Inspiroidu Rakennusmessuilla

Rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut!

Jyväskylän Rakennusmessuilta löydät kaikki rakentamisen ratkaisut:

Rakentamisen ja talotekniikan alueelta tavoitat mm. talotoimittajat, sähkö-, lvi- ja rakennusalan yritykset sekä uusimmat talotekniikan ratkaisut. Sisustamisen ja kodin alueella pääset tutustumaan viimeisimpiin materiaaleihin, kalusteisiin ja sisustusideoihin. Vapaa-ajan asumisen ja pihan alueella tarjolla on piharakennuksia, laitureita, grillejä ja viherrakentamisen palvelutarjoajat ja vinkit kasvien hoitoon ja valintaan. Lisäksi meiltä löydät pihasaunoja, porealtaita ja paljuja sekä saunatarvikkeita.

Koronapandemia on mullistanut myös tapahtuma-alaa. Perinteisesti maaliskuussa järjestetyt Rakennusmessut ovat siirtyneet vallitsevan tilanteen takia elokuulle. Lue mediatiedote täältä.

Vaikka poikkeuksellinen tilanne jatkuu ja joudumme edelleen sietämään epävarmuutta niin yksityis- kuin työelämässäkin, me uskomme, että elokuussa pääsemme tapaamaan taas asiakkaita ja ystäviä kasvotusten, keräämään uusia liidejä ja tutustumaan alan uutuuksiin. Toivomme tilanteen normalisoitumista mahdollisimman pian ja valmistelemme Rakennusmessuja luottavaisin mielin.

Olemme päivittäneet messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin turvallisuusohjeet sekä kävijöille että näytteilleasettajille.

Tutustu Paviljongin turvallisuusohjeisiin

Tervetuloa Rakennusmessuille löytämään alan uutuudet, ideat ja ratkaisut!

Kiinnostunut osastopaikasta?
LUE LISÄÄ!

Yhteistyökumppanit

Keski-Suomen Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry

Jyväskylän Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

Keski-Suomen LVI-yhdistys KeSuLVI

Keski-Suomen Sähkötekninen yhdistys ry

Infra ry