SDP:n ylintä päätäntävaltaa käyttää puoluekokous, joka pidetään joka kolmas vuosi. SDP:n 47. puoluekokous pidetään 1.-3.9.2023 Paviljongissa.

Puoluekokoukseen osallistuu yli 1000 osallistujaa ympäri Suomen. Kokouksessa päätöksiä tekevät 500 demokraattisesti jäsenten keskuudesta valittua puoluekokousedustajaa. Tapahtumaan osallistuvat puoluekokousedustajien lisäksi puolueen johto ja työntekijöitä, kutsuvieraita ja yhteistyökumppaneita, median edustajia ja kokousta seuraamaan tulevat puolueen jäsenet.

SDP valitsee uuden puoluejohdon puoluekokouksessa. Puoluekokouksessa myös päivitetään SDP:n poliittinen ohjelma, joka yhdessä periaatejulistuksen kanssa muodostaa SDP:n aatteellisen ja tavoitteellisen linjan.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on toiminut jo 25 vuoden ajan kohtaamispaikkana, jonka monipuoliset tilat muuntautuvat erilaisiin tarpeisiin ja niissä järjestetään vuosittain yli 800 erilaista tapahtumaa. Paviljongissa koetaan paitsi elämyksiä, luodaan myös hyvinvointia ja tulevaisuutta. Meille on kunnia saada järjestää tapahtuma ja toivotamme SDP:n tervetulleeksi. Paviljongin kokeneet tapahtumatuottajat hoitavat tapahtuman ennakkojärjestelyt suunnittelusta toteutukseen huolehtien siitä, että puoluekokouksesta tulee menestys.

Paviljongin modernit tilat tarjoavat erinomaiset puitteet yhteisiin keskusteluihin, suunnitteluun, verkostoitumiseen ja uusien visioiden luomiseen. Kokoussalin läheisyyteen toteutetulla järjestötorilla seuraajilla on mahdollisuus tutustua puolueen lähijärjestöjen ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden toimintaan. Alueella on noin 30 järjestökumppania näytteilleasettajana. Eloisaan toritunnelmaan kuuluvat myös torikahvila sekä seminaarilava. Järjestötori tarjoaa oivan mahdollisuuden pieneen levähdykseen kesken kokouspäivän.

Paviljongista löytyvät saman katon alta myös maittavat tarjoilut viihtyisissä, uusituissa ravintolatiloissa. Ravintolakumppanimme Food & Events Tapahtumaravintolat huolehtii siitä, että tapahtuma sujuu ja osallistujat jaksavat pitkät kokouspäivät. Ravintolamme loihtii myös upeat tarjoilut toisen kokouspäivän puoluekokousillalliseen.