22.5.2024

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin harjoittelijahaku on nyt avoinna syyskaudelle 2024!

Haluatko olla osa timanttista tiimiä Keski-Suomen suurimmassa tapahtumavenuessa? Nyt olisi mahdollisuus päästä aitiopaikalle seuraamaan miten erilaiset tapahtumat aina kokouksista ja kongresseista suuriin musiikkituotantoihin ja ammattimessuihin syntyvät, kun messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin harjoittelijahaku on avattu syyskaudelle 2024!

Jos tapahtumat on sun juttu ja olet oma-aloitteinen sekä omaat can do-asenteen, niin hae mukaan! Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, jotka antavat erinomaiset valmiudet menestyä jatko-opiskeluissa ja tulevissa työtehtävissä. Kaikkiin harjoitteluaikaisiin tehtäviin saa kattavan perehdytyksen Paviljongin ammattilaisilta.

Tarvittaessa harjoittelusi sisältöä voidaan räätälöidä osaamisesi, kiinnostuksen kohteidesi sekä opintojesi mukaan, mutta ensisijaisesti tarjoamme harjoittelupaikkoja seuraaviin tehtäviin:

 • Paviljonki Info

Harjoittelija suorittaa harjoittelun Paviljongin tapahtumissa pääosin Infon työpisteessä. Työtehtävät ovat monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä. Tehtäviin kuuluu mm. aulapalvelua, kokousavustajan työtehtäviä sekä myyntipalvelun avustavia tehtäviä. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu myös olennaisena osana tilojen laittoa, somistamista ja tapahtumien opasteiden suunnittelua.

Saat kehitettyä osaamistasi harjoittelun aikana ammattitaitoisten tapahtuma-alan työntekijöiden opastuksella.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista asennetta, iloisuutta sekä oma-aloitteisuutta ja intoa kehittyä Paviljongin tehtävissä. Paviljongilla vierailee myös kansainvälisiä asiakkaita, joten edellytämme myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Harjoittelun kesto on neuvoteltavissa, mutta toivomme noin 3-6 kuukauden mittaista harjoittelua.

 • Markkinointi ja viestintä

Harjoittelija suorittaa harjoittelun markkinointi- ja viestintätiimin apuna. Työtehtävät ovat monipuolisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä Paviljongin yleiseen markkinointiin sekä eri tapahtumaprojekteihin, kuten ammatti- ja kuluttajamessuihin. Työtehtävät sisältävät sisällön tuotantoa eri kanaviin (www-sivut, sosiaalinen media, uutiskirjeet) ja muita avustavia tehtäviä.

Haemme tehtävään markkinoinnin tai viestinnän opiskelijaa (YO tai AMK). Katsomme eduksi jos sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja osaat tuottaa materiaaleja esim. Canva -työkalulla.

Harjoittelun kesto on neuvoteltavissa, mutta toivomme noin 6 kuukauden mittaista harjoittelua.

 

Paviljongissa saat kehitettyä osaamistasi harjoittelun aikana ammattitaitoisten tapahtuma-alan osaajien opastuksella! Mikäli tapahtuma-ala kiinnostaa ja koet olevasi parhaimmillasi asiakaspalvelulähtöisessä työssä, sovit joukkoomme mainiosti.

Harjoittelut ovat palkattomia, mutta muut edut kuten tapahtumaliput, kahvia niin paljon kuin jaksat juoda, ilmainen pysäköinti ja erittäin mukavat työkaverit on sinun!

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella 7.6.2024 mennessä.

Harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

LISÄTIETOA

Lisätietoa harjoittelusta antaa hanna.mursunen-oikari@paviljonki.fi

HARJOITTELIJAHAKEMUS

 • CV liitetiedostona ja/tai avoin hakemus
  Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Odotamme hakijoilta

  • oma-aloitteisuutta
  • joustavuutta
  • tiimityöskentelytaitoja
  • täysi-ikäisyyttä

  Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessasi

  • mitä paikkaa haet
  • mitä uutta haluat oppia
  • missä olet hyvä
  • missä opiskelet
  • milloin voisit aloittaa ja kuinka kauan voit olla harjoittelussa