hyvän mielen tapahtuma!

Kiitos kaikille 2021 kävijöille, näytteilleasettajille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneille!

Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messut järjestetään seuraavan kerran Paviljongissa 25.-27.11.2022!

***

Tule nauttimaan messutunnelmasta ja löytämään uusia ideoita jouluun!

Kirja, Ruoka & Viini -tapahtumakokonaisuus järjestetään samaan aikaan Joulu, Lahja & Käsityö -messujen kanssa, jotka korvaavat Paviljongin perinteiset Joulumarkkinat. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla lipulla. Upean viikonlopun aikana pääset tutustumaan uuteen kirjallisuuteen, tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä ja poimimaan kiinnostavimmat kirjat joulupukinkonttiin. Messuilta löydät myös herkullisimmat makuelämykset ja vinkit juhlapöytään. Ajankohta marraskuun lopussa on oivallinen ajatellen joulun ostoksia. Tapahtumassa myös paketointipalvelu, johon voi jättää lahjat paketoitaviksia ja noutaa myöhemmin.

Tapahtumaviikonloppu tuo Paviljonkiin kerralla joulun herkut ja lahjaideat – joulun tunnelma alkaa meiltä!

Kinnostunut osastopaikasta?

LUE LISÄÄ

.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

.
.

Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messut järjestetään jälleen marraskuussa, 25.-27.11.2022! Laita päivämäärä kalenteriin ja nähdään messuilla!

Kirja, Ruoka & Viini toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2022! Nähdään taas ensi syksynä! 📖🍷

#kirjaruokaviini #joululahjakäsityö

Olitko kävijänä Kirja, Ruoka & Viini tai Joulu, Lahja & Käsityö -messuilla? Olisimme erittäin kiitollisia, jos voisit käyttää pienen hetken vastaamalla kävijäkyselyyn. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme 2 lippua 27.11. PikkujouluCircukseen! https://bit.ly/3kRqfJl

Messut ovat päättyneet! Suurkiitos kaikille mukana olleille yhteistyökumppaneille, esiintyjille, näytteilleasettajille ja kävijöille!

Load More...
.
.
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue
.