Kokonaisvaltaista tapahtumatuottamista ammattitaidolla

Tarjoamme tapahtumia järjestäville asiakkaillemme täyden palvelun tapahtumatumatuotantotyötä Paviljongissa ja myös muualla Suomessa järjestettäviin tapahtumiin.

Meillä Paviljongissa tapahtumat vaihtuvat vauhdikasta tahtia ja tuotantoja on laidasta laitaan – yritystapahtumia, messuja ja näyttelyitä, kokouksia ja kongresseja, juhlia sekä konsertteja ja viihdetapahtumia.

Vaatimukset vaihtelevatkin tapahtuman luonteen mukaan, ja tuottajamme muotoilevat jokaisen tuotannon asiakkaidemme tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta.

Enemmän kuin osiensa summa

Onnistunut tapahtuma on monien osuvasti suunniteltujen ratkaisujen summa. Hyödynnämme tilasuunnittelussa arkkitehtien käytössä olevaa CAD-ohjelmistoa, jonka avulla tapahtumalle valittu tuottaja piirtää kustomoituja toteutuksia vaativimpiinkin tarpeisiin.

Kaikkien tapahtumiemme perustana on ammattilaisten toteuttama, turvallinen sekä toimiva tila- ja palvelumuotoilu. Kun perusasiat ovat kunnossa, toimivasta saadaan ainutkertaista tapahtumatuottajiemme luovissa käsissä.

Tuottajan työnkuvaan voi kuulua esimerkiksi tapahtuman konseptointi ja tavoitteiden kirkastaminen, tarinankerronta ja kokonaisvaltainen teemoittaminen, teemalliset ja brändätyt kaluste- ja somistetoteutukset, ohjelmapalvelut ja esiintyjäkiinnitykset sekä tärkeimpänä koko projektin johtaminen onnistuneesti maaliin.

Riittää kun sinulla on idea ja tarve – me hoidamme loput

Tuotantotyön laajuus ja sisällöt kartoitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Saat tuottajan pitämään langat käsissä juuri niistä vastuualueista, jotka ovat tapahtumassasi kaikkein tärkeimpiä.

Ammattilaiset apunasi

Me tiedämme, kuinka tärkeää tapahtuman onnistuminen on asiakkaillemme.  Suunniteltavia ja päätettäviä asioita voi olla paljon, mutta niistä ei tarvitse kantaa huolta, kun mukana ovat osaavat ammattilaiset.

Esimerkiksi tapahtumateknisissä valinnoissa, turvallisuussuunnittelussa, siirtymien ja ohjelmaosioiden aikatauluttamisessa, sekä kohdeyleisölle sopivien esiintyjävalintojen tekemisessä vankka kokemus on avuksi.

Kun järjestät tapahtuman Paviljongissa, löydät kaiken tarvittavan saman katon alta. Tuottajan mukana projektille valjastetaan ydintiimi, joka toteuttaa tuotannon jokaisen elementin aina viimeiseen yksityiskohtaan saakka. Monipuolinen osaajajoukkomme koostuu tiimimme rautaisista tapahtuma-alan ammattilaisista, laajasta palvelukumppaniverkostostamme sekä tapahtuma-aikaisista työntekijöistä. Varmistamme, perehdytämme ja johdamme osaavan henkilökunnan tapahtuma-aikaisiin tehtävänkuviin.

Yhdessä teemme asiakkaidemme näköisiä tapahtumia suurella sydämellä. Onnistuneen tapahtuman tarina ja tunnejälki elävät pitkään tapahtuman jälkeenkin.

Mikäli tarpeenasi on järjestää laadukas, elämyksellinen tapahtumakokemus kohderyhmällesi, käänny meidän puoleemme. Meillä on tilat, tekijät ja osaaminen, joilla ideasi herätetään!

Blogin kirjoittaja


Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Puhelin 014 339 8143 (arkisin klo 9-15)
Sähköposti myyntipalvelu@paviljonki.fi