KNX Finland myönsi tänään Sähkö, Valo, Tele, Av -messuille perinteikkään KNX Award -palkinnon. ”Jyväskylän Sähkömessut ovat olleet jo neljäkymmentä vuotta Suomen merkittävin tapahtuma sähkösektorin toimijoille. Sähkömessut ovat auttaneet alan yrityksiä verkostoitumaan, kasvamaan ja kehittymään. On hienoa päästä luovuttamaan palkinto juuri Sähkömessuille”, kiteyttää Johan Stigzelius KNX Finlandilta.


Kuva: Anne Kalliola

Sähkö, Valo, Tele, Av -messuja on järjestetty Paviljongissa, Jyväskylässä kahden vuoden välein vuodesta 1981 lähtien. Sähkö Valo Tele Av on ollut perustamisvuodestaan lähtien kaupallisesti merkittävä ja odotettu sosiaalinen tapahtuma koko toimialalle. Pohjoismaiden suurimpaan ammattitapahtumaan kokoontuu suuri määrä toimittajia, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Vuonna 2020 messuille osallistui noin 300 näytteilleasettajaa ja yli 13 000 kävijää.

− Olemme jakaneet tunnustusta ansioituneesta toiminnasta eri toimijoille KNX Award -palkintomme myötä jo vuodesta 2010 lähtien. Tänä vuonna halusimme myöntää palkinnon Sähkö, Valo, Tele, Av -messuille koko toimialaa edistävästä hyvästä työstä. Sähkömessut ovat auttaneet sähköalan organisaatioita verkostoitumaan, kasvamaan ja kehittymään merkittävästi jo neljä vuosikymmentä”, sanoo hallituksen kunniapuheenjohtaja Johan Stigzelius KNX Finlandilta.

Stigzeliuksen mukaan Sähkömessut ovat edistäneet huomattavasti myös KNX Finland ry:n kasvua alan tärkeäksi järjestöksi.

− Ilman Sähkö, Valo, Tele, Av -messuja emme olisi tässä ja näin tunnettu. KNX Finland ry on perustettu Jyväskylässä messujen yhteydessä vuonna 2008, ja meillä on ollut siitä lähtien kunnia olla mukana kaikilla Jyväskylän Sähkömessuilla. Messuilla olemme tehneet toimintaamme tunnetuksi ja tänä päivänä järjestöömme kuuluu jo yli sata jäsentä, Stigzelius kuvaa.

KNX Award -palkinto Ilari Tervakankaalle

KNX Finland haluaa kiittää palkinnon myötä myös Sähkömessujen ”isäntää”, Jyväskylän Messujen myyntijohtajaa Ilari Tervakangasta hänen panostuksestaan ja aidosta halusta edistää sähkösektoria. Hän on vastannut Sähkömessuista 25 vuoden ajan. Hän on alusta asti ollut hyvin kiinnostunut tuomaan messuille uusia asioita ja näkyvyyttä toimialalle, kuten KNX teknologian. KNX Finland luovutti hänelle henkilökohtaisen KNX Award -palkinnon tekemästään työstä.

− Tervakangas on rakentanut Sähkömessuista erinomaisen tapahtuman toimialallemme. Hän on aidosti kiinnostunut alasta ja toimijoista, ja luonut osaltaan Sähkömessuille ainutlaatuisen avointa ja hyvää ilmapiiriä, josta messut tunnetaan, Stigzelius kuvaa.

Kuva: Anne Kalliola