Aukioloajat

Keskiviikko 18.11.2020 klo 9-17
Torstai 19.11. 2020 klo 9-16

 

Ammattimessujen hyödyntämisestä veroetua yritykselle

Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena! Työnantaja saa veroedun, kun messukäynti on osa koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat ohjeet Verohallinnon sivulta.

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy on veloitukseton rekisteröitymällä joko ennakkoon tai paikan päällä.

Mikäli et halua rekisteröityä, sisäänpääsymaksu on 20 euroa.

Rekisteröitymispalvelu avataan tähän myöhemmin.

Ammattimessujen hyödyntämisestä veroetua yritykselle!
Ammattimessuilla vieraileminen kannattaa hyödyntää henkilöstökoulutuksena! Työnantaja saa veroedun, kun messukäynti on osa koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Tarkemmat ohjeet Verohallinnon sivulta.

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Näytteilleasettajat julkaistaan myöhemmin.

MESSUJEN OHJELMA

Messujen ohjelma julkaistaan myöhemmin.

NÄYTTELYalueen kartta

Messualueen kartta julkaistaan myöhemmin.

Saapuminen

FinnMateria 2020 -messut järjestetään Paviljongissa, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä.

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, joilta löytyvät opasteet Paviljonkiin. Sisäänajo pääoville Rantaväylältä (E 63) Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan. Bussit ja junat saapuvat Jyväskylän Matkakeskukselle, josta on ylikulkusilta suoraan Paviljongin pääsisäänkäynnille.

Pysäköinti

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisään Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisään Uno Savolan kadulta).

Kävelymatkan päässä Paviljongista on myös runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. Hyvä vaihtoehto on siis jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille.

Ravintolapalvelut

Tapahtuman aikaan sinua palvelee Paviljongin omat ravintolapisteet, joiden monipuolinen tarjonta vaihtelee tapahtumittain. Tarkemmat tiedot ravintolapalveluista julkaistaan tässä lähempänä tapahtumaa.

Faneri

3 krs. pääravintola

Fabriikki

A-halli

Fiilinki

D-halli