimaan hienoista elämyksistä Paviljonkiin”, sanoo myyntijohtaja Jaana Kiilamaa Jyväskylän Messuilta.

Suomen ykkösartistit ja legendat syksyllä Paviljonkiin

Paviljongin kattava viihdetapahtumasyksy tarjoaa kävijöille lukuisia keikkoja ja konsertteja Suomen rakastetuimmilta artisteilta.

Marraskuussa Suomen suurimmissa pikkujoulubileissä PikkujouluCircuksessa esiintyvät mm. Antti Tuisku, Erin ja Anssi Kela. Syksyn aikana Paviljongissa nähdään myös Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Jarkko Ahola, Happoradio, Waltteri Torikka, Kasmir, Sami Saari ja Jussu Pöyhönen ja Petrus Schroderus.

Mukana on lukuisia ainutlaatuisia juhlakonsertteja ja -esityksiä. Suomalaisen viihdemaailman legenda Danny juhlistaa 80-vuotisssyntymäpäiväänsä Danny 80 vuotta – Kunniakierroksella -juhlakiertueellaan ja Pepe Willberg 75-vuotissyntymäpäiväänsä Legenda juhlii -konserttisalikiertueellaan. Exit 35 juhlistaa 35-vuotista taivaltaan konserttisalikiertueellaan, Happoradio 20-vuotista uraansa ja Majakka-albumiaan konserttisalikiertueellaan ja Jari Sillanpää 25-vuotista taivaltaan taiteilijana juhlakiertueellaan.

Oopperaa, balettia ja muita viihdetapahtumia

Syksyllä Paviljonkiin saapuvat esiintymään myös Semmarit, Club for Five & Ilmavoimien Big Band, Juicen musiikkiin perustuva Viidestoista yö -musikaali Matti Mikkonen pääesiintyjänään sekä Suomen suosituimmaksi joulukiertueeksi kasvanut Raskasta Joulua.

Oopperan ystävät pääsevät kokemaan uuden oopperan, Raatteentie-oopperan, koskien yhtä maailman merkittävintä sotahistorian tapahtumaa.

Kiinnostavimpiin syksyn elämyksiin kuuluu Joutsenlampi-baletti, kun Ukrainan arvostetuimpiin balettitaloihin lukeutuva The Ukrainan National Ballet of Odessa tuo Suomeen rakastetuimman teoksensa Joutsenlampi.

Muita syksyn viihdetapahtumia on mm. suositun stand up -koomikon Ismo Leikolan Ei mitään vakavaa -kiertue.

MAAILMAN SUOSITUIMPIEN TÄHTIEN JA ELOKUVIEN MUSIIKKIA

Lisäksi Paviljongissa kuullaan syksyllä maailman suosituimpien tähtien ja elokuvien upeaa musiikkia.

Englantilainen Slamdunk Entertainmentin tuottama Material Girl  The Music of Madonna tuo Paviljonkiin musikaalin maailman eniten levyjä myyneen naisartistin ja popin kuningattaren Madonnan hiteistä ja kiehtovasta elämäntarinasta.

Paviljongissa nähdään myös maailman toiseksi eniten levyjä myyneen pop-yhtyeen musiikkiin perustuva upea The Show – A tribute to Abba, jossa Abba-hittikimaran musiikista vastaa ruotsalainen Waterloo-bändi sekä London Symphonic Rock Orchestra.

Nuoruuden nostalgiaa ja 80-luvun rakkaimpia lauluja tarjoavat tuon ajan suositumpiin artisteihin ja yhtyeisiin kuuluneet Bonnie Taylor ja Manhattan Transfer.

Muita viihdetapahtumia niin lapsille, nuorille kuin aikuisille Harry Potter -kirjojen ja elokuvien rakastajille tarjoilee The London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra musikaalillaan The Magical Music of Harry Potter.

PARHAITA ELÄMYKSIÄ MYÖS YRITYKSILLE

Paviljonki on täynnä parhaita elämyksiä myös yrityksille. Suosittu PikkujouluCircus tarjoaa helpon ja valmiin pikkujoulukonseptin, jossa yritykset ja kaveriporukat pääsevät juhlimaan pikkujouluja Suomen ykkösartistien Antti TuiskunErinin ja Anssi Kelan keikoille. PikkujouluCircus järjestetään 19.11.2022 Paviljonki Areenalla.

”Tuottajatiimimme järjestää Paviljongissa myös yritystilaisuuksia ja -juhlia asiakkaan toiveiden mukaan. Työpaikan ulkopuolella järjestetyissä juhlissa luodaan ainutlaatuista tiimihenkeä, mikä tuo uutta hyvää virtaa tiimien yhteistyöhön.”

Paviljongin tuottajat luovat mielellään asiakkaan kanssa yhä enemmän suosittuja teemajuhlia, mitkä tekevät yritysjuhlista täyden elämyksen. Teema näkyy kaikkialla, niin visuaalisissa puitteissa ja yksityiskohdissa kuin ruoka- ja juomatarjoilujen makumaailmassa.

”Muunnamme Paviljongin tilat tunnelmallisiksi yritysjuhlan tarpeisiin. Tänä päivänä yritystilaisuuksiin halutaan useita erilaisia trendikkäitä lounge-tiloja, joissa on tilaa keskusteluille ja hauskaan iltaan, ja meillä voidaan toteuttaa kaikki nämä. Lisäksi yritysjuhlia on tyypillisesti tähdittämässä Suomen ykkösartisti.”

 

Tutustu myös: