Paviljonki rekrytoi

Kiinnostaisiko työpaikka Keski-Suomen suurimmassa tapahtumavenuessa?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen dynaamiseen joukkoomme Paviljonkiin näyttelyosastojen suunnittelijaa. Näyttelyosastojen suunnittelijana tehtävänäsi on saada asiakkaiden brändit kukoistamaan Paviljongissa järjestettävissä tapahtumissa. Käytännössä työskentelet erilaisissa tapahtumaprojekteissa ja johdat itse omaa työtäsi koskevan aikataulutuksen. Toimit osana mukavaa suunnittelutiimiä monipuolisessa työympäristössä, jossa teet aktiivista yhteistyötä myös mm. messuista vastaavien projektipäälliköiden ja useiden kumppaniverkostojen kanssa.

Tsekkaa ilmoitus alla olevasta linkistä ja hae mukaan osaksi timanttista tiimiämme!

Katso lisää

 

Go On rekrytoi Paviljonkiin

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin tapahtuma-aikaisen henkilöstön palkkaamisesta vastaa palvelukumppanimme Go On. Tarvitsemme usein tapahtuma-aikaisia työntekijöitä esimerkiksi tapahtuma-avustajiksi, Paviljonki Ravintolaan sekä näyttelytekniikkaan messurakentajiksi. Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä tapahtumien parissa ja tehtäviin saa kattavan perehdytyksen.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Go On yhtiölle avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Tapahtumatyöntekijäksi voit hakea Go On:n kautta!

Avoimet työpaikat

 

Avoimet hakemukset muihin kuin tapahtuma-aikaisiin tehtäviin pyydämme lähettämään myyntijohtaja Jaana Kiilamaalle.

Tervetuloa aitiopaikalle Keski-Suomen suurimpaan tapahtumavenueen, osaksi osaavaa tiimiämme tekemään monipuolista työtä, jossa ei ole tylsää hetkeä! Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee vahva yrityskulttuuri ja tekemisen meininki.

Paviljongin harjoittelupaikat

Paviljongilla on myös tarjolla opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia. Katso lisää oheisesta linkistä:

Paviljongin avoimet harjoittelupaikat

 

Myyntijohtaja

Jaana Kiilamaa

050 372 5620
jaana.kiilamaa@paviljonki.fi

HR Assistentti

Jenny Inkinen

+358 40 820 6963
jenny.inkinen@go-on.fi