Jyväskylän Messut Oy kilpailutti messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolapalvelut tavoitteenaan kehittää toimintaansa entistäkin paremmin asiakkaitaan palvelevaksi. Food&Events Tapahtumaravintolat vastasi innovatiivisilla ja ammattitaitoisilla ratkaisuillaan erinomaisesti kilpailutuksessa asetettuihin tavoitteisiin ja tuli valituksi kilpailutuksen voittajaksi.

Kilpailutus käsitti messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa toteutettavat ravintolapalvelut, väliaikatarjoilut, edustus- ja kokoustarjoilut sekä messujen ja tapahtumien ravintolapalvelut.

Kilpailutuksen ratkaisi Food&Events Tapahtumaravintoloiden eduksi monipuolisen osaamisen ja alaan liittyvän laajan kokemuksen lisäksi Food&Events Tapahtumaravintoloiden selkeäksi vahvuudeksi noussut innovatiivisuus. Se ilmeni etenkin siinä, miten uusia