8.5.2024

Yritysten pikkujoulut varataan nyt

Nyt on oikea aika suunnitella yritysten pikkujoulut! Kun varaat paikkasi teidän yritykselle ennen kesälomia, voit jäädä hyvillä mielin lomalle ja syksyn kiireistä on yksi asia hoidettu.

Parhaat pikkujoulut vietetään tietysti Paviljongissa! Meiltä löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja pikkujouluja suunnitteleville. Tapahtumasyksyn viihdetarjonnasta löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarjoamme helppoja valmiiksi suunniteltuja vaihtoehtoja niin pienten kuin isompienkin ryhmien illan viettoon. Vaihtoehtoisesti voitte suunnitella täysin oman näköiset yrityksenne pikkujoulut. Meiltä löytyy täydet tapahtumatoimiston palvelut ja tuottajamme auttaa teitä suunnittelusta toteutukseen.

Katso alta vinkit Paviljongin tarjontaan!

Yrityksen omat Pikkujoulut

Haluatteko täysin omat pikkujoulut? Yrityksen pikkujoulut ovat odotettu juhla, joihin kannattaa panostaa! Se on oiva tilaisuus kiittää työntekijöitä vuoden työstä ja nostattaa yhteishenkeä. Pikkujoulusesonki käy kuumana ja kalenterimme täyttyy nopeasti, mutta vielä löytyy vapaita tiloja syksylle omien juhlienne järjestämiseen.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on uudistunut viime vuosina monin tavoin. Täysin remontoidut Ravintola 3 ja Encore-sali tarjoavat huikeat puitteet upeille pikkujouluille ja muille juhlille. Kesän 2024 aikana tulemme uudistamaan myös yhden tapahtumahalleistamme, Paviljongin 1. kerroksessa sijaitsevan A-hallin. Tila sekä siellä sijaitseva Ravintola Event uudistetaan täysin, mahdollistaen jatkossa entistä monipuolisemmat ja viihtyisämmät tapahtumatoteutukset!

Meiltä löytyy myös täydet tapahtumatoimiston palvelut – tuottajamme suunnittelevat ja toteuttavat tapahtumanne alusta loppuun toiveidenne mukaan. Meillä on valmiina ideapankissa ikimuistoisia ja toimiviksi todettuja teemoja, joiden ympärille teemme takuulla ikimuistoiset ja tapahtumarikkaat pikkujoulut. Suunnittelemme ja toteutamme kaiken ohjelmasta somistukseen teeman mukaisesti.

Aloita pikkujoulukausi jo lokakuussa vaikkapa Oktoberfest -teemalla tai tuo kesä keskelle marraskuuta Beach Party -tapahtuman muodossa. Tai entä jos järjestäisitte itsenäisyyspäivän juhlaillan? Vahva teema näkyy ja tuntuu tiloissa, ohjelmassa ja tunnelmassa, se luo yhteishenkeä ja nostaa sopivalla tavalla hetkeksi arjen yläpuolelle luoden vahvan muistijäljen osallistujille.

Ravintolamme loihtii ammattitaidolla maittavat tarjoilut tilaisuuteenne ja palvelukumppaniemme avulla hoidamme teille kaiken tarvittavan, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta.

Tämän helpommaksi pikkujoulujen suunnittelu ei tule!

Tutustu juhlareferensseihimme alta; Katso miten valmetilaiset lensivät Paviljongilta Honoluluun pikkujoulujen merkeissä ja muita maistiaisia juhlatapahtumistamme.

Katso referenssit

Hyödynnä juhlavuoden tarjous

Paviljonki täyttää tänä vuonna 25 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi tarjoamme -25% tilavuokran osuudesta, jos varaus on tehty kesäkuun loppuun mennessä. Tätä tarjousta ei kannata ohittaa!

Miten olisi Paviljongin pikkujoulu StanD Up show?

Mikäli kokonaan omat pikkujoulut eivät ole juuri nyt teidän juttu, perinteisempään menoon tarjoamme hyviä mahdollisuuksia yhdistää herkullinen illallinen viihde-esityksiimme. Vahvistuneet Dinner & Show esitykset ovat:

Paviljonki täyttyy naurusta perjantaina 23. marraskuuta, kun stand up -koomikot Mika Eirtovaara, Anitta Ahonen ja Matti Patronen sekä mentalisti Jose Ahonen saapuvat viihdyttämään pikkujoulukansaa! Luvassa on parin tunnin elämys loistavien koomikoiden ja palkitun mentalistin seurassa. Kyseessä on anniskelunäytös, jossa voi nauttia esityksen lisäksi myös ravintolapisteistä ostetuista juomatuotteista. Esitys on K18.

