Jyväskylän Messut Oy hakee uutta

 

TOIMITUSJOHTAJAA

Jyväskylän Messut Oy hakee uutta toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan eläköityessä vuoden lopussa.

JYVÄSKYLÄN MESSUJEN TOIMITUSJOHTAJANA johdat monipuolista messu- ja tapahtumakeskusta, jonka tehtävänä on kustannustehokkaasti rakentaa ja uudistaa messu- ja tapahtumatoimintaa yhdessä palvelukumppanien kanssa. Modernissa ja kansainvälisessä palvelukokonaisuudessa kohtaavat B2B- ja B2C-liiketoiminta. Yhdessä osaavan ja kokeneen tiimin kanssa luotte tapahtumille ja messuille edellytykset erinomaiseen toimintaympäristöön ja parhaaseen asiakaskokemukseen. Jyväskylän Messut Oy ja Paviljonki ovat vahvasti ajassa kiinni. Erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen, jatkuva uudistuminen sekä Jyväskylän henki ovat läsnä tekemisessä. Toimitusjohtajana vauhditat ja johdat uudistumista sekä edelleen kehität nykyisiä pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olet innostava tulosten tekijä, suunnan näyttäjä ja hengen luoja.

TULOSVASTUULLISENA JOHTAJANA vastaat yhtiön vision toteuttamisesta, strategisesta suunnittelusta, operatiivisesta toiminnasta ja mutkattomasta hallinnosta yhtiön hallituksen antamien ohjeiden mukaan. Lisäksi vastaat vuosittaisen toimintasuunnitelman ja talousarvion valmistelusta ja toteutuksesta yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Johdat yhtiön kannattavaa kasvua. Toimit Jyväskylän Messut Oy:n seuraavan vaiheen rakentajana ja uudistumishengen vahvistajana. Huolehdit nykyisten messujen ja tapahtumien jatkuvuudesta sekä edelleen kehittymisestä yhdessä pitkäaikaisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Olet merkittävän alueellisen keskuksen johtaja sekä vaikuttaja niin paikallisesti kuin kansallisesti ja parhaimmillaan myös kansainvälisesti kasvattaen yhtiön näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Keskeisiä tavoitteitasi lähivuosille ovat parhaan asiakaskokemuksen kehittäminen, rohkea toiminnan uudistaminen, parhaan kumppaniverkoston rakentaminen ja teknologian parempi hyödyntäminen kaikessa mitä Jyväskylän Messut tekee.

JYVÄSKYLÄN MESSUJEN TOIMITUSJOHTAJALTA EDELLYTÄMME kokemusta palveluliiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta, asiakaskeskeistä otetta kumppanuuksien ja palveluiden johtamisessa sekä kaupallista otetta ja kokemusta myynnin johtamisesta. Olet kehittäjä vahvalla asiakaskokemuspainotuksella. Sinulla on riittävää perehtyneisyyttä messu- ja tapahtuma-alaan tai taustasi vuoksi erinomainen kyky omaksua alan edellyttämä osaaminen. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja johtamiskokemusta. Ja sinulla on näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta. Kaikkiaan, olet kaupallisesti ajatteleva, hyvin verkostoitunut ja palveluhenkinen johtaja.

IHMISTEN JOHTAJANA olet osallistava ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio mukaan uudistumiseen. Sinulla on kokemusta tulosvastuullisesta johtamisesta ja talouden tunnusluvut ovat myös vankkaa osaamisaluettasi. Onnistuaksesi tehtävässä, tärkeää on kyky johtaa organisaatiota ja verkostoitua.

TARJOAMME SINULLE

  • Messu- ja tapahtuma-alan keskeisen näköalapaikan Suomessa
  • Ainutlaatuisen tapahtumakeskus-kokonaisuuden – Paviljonki
  • Tärkeän vaikuttajapaikan Keski-Suomen elinvoiman ja kilpailukyvyn kehittämiseen
  • Mahdollisuuden kehittyä, kehittää ja uudistaa rohkeasti

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään alla olevan linkin kautta 22.2.2024 mennessä.

Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten keskiviikkona 14.2. klo 13-15 ja maanantaina 19.2. klo 16-18 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

Täytä hakemus täällä

 

Jyväskylän Messut Oy vastaa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan. Järjestämme suosittuja ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita arvostettuja tapahtumia Paviljongissa Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin muunneltavia tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluja muille tapahtumajärjestäjille.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka ja yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista, jossa järjestetään noin 1000 tapahtumaa ja vierailee yli 400 000 asiakasta vuosittain.

Visionamme on olla Suomen elämyksellisin, suositelluin ja tuloksellisin kohtaamispaikka. Tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä.