Tervetuloa aitiopaikalle Keski-Suomen suurimpaan tapahtumavenueen, osaksi osaavaa tiimiämme tekemään monipuolista työtä, jossa ei ole tylsää hetkeä! Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee vahva yrityskulttuuri ja tekemisen meininki.

Tapahtuma-aikaiset työntekijät

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin tapahtuma-aikaisen henkilöstön palkkaamisesta vastaa palvelukumppanimme Go On. Tarvitsemme usein tapahtuma-aikaisia työntekijöitä esimerkiksi tapahtuma-avustajiksi, ravintolaamme sekä näyttelytekniikkaan messurakentajiksi. Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä tapahtumien parissa ja tehtäviin saa kattavan perehdytyksen.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Go On yhtiölle avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Emme tällä hetkellä hae tapahtumatyöntekijöitä.

Avoimet hakemukset

Tällä hetkellä meillä ei ole paikkoja haussa.

Avoimet hakemukset muihin kuin tapahtuma-aikaisiin tehtäviin pyydämme lähettämään myyntijohtaja Jaana Kiilamaalle.

Paviljongin harjoittelupaikat

PAVILJONGIN HARJOITTELIJAHAKU KEVÄT 2024

Paviljonkiin Jyväskylän messuille haetaan harjoittelijoita keväälle 2024. Harjoittelija suorittaa harjoittelun Paviljongin tapahtumissa pääosin Infon työpisteessä. Työtehtävät ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä. Tehtäviin kuuluu mm. aulapalvelua, kokousavustajan työtehtäviä.  Kaikkiin harjoitteluaikaisiin tehtäviin saa kattavan perehdytyksen Paviljongin ammattilaisilta.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu myös olennaisena osana tilojen laittoa, somistamista ja tapahtumien opasteiden suunnittelua. Harjoittelu voidaan myös räätälöidä opiskelijan opintosuunnitelman mukaisesti.

Työharjoittelun kautta sinulle avautuu mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelusta Paviljongin tapahtumien keskiössä.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa oppimaasi työharjoittelun kautta. Lisäksi pääset tutustumaan Paviljonkiin tapahtumatalona.

Saat kehitettyä osaamistasi harjoittelun aikana ammattitaitoisten tapahtuma-alan työntekijöiden opastuksella.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, iloisuutta sekä oma-aloitteellisuutta ja intoa kehittyä Paviljongin tehtävissä.

Työharjoittelu sopii erinomaisesti ammattikorkeakoulun sekä ammattioppilaitoksen opiskelijoille.

Harjoittelusta saat lisätietoa anu.ilvonen@paviljonki.fi

Jätä avoin hakemus 30.11.2023 mennessä.

Harjoittelijahakemus

 • CV liitetiedostona ja/tai avoin hakemus
  Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Myyntijohtaja

  Jaana Kiilamaa

  050 372 5620
  jaana.kiilamaa@paviljonki.fi

  HR Assistentti

  Jenny Inkinen

  +358 40 820 6963
  jenny.inkinen@go-on.fi