Inspiroidu Rakennusmessuilla

Tervetuloa Jyväskylän Rakennusmessuille! Täältä löydät parhaat ideat ja ratkaisut rakentamiseen ja remontointiin.

Messuilta löytyy monipuolisesti apua rakentamisen, remointoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton kysymyksiin. Onko suunnitelmissa ikkunaremontti tai kenties ilmanvaihtosaneeraus? Tiedätkö, millainen on hyvä kuntotarkastus tai mihin tarvitsen sisustusarkkitehtiä? Tule nappaamaan talteen vinkit Paviljongista, kun messuhallit täyttyvät taas alan huippuyrityksistä ja monipuolisesta ohjelmasta.

Perjantai 17.3.2023 Klo 10–17

Lauantai 18.3.2023 Klo 10–17

Sunnuntai 19.3.2023 Klo 10–16

Liput tulevat myyntiin Lippupisteelle lähempänä tapahtumaa!

1 päivän lippu 15 €
2-3 päivän 16 €
1 päivän ryhmälippu (väh. 10 HLÖ) 10 €/hlö

1 päivän lippu opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 8 €
(tarkistetaan sisäänkäynnissä)

Alle 16-vuotiaat veloituksetta vanhempien seurassa.

Alan opiskelijaryhmillä ja opettajilla veloitukseton sisäänpääsy: opettajat tilaavat lippumäärän etukäteen: info@jklmessut.fi

Asunto-osakeyhtiöiden hallitukset sekä isännöitsijätoimistot voivat tilata taloyhtiöpaketteja messuille. Julkaisemme lisäohjeet tässä lähempänä tapahtumaa.

Julkaisemme tässä tiedot ravintolapalveluista lähempänä tapahtumaa

Rakentaminen ja talotekniikka

Rakentamisen ja talotekniikan alueelta tavoitat mm. talotoimittajat, sähkö-, lvi- ja rakennusalan yritykset sekä uusimmat talotekniikan ratkaisut. Täällä voit kartoittaa vaihtoehtoja sekä tutustua Keski-Suomen tonttitarjontaan. Materiaalivalintoihin ja työskentelytekniikoihin saat vinkkejä työnäytöksistä.

Sisustaminen ja koti

Täältä löydät mm. keittiökalusteet ja kodinkoneet, makuuhuoneen kalusteet, sisustussunnittelijat ja -liikkeet. Messuilla pääset tutustumaan viimeisimpiin sisustusideoihin, materiaaleihin ja kalusteisiin.

Vapaa-ajan asuminen

Vapaa-ajan asumiseen messut tarjoaa piharakennuksia, laitureita, grillejä sekä ajankohtaista asiaa jätehuollosta. Mukana myös Norppa-Laiturien kanssa toteutettu ohjelmalaituri.

Piha ja sauna

Mukana messuilla viherrakentamisen ja pihasuunnittelun palvelutarjoajat. Täältä löytyy puutarhatuotteet ja -kalusteet. Saat parhaat vinkit pihan hoitoon ja kasvien valintaan. Messuilta löytyy myös erilaisia pihasaunoja ja paljuja sekä saunatarvikkeita täydentämään saunahetkiäsi.