TERVETULOA VIINIMESSUILLE!

– Tunnelmalliset Viinimessut 22.–23.11.2024 Paviljongissa!

Tapahtuma järjestetään samana viikonloppuna Jyväskylän Kirjamessujen ja Jyväskylän Joulumessujen kanssa. Huomioithan eri tapahtumien aukioloajat vierailua suunnitellessa. Syksyn upein elämysviikonloppu kutsuu virkistäytymään ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta.

Suosituilla Kirjamessuilla tapaat kirjailijoita ja poimit kiinnostavia uutuuskirjoja pukinkonttiin. Joulumessuilta löydät ihanimmat jouluherkut ja vinkit juhlapöytään.

Aukioloajat

Julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

Saapuminen

Messut järjestetään Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

Pysäköinti

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisään Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisään Uno Savolan kadulta). Pysäköintitaloissa maksutapana käy myös Moovy-sovellus.

Kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. Hyvä vaihtoehto on siis jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille.

Ravintolapalvelut

Julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

SOMEKANAVAT

Seuraa Viinimessuja somessa!