Evento Awards -kilpailun finalistit on julkistettu ja Paviljonki on finaalissa mukana kategoriassa tapahtumapaikka.

Tuomaristo arvioi kilpailutöitä seuraavien viikkojen ajan. Evento Awards -kilpailu huipentuu finaalipäivään 11.4. Helsingin Messukeskuksen Kongressi meetings & events -messuilla.

Päivä käynnistyy finalistien pitchauksella klo 10.30-12.00, missä osan sarjojen finalistit pääsevät vielä pitchaamaan kilpailutöitään tuomaristolle. Messupäivä päättyy kilpailun palkintojenjakoon lavalla klo 15.00-16.30.

Paviljongin upea vuosi 2023

Kilpailutyössämme painotimme Paviljongin monipuolisuutta, osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa sekä erinomaista palvelua. Meiltä löytyy moneen taipuvat tilat ja olemme hyvin saavutettavissa sekä valtakunnallisesti että paikallisesti.

Ja Paviljongissa muuten tapahtuu! Meillä järjestetään kaikenlaisia yritystapahtumia pienistä kokouksista isoihin vuosijuhliin, seminaareja, kongresseja, messuja, konsertteja ja viihdeiltoja. Tiloissamme onnistuvat niin pikkujoulut kuin puoluekokouksetkin. Ammattitaitoinen tuottajatiimimme huolehtii, että Paviljongissa hommat hoituu ja olemme tunnettuja ennen kaikkea erinomaisesta asiakaspalvelustamme ja järjestelyjen sujuvuudesta, joista saamme kiitosta vuodesta toiseen.

Vuosi 2023 meni meillä erityisen hienosti ja saavutimme ja ylitimme useita tavoitteita monella alueella. Saimme ennätyksellisen NPS-suositteluindeksin 77, tuotimme useita valtakunnallisesti merkittäviä tapahtumia sekä teimme uusia tapahtuma-avauksia uusille kohderyhmille. Encore -sali uudistettiin akustiikaltaan täysin ja myös pintoja uudistettiin samalla. Myös ravintolapalveluiden uudistaminen sekä ravintolatilojen remontointi jatkui.

Asiakaspalautteemme oli loistavaa ja on ilo nähdä kuinka monet, tärkeät asiakkaat palaavat Paviljonkiin yhä uudestaan: Lue juttu Viherpäivistä.

Vuonna 2024 Paviljonki viettää 25-vuotijuhlaansa ja juhlavuonna tapahtumien vauhti vain kiihtyy! Pääsemme tarjoamaan myös kävijöille yhä enemmän elämyksiä, kun Jyväskylä Sinfonia ja Jyväskylän kaupunginteatteri muuttaa taloon.

Olemme mukana Kongressimessuilla

Paviljonki on mukana myös Kongressimessuilla 10.-11.4.2024.

Kongressi meetings & events on yritystilaisuuksien ja tapahtumajärjestäjien vuosittainen päätapahtuma, joka kokoaa yhteen tapahtuma-alan keskeisimmät ostajat, ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Tapahtuma järjestetään tänä keväänä jo 25. kertaa.

 Tule tapaamaan meitä messuille! Löydät meidät osastolta 131.