Jyväskylän kaupungin kulttuuritarjonta entistä laajemmin esille Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini 2022 -messuille
− Yhteistyö tiivistyy kulttuuritoimijoiden kanssa

Kulttuuri tulee näkymään Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messuilla tänä vuonna entistä monipuolisemmalla tavalla. Jyväskyläläiset kulttuuritoimijat esittelevät kevään 2023 helmiä ja ajankohtaisia aiheita messujen kulttuurilavalla.

− Jyväskylän kaupunginteatteri, kirjastot, museot ja Jyväskylä Sinfonia ovat olleet kirjamessujen vakio-osallistujia jo pitkään. Kulttuuri kuuluu yhä laajemmin näiden messujen teemaan, joten on hienoa saada sisältöjä tapahtumaan yhä vahvemmin tänä vuonna, sanoo järjestelyistä vastaava myyntipäällikkö Mika Venäläinen Jyväskylän Messuilta.

Messuille tulossa laajasti mielenkiintoista ohjelmaa

Pääkumppanina mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa kulttuuriohjelmaa messuille ovat Jyväskylän kaupungin kulttuuriyksiköt, mukaan lukien messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin tiloihin vuonna 2024 itsekin muuttavat Jyväskylän kaupunginteatteri ja Jyväskylä Sinfonia.

− Olemme iloisia, että pääsemme syventämään yhteistyötä Jyväskylän kaupungin kanssa myös messuilla. Kaupungilla on rikas kulttuuritarjonta ja on hienoa saada sitä esiin myös messuille, Venäläinen sanoo.

− Jyväskylässä on valtavan monipuolinen ja ainutlaatuinen kulttuuritarjonta. Jokaiselle löytyy täältä jotakin kiinnostavaa ja kulttuurin pariin on helppoa suunnata. Messutapahtuma on hyvä paikka tarjoilla maistiaisia kulttuurikaupungista, sanoo viestinnän asiantuntija Tytti Tyrväinen Jyväskylän kaupungilta.

Kirja, Ruoka, Viini 2021 messuilla noin 9 000 kävijää

Jyväskylän Kirja, Ruoka, Viini -messut on tapahtuma, joka on vakiinnuttanut paikkansa messukävijöiden sydämissä. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 25.−27.11.2022 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa, Jyväskylässä. Vuonna 2021 messuilla vieraili poikkeusoloista huolimatta noin 9 000 kävijää.

Kuva: Jyväskylän Sinfonia