Vietä Parhaat pikkujoulut Paviljongissa!

Nyt on viimeistään aika suunnitella pikkujoulut! Paviljongin tapahtumasyksyn ohjelmassa on tarjontaa joka makuun: tähtiartistien keikkoja, stand uppia, balettia ja mielenkiintoisia messutapahtumia. Myös pikkujouluja suunnitteleville löytyy hyviä vaihtoehtoja!

Miten olisi Paviljongin pikkujoulushow?

Paviljongin Pikkujoulushow järjestetään uudistetussa, tunnelmallisessa ravintolassamme ja sisältää runsaan jouluisen buffetmenun sekä nimekkäiden esiintyjien unohtumattoman show’n. Kätevää, eikö totta? Saatavilla kahteen esitykseen:

PAVILJONGIN PIKKUJOULUSHOW: Pientä laittoa -parisuhdekomedia 25.11. klo 17

Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Pitkän parisuhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattaa Pientä laittoa -parisuhdekomediassa. Rooleissa Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen.

Osta liput

PAVILJONGIN PIKKUJOULUSHOW: Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale – Joulurieha 8.12. klo 17

Tässä musiikillisessa ilotulituksessa kuullaan säkenöivä paketti groovaavia sekä hartaampia joululauluja. Mukaansatempaavassa konsertissa annetaan tilaa improvisaatiolle ja yhteissoiton ilolle!

Osta liput

PikkujouluCircus

Circus saapuu kaupunkiin – oletko valmis?

Kunnon bileitä kaipaaville on tarjolla unohtumaton ilta Suomen kovimpien artistien seurassa kun PikkujouluCircuksen lavalle nousevat Irina, Apulanta, Portion Boys ja Erika Vikman.

Suositut Areenapaketit (sis. buffetruokailun) ovat lähes loppuunmyyty, mutta joitain paikkoja löytyy vielä! Party-lippuja on vielä saatavilla, näillä pääset keikalle ja Leipää&Circushuveja -alueelle, jossa luvassa maukasta street foodia, kylmiä juomia ja mahtavaa festaritunnelmaa.

Näitä bileitä et halua missata; Suomen kuumimpien artistien lisäksi PikkujouluCircus erottuu muista pikkujoulutapahtumista elämyksellisyydellään ja visuaalisuudellaan. Tapahtuma tuo pimeän talven keskelle värikkään ilottelun ja sirkustunnelman. Juhlakansaa kannustetaan osallistumaan myös pukeutumalla teeman mukaan – Join the Circus!

Lisätiedot ja liput

TAITEILIJAJUHLIA JA IMPROVISAATIOTA

Uudistetussa Encore-salissa nähdään syksyn mittaan toinen toistaan upeampia esityksiä. Oletko jo bongannut tapahtumakalenterista nämä:

Ilta Katri Helenan kanssa 25.11. klo 19

Katri Helena juhlii 60-vuotistaiteilijajuhlaa ja kiertue huipentuu yleisön pyynnöstä Katrin vanhassa kotikaupungissa Jyväskylässä. Katri Helenan levytysuralla hitit ovat seuranneet toisiaan: Puhelinlangat laulaa, Minne tuuli kuljettaa, Katson sineen taivaan, Anna mulle tähtitaivas, Lintu ja lapsi.

HUOM! Katri Helenan konserttilipulla pääset myös Jyväskylän Kirja-, Viini- ja Joulumessuille 25.–26.11.2023.

Meiju Suvas – 40 vuotta yhtä juhlaa 26.11. klo 18

Kun säkenöivän artistin mittavasta taitelijaurasta on tullut kuluneeksi 40 vuotta, on juhlan aika! Meiju esiintyy kiertueella ensimmäisissä omissa konserttitalokonserteissa! Juhlakonserteissa näemme läpileikkauksen Meijun musiikista ja kuulemme muistoja matkan varrelta Meijun kertomana.

Minttu sekä Ville – improvisaatioesitys 29.11. klo 19

Palkitut näyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen koko illan improvisoidussa ilottelussa! Näyttelijät keksivät yleisön antamista aiheista erilaisia sketsejä tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia.

Minttu sekä Ville on myös yksi Paviljongin uusista anniskelunäytöksistä, joissa voi nauttia salissa esityksen lisäksi myös ravintolapisteistä ostetuista juomatuotteista! Ravintolapisteet avoinna ennen esitystä ja väliajalla.

Syksyn muita anniskelunäytöksiä:
20.10. Hedberg On the Road Again
3.11. Jaakko Saariluoma – Lavat auki
12.11. ja 16.11. Ismo Leikola – Sanomista

yhdistä Illallinen esitykseesi

Show&Dinner on saatavilla Paviljongin Pikkujoulushow’n lisäksi mm. seuraaviin syksyn esityksiin. Tapahtumakohtaiset lisätiedot näet tapahtumakalenteristamme.

Jaakko Saariluoma – Lavat auki 3.11. klo 19.00

Jaakko Saariluoma on valmis valloittamaan lavat ympäri Suomen pandemian takia esittämättä jääneellä uudella stand up -soolollaan! Komiikan suurmestarin kiertueet ovat olleet yleisömenestyksiä ja tälläkin kertaa luvassa on armottoman hauskaa huumoria stadista landelle.

Kummeli – Ensimmäinen Jäähyväiskiertue 24.11. klo 19.00

Kummeli on koomikkoryhmä, joka ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Tämä hulvaton poppoo on naurattanut itsensä suomalaisten sydämiin 1990-luvun alkupuolelta lähtien.

Jarkko Tamminen show 1.12. klo 19.00

”Suurempi, viihdyttävämpi ja hauskempi kuin ikinä.”

Sellainen on syksyllä 2023 Suomen suurimmille konserttiareenoille saapuva Jarkko Tamminen Show, joka tuo yleisön eteen yli 30 ikonista imitaatiohahmoa.

Katso kaikki elämykset ja osta liput tapahtumakalenterista

Muista myös väliaikatarjoilut!

Kaikkien konserttiemme väliaikatarjoilut tilaat kätevästi ennakkoon FOOD&EVENTS -sovelluksella. Pääset lataamaan sovelluksen puhelimeesi Apple Storesta tai Google Play -kaupasta.

Food&Events -sovellusta käyttäen sinun ei tarvitse jonottaa tilaustasi ja valikoima on laajempi ennakkotilauksissa!

Myyntipalvelumme auttaa isompien ryhmien pikkujoulupakettien varaamisessa.

myyntipalvelu@paviljonki.fi