Dinner & Show -paketti hintaan 75,50 € / hlö

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen lähtee omalle odotetulle konserttisalikiertueelleen ensi syksynä. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, joka teki viime vuonna paluun julkaisemalla uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Kiertueella tullaan kuulemaan myös tuttujen hittien lisäksi vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Dinner ostettavissa erikseen hintaan 40,50 € / hlö

Esitykset ovat Encore-salissa. Ravintola 3:ssa on tarjolla ihana talvinen buffetpöytä ennen esitystä klo 17-19 sekä tietenkin väliaikatarjoilut esityksien väliajoilla. Ja mikäli tulette viihtymään vain esitykseen, muistathan että väliaikatarjoilut voit tilata kätevästi ennakkoon Food&Events verkkokaupasta.

Menu

Vihersalaattia ja granaattiomenaa Granaattiomena vinegrette M, G
Myskikurpitsaa, kurpitsansiemen pestoa ja paahdettua vuohenjuustoa L, G
Porsaan crudoa, tryffelimajoneesia ja oliivi crumblea foccacialeivällä L
Savustettua lohta, sitrusmajoneesia ja friteerattua kaprista foccacialeivällä L
Härkä pastramia, paahdettua perunaa, sinappi dressing ja marinoitua sipulia L, G
Leipävalikoima ja levite
* * *
Kalkkunanfileetä ja viikunakastiketta L, G
Paviljongin seitan fileetä ja tattikastiketta L
Parmesaani perunapaistosta L, G
* * *
Appelsiini creme brulee L, G
Kahvi/Tee

 

Huom! Mikäli haluatte yhdistää illallisen johonkin toiseen esitykseen, pyytäkää rohkeasti tarjousta myyntipalvelustamme! Autamme sinua suunnittelussa.

Katso kaikki elämykset tapahtumakalenterista

PikkujouluCircus

Circus saapuu kaupunkiin – oletko valmis? Kunnon bileitä kaipaaville on tarjolla unohtumaton ilta lauantaina 16.11.2024 Suomen kovimpien artistien seurassa! Lavalle tänä vuonna nousevat ainakin Kaija Koo ja Juha Tapio! Lisää artistijulkaisuja on luvassa myöhemmin.

PikkujouluCircus on vakiinnuttanut paikkansa niin yritysten kuin yksityisten juhlijoiden sydämissä. Näitä bileitä et halua missata; Suomen kuumimpien artistien lisäksi PikkujouluCircus erottuu muista pikkujoulutapahtumista elämyksellisyydellään ja visuaalisuudellaan. Tapahtuma tuo pimeän talven keskelle värikkään ilottelun ja sirkustunnelman. Juhlakansaa kannustetaan osallistumaan myös pukeutumalla teeman mukaan – Join the Circus!

Täydellinen pikkujoulupaketti Areenalla

Tarjoamme tapahtumaan suosittuja Areenapaketteja, jotka sisältävät herkullisen buffetruokailun, omat pöytäpaikat Areenalla ja vapaan pääsyn koko tapahtuma-alueelle. Nämä soveltuvat erityisen hyvin myös yritysten pikkujouluiksi ja ovatkin olleet todella haluttuja. Paikat kannattaa varata nopeasti; nämä nimittäin viedään käsistä!

Toinen vaihtoehto on ostaa Party-liput, joilla pääsee keikalle sekä Leipää&Circushuveja -alueelle, jossa on erikseen myytävänä maukasta street foodia ja kylmiä juomia. Pienet myyntikojut ja hauskat aktiviteetit takaavat mahtavan festaritunnelman!

Virallinen lipunmyynti avautuu 17.5.2024, mutta tarjoamme nyt yritysryhmille mahdollisuuden varata Areena-paketit ennakkoon!

Pyydä tarjous myyntipalvelustamme:
myyntipalvelu@paviljonki.fi

Joululounas

Joulukuussa on mahdollisuus päästä viihtyisään Ravintola 3:een nauttimaan myös jouluista lounasta! Joululounas on tarjolla 18.12. klo 11-15 ja sopii hyvin yritysten tarpeisiin. Haluatko kiittää henkilöstöä, muistaa asiakkaita tai juhlistaa mennyttä vuotta yhteistyökumppanien kanssa? Paviljongin tunnelmallinen joululounas on omiaan tähän juhlavaan hetkeen.

Viihtyisässä, hiljattain uudistetussa ravintolassamme nautit jouluisista herkuista pienen ohjelman kera. Lisätietoja tulossa pian.

Joululounaan varaukset sähköpostilla:
myynti.paviljonki@restel.fi

 

Toivottavasti löysitte teille parhaan vaihtoehdon – mikäli jokin asia mietityttää, ottakaa yhteys myyntipalveluumme! Autamme mielellämme teitä luomaan juuri teille sopivan tapahtumakokonaisuuden.

Tervetuloa Paviljonkiin!

Ota yhteyttä

+358 14 339 8143
myyntipalvelu@paviljonki.fi