Tervetuloa hyvän mielen messutapahtumaan!

Marraskuussa Jyväskylässä tutustutaan uutuuskirjallisuuteen sekä nautitaan laadukkaita viinejä ja herkullista ruokaa, kun Kirja, Ruoka & Viini -messut valtaavat Paviljongin 21.-22.11.2020!

Kirja Esillä syksyn uutuuskirjat ja kiinnostavimmat kirjailijat: kaunokirjallisuudesta dekkareihin, tietokirjallisuudesta sarjakuviin… Keskusteluja, haastatteluja sekä mielenkiintoisia tapaamisia!

Ruoka Myynti- ja maisteluosastot täynnä herkkuja ja upeita tuotteita, näytöskeittiössä ajankohtaisia aiheita ja kiinnostavia vieraita.

Viini Tunnelmallinen ja tyylikäs alue, jossa esittelyssä sekä juhlakauden uutuudet että ajattomat klassikot. Ladattavilla maksukorteilla on helppo tutustua tuotteisiin ja löytää suosikkinsa.

Koronapandemia on mullistanut myös tapahtuma-alaa. Vaikka poikkeuksellinen tilanne jatkuu ja joudumme edelleen sietämään epävarmuutta niin yksityis- kuin työelämässäkin, me uskomme, että marraskuussa pääsemme tapaamaan taas asiakkaita ja ystäviä kasvotusten. Toivomme tilanteen normalisoitumista mahdollisimman pian ja valmistelemme upeaa Kirja Ruoka & Viini -messutapahtumaa luottavaisin mielin.

Olemme päivittäneet messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin turvallisuusohjeet sekä kävijöille että näytteilleasettajille.

Tutustu Paviljongin turvallisuusohjeisiin

AUKIOLOAJAT

Kirja & Ruoka

La 10-18
Su 10-16

Viini

La 12-22
Su 12-16

Kiinnostunut Osastopaikasta?

Lue lisää

.
This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

.