Pohjoismaiden suurimmat kaivosalan ammattimessut järjestettiin 26.−27.10.2024 Paviljongissa, Jyväskylässä neljän vuoden tauon jälkeen. Messuilla vieraili 1792 kaivosalan ammattilaista. FinnMateria-messut tarjosivat laajan katsauksen kaivosalaan − yli 100 näytteilleasettajaa esitteli messuilla uusimpia tuotteita ja ratkaisuja, ja tapahtuma tarjosi lukuisia ajankohtaisia alaa koskettavia puheenvuoroja. Seuravavat FinnMateria-messut järjestetään 5.-7.11.2024.

Eilen päättyneet FinnMateria-messut onnistuivat hienosti ja tarjosivat ainutlaatuisen laajan kokonaisuuden ajankohtaista tietoa, teknologiaa ja kontakteja. Messuille osallistui yli 100 näytteilleasettajaa, jotka olivat panostaneet osastoihin, ohjelmaan ja uutuustuotteiden esittelyyn.

Tapahtuma osoitti FinnMateria-messujen merkityksen alan tärkeänä verkostoitumisfoorumina. Messuilla vieraili 1800 kaivosalan ammattilaista, ja tapahtumaa pidettiin onnistuneena. Alustavan kävijätutkimuksen mukaan 94 prosenttia kävijöistä kertoi suosittelevansa FinnMateria-messuja.

”FinnMateria on ammattitapahtuma, joka järjestetään kaivosalan ammattilaisten tarpeisiin. Uskon, että kaivosalan ja FinnMateria-messujen merkitys ja rooli tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Ammattitapahtumassa alan teknologioista ja merkittävyydestä käydään helposti keskusteluja livenä”, sanoo tapahtuman järjestelyistä vastannut myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.

Hän haluaa kiittää hienoista FinnMateria-messuista niin messujen suunnitteluryhmää, näytteilleasettajia kuin kävijöitä. ”Näitä messuja oli mukava tehdä. Tavataan seuraavan kerran FinnMateria 2024 -tapahtuman merkeissä 5.-7.11.2024.”

Lisätietoa:
− Tiedote: FinnMateria 2022 -messujen teemana vastuullinen muuttuva maailma
− Tiedote: Kaivosteollisuusala kokoontuu 25.-27.10.2022 FinnMateria-messuille Paviljonkiin
− Tiedote: Kaivosalan tulevaisuusnäkymät esillä FinnMateria-messuilla