Kirsi Sievänen vastaa Jyväskylän Kirjamessujen ohjelmasta 2022.  Kirsi on viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilainen, joka on tehnyt uran mm. Otavan viestintäpäällikkönä.

Suosittujen Jyväskylän Kirja, Ruoka & Viini -messujen järjestelyt ovat erinomaisessa vauhdissa ja tapahtumasta tulee upea tänäkin vuonna. Jyväskylän Kirjamessujen 2022 ohjelman kokoaa viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilainen Kirsi Sievänen. Uusi ohjelmapäällikkö haluaa luoda Jyväskylän Kirjamessujen ohjelmasta monipuolisen ja kävijöitä laajasti kiinnostavan kokonaisuuden.

”Kirjamessut tulevat tarjoamaan ohjelmaa mm. dekkareiden, elämäkertojen, romaanien, lasten- ja nuortenkirjojen, politiikan, historian, urheilun ja luonnon ystäville.  Tapahtumaan saapuu reilut 100 kirjailijaa. Kirjamessuilla kuullaan mielenkiintoisia kirjailijahaastatteluja kuudella ohjelmalavalla kahden päivän ajan. Tervetuloa inspiroitumaan Kirjamessuille!”

Lue blogista, millaisen ohjelman Kirsi pyrkii rakentamaan tämän vuoden Kirjamessuille ja mitä kirjallisuus merkitsee Kirsille.