Jyväskylän Sähkö Valo Tele Av -messut järjestettiin Paviljongissa 5.-7.2.2020. Koko sähköalalle suunnattu tapahtuma keräsi jälleen runsaasti kävijöitä, yhteensä messuilla vieraili 13 342 ammattilaista, alkaen urakoitsijoista ja suunnittelijoista eri osa-alueiden asiantuntijoihin ja yrityspäättäjiin asti.

Messuilla oli lähes 300 näytteilleasettajaa, joista osa on ollut mukana alusta asti. Näyttäviin osastoihin ja tuotteiden sekä ratkaisujen esittelyyn oli todella panostettu tänä vuonna.

– Sähkö Valo Tele Av 2020 -messut on meidän sähköpuolen vuoden päätapahtuma ja pitkä perinne, kertoo Onninen Oy:n markkinointipäällikkö Maarit Sahlsten-Juntunen. Tapahtuma onnistui jälleen hyvin meidän osalta ja saimme paljon uusia kontakteja. Yhteistyö Jyväskylän Messujen kanssa toimii hyvin ja tänne on helppo tulla.

Mukana oli myös yrityksiä, jotka olivat tapahtumassa ensimmäistä kertaa.

– Olimme mukana ensi kertaa ja vaikka tiesimme kyseessä olevan Pohjoismaiden suurimmat alan messut, tapahtuma yllätti silti positiivisesti, kertoo myynti- ja asiakkuuspäällikkö Henna Lampinen FirePro Finland Oy:sta. Toimitamme mm. teknisten tilojen sammutusjärjestelmiä, ja löysimmekin täältä erittäin hyvin asiakaskuntaa ja uusia liidejä. Jyväskylä on hyvä paikka tavata asiakkaita ympäri Suomen ja myös järjestelyt toimivat täällä hyvin, Lampinen lisää.

Työnäytökset, asiantuntijoiden tietoiskut ja muu ohjelma näyttelyosastoilla kuten tehtävät ja kilpailut olivat monipuolisia. Yritykset ja järjestöt olivat panostaneet osastoihin sekä messujen yhteiseen ohjelmaosuuteen. Jyväskylässä nähtiin myös ensi kertaa tulevaisuuden liikenneratkaisuja sekä sähköautoilua esittelevä näyttelyalue Future Transportation Forum.

Seuraavat Sähkö Valo Tele Av -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 2.-4.2.2022.