Noudatamme Paviljongissa Jyväskylän kaupungin 14.4.2022 antamaa ohjeistusta:

  • Jyväskylässä ei ole voimassa maskisuositusta. Maskeja saa kuitenkin käyttää oman harkintansa mukaan.
  • Yleisö- ja yksityistilaisuuksia koskevia kokoontumisrajoituksia ei ole voimassa.

    Näin ollen:

  • Emme edellytä maskien käyttöä Paviljongin tapahtumissa. Maskeja saa kuitenkin käyttää oman harkintansa mukaan.
  • Suosittelemme, että tapahtumiin osallistutaan vain terveenä ja oireettomana.

Paviljonki panostaa turvalliseen tapahtumaosallistumiseen

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Paviljonki on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten, ja meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Hygieniatasomme ja -osaamisemme on jo lähtökohtaisesti korkea.

Erinomainen ilmanvaihto, tilavat käytävät ja väljät tilat antavat erinomaiset lähtökohdat turvalliseen tapahtumaosallistumiseen. Lisäämme Paviljongissa järjestettävien tapahtumien turvallisuutta seuraavin toimenpitein:

Käsien desinfiointi
Käsien desinfiointiainepisteitä sijoitetaan sisäänkäynteihin, auloihin ja hallien välisiin tiloihin. Lisäksi käsidesiä on saatavilla kaikissa kokoustiloissamme, wc-tiloissa sekä ravintoloissa ja kahviloissa.

Kasvosuojat 
Meillä on saatavilla asiakkaidemme käyttöön kasvosuojia.  Huomioithan, että myös asiakaspalvelijoillamme on halutessaan mahdollisuus kasvosuojien käyttöön.

Saniteettitilat
Käytettävissä on runsaasti wc-tiloja eri puolilla Paviljonkia. WC-tiloja siivotaan ja desinfioidaan useasti päivän aikana (wc-istuimet, pesualtaan, hanat). Tiloissa on koko ajan käytössä käsien desinfiointiainetta ja saippuaa.

Siivous ja desinfiointi
Varautumiseemme kuuluu tehokas yhteistyö siivouskumppanimme kanssa. Hygieniakoulutuksen saaneet siivoojamme tarkistavat tilat päivän aikana useasti. Mm. palvelutiskit, vaatesäilytystiskit, porraskaiteet sekä hissin ja maksupäätelaitteiden näppäimistöt desinfioidaan säännöllisesti. Tehokas ilmastointi ja korkeat hallitilat parantavat turvallisuutta.

Ravintolat ja kahvilat
Ravintolakumppanimme noudattaa viranomaisten ravintola- ja kahvilatoiminnalle antamia suosituksia. Ravintoloissamme on mahdollisuus käsien desinfiointiin. Tiloissa huolehditaan turvaväleistä ja pintoja puhdistetaan ja ottimia vaihdetaan tihennetysti.

Kävijöiden ohjeistus
Sisääntulotiloissa muistutetaan, että Paviljonkiin voi tulla vain täysin oireettomana. Koulutettu henkilökuntamme opastaa ja neuvoo paikan päällä kaikessa.

Sähköinen asiointi
Ohjaamme asiakkaita sähköiseen asiointiin. Yleisömessuliput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta ja ammattitapahtumiin voi rekisteröityä ennakkoon netissä. Kassoilla, narikassa ja ravintoloissa suosittelemme maksukortin käyttöä käteisen sijaan ja lähimaksua, jolloin välttyy koskettamasta maksupäätelaitetta.

Hissi
Hissien edessä on opastaulut, joissa kerrotaan hisseihin kerralla menevä ihmisten määrä. Hissinkäytön vaihtoehtona on mahdollisuus käyttää portaita.

Ensiapu
Paviljonkiin voi tulla vain oireettomana. Isommissa tapahtumissa on tapahtumakohtaisesti ensiapupiste, jonka henkilökunta tietää miten toimia, jos joku epäilee saaneensa koronatartunnan.