sähköalan Tärkein tapahtuma

Pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma Sähkö Valo Tele Av -messut siirtyvät sittenkin helmikuulta syyskuulle, uusi ajankohta on 7.-9.9.2022.

Päätös uudestaan siirtämisestä tehtiin sen jälkeen, kun Frankfurtin messut ilmoitti siirtävänsä Light + Building -messutapahtuman pidettäväksi lokakuulle osittain päällekkäisillä päivämäärillä, 2.-6.10.2022.

Suuri osa näytteilleasettajista on mukana Frankfurtin messuilla, joten Sähkömessujen siirtäminen on välttämätöntä. Otamme aina päätöksissä huomioon alan kansainvälisen tapahtumakalenterin, ja tämä ei ollut joulukuussa vielä tiedossa. Paljon isoja tapahtumia joudutaan nyt kuitenkin siirtämään, joten on luonnollista, että välillä tulee päällekkäisyyksiä.

Jyväskylän Messut Oy:n ja neuvottelukunnan yhteinen näkemys on, että parhaiten tapahtuman onnistumisen eri osapuolten kannalta varmistaa se, että messut järjestetään täydellä voimalla ja ilman yritysten tai vierailijaryhmien poisjäämistä. Sähkö Valo Tele Av on koko toimialalle kaupallisesti tärkeä ja joka toinen vuosi odotettu sosiaalinen tapahtuma.

***

Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat kaikki toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Täällä tapaat kollegat, löydät uusimmat tuotteet ja ratkaisut sekä päivität osaamisesi ja parannat yrityksesi tuottavuutta.

Yhteistyössä

Tilaa SÄHKÖmessujen uutiskirje!