Rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton erikoismessut tarjoavat jälleen rakentamisen uusimmat ratkaisut, sisustusideat ja puutarhavinkit. Viikonloppu on täynnä asiantuntijoita sekä monipuolista ohjelmaa.

Tapahtumassa on mukana yli kaksi sataa näytteilleasettajaa. Messuilta löytyy rakentamisen tarvikkeet ja välineet, nykyaikaiset talotekniset ja lvi-alan ratkaisut, talopaketit, tontit sekä keittiötoimittajat ja muut kalusteet sisälle ja ulos. Edustettuna ovat myös ajankohtaiset ekoasumisen asiat ja älykotiratkaisut. Vapaa-ajan asumisen alueelta löytyy laitureita, grillejä, saunoja ja ulkorakennuksia sekä viherrakentamisen palveluntarjoajia. Huippuyritykset tarjoavat messukävijöille uusimpien trendien ja mallistojen lisäksi parhaat messutarjoukset. Aidot kohtaamiset ammattilaisten kanssa takaavat parhaat vinkit omaan projektiisi.

Monipuolista ohjelmaa nähdään messuilla niin lavojen tietoiskuissa kuin osastoillakin koko viikonlopun ajan. Messujen kolme ohjelmalavaa tarjoavat mielenkiintoista ohjelmaa moneen makuun kun esiintymään nousee tv:stä tuttuja kasvoja ja muita rakennusalan ammattilaisia. Tv-remonttimies Ville Heino luennoi korjausrakentamisesta, rakennusprojektien suunnittelusta ja kustannuksista, Pipsa Hurmerinta kokkaa Puustellin kesäkeittiössä ja Eva Wuite tarjoaa vinkkejä viihtyisän pihan suunnitteluun ja auttaa messukävijöitä pihaklinikalla.

Näytteilleasettajat tarjoavat osastoillaan mielenkiintoista ohjelmaa aina lakineuvonnasta, taimien kylvämiseen ja kukkakimpputyöpajaan. Messukävijä voi osallistua myös remontti- tai rakentajakouluun.

Jyväskylän Rakennusmessut 6.-8.3.2020 Paviljongissa
Messujen aukioloajat
pe 6.3. klo 10–17
la 7.3. klo 10–17
su 8.3. klo 10–16