Inspiroidu Rakennusmessuilla

Tervetuloa Jyväskylän Rakennusmessuille! Täältä löydät parhaat ideat ja ratkaisut rakentamiseen ja remontointiin.

Messuilta löytyy monipuolisesti apua rakentamisen, remointoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton kysymyksiin. Onko suunnitelmissa ikkunaremontti tai kenties ilmanvaihtosaneeraus? Tiedätkö, millainen on hyvä kuntotarkastus tai mihin tarvitsen sisustusarkkitehtiä? Tule nappaamaan talteen vinkit Paviljongista, kun messuhallit täyttyvät taas alan huippuyrityksistä ja monipuolisesta ohjelmasta.

Perjantai 17.3.2023 Klo 10–17

Lauantai 18.3.2023 Klo 10–17

Sunnuntai 19.3.2023 Klo 10–16

Liput tulevat myyntiin Lippupisteelle lähempänä tapahtumaa!

1 päivän lippu 15 €
2-3 päivän 16 €
1 päivän ryhmälippu (väh. 10 HLÖ) 10 €/hlö

1 päivän lippu opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 8 €
(tarkistetaan sisäänkäynnissä)

Alle 16-vuotiaat veloituksetta vanhempien seurassa.

Alan opiskelijaryhmillä ja opettajilla veloitukseton sisäänpääsy: opettajat tilaavat lippumäärän etukäteen: info@jklmessut.fi

Asunto-osakeyhtiöiden hallitukset sekä isännöitsijätoimistot voivat tilata taloyhtiöpaketteja messuille. Julkaisemme lisäohjeet tässä lähempänä tapahtumaa.

Julkaisemme tässä tiedot ravintolapalveluista lähempänä tapahtumaa

Uudisrakentaminen

Uudisrakentamisen alueella saat uusinta tietoa uudisrakentamisesta sekä talotekniikan parhaista ratkaisuista. Tavoitat niin talotoimittajat kuin sähkö-, lvi- ja rakennusalan yritykset. Täällä voit kartoittaa vaihtoehtoja sekä tutustua Keski-Suomen tonttitarjontaan.

Sisustaminen ja koti

Sisustaminen ja koti -alue kerää yhteen mm. keittiökalusteet ja kodinkoneet, makuuhuoneen kalusteet, sisustussuunnittelijat ja -liikkeet. Messuilla pääset tutustumaan viimeisimpiin sisustusideoihin, materiaaleihin ja kalusteisiin.

Vapaa-ajan asuminen ja piha

Vapaa-ajan asuminen ja piha -alueella pääset tutustumaan piharakennuksiin, laitureihin, grilleihin sekä saat ajankohtaista asiaa jätehuollosta. Löydät myös erilaisia pihasaunoja ja paljuja sekä saunatarvikkeita täydentämään saunahetkiäsi. Alueella ovat mukana viherrakentamisen ja pihasuunnittelun palvelutarjoajat. Kartoitat trendikkäimmät puutarhatuotteet ja -kalusteet sekä saat parhaat vinkit pihan hoitoon ja kasvien valintaan.

Remontointi ja talotekniikka

Remontoinnin ja talotekniikan alueelta tavoitat mm. sähkö-, lvi- ja rakennusalan yritykset sekä uusimmat talotekniikan ratkaisut. Materiaalivalintoihin ja työskentelytekniikoihin saat vinkkejä työnäytöksistä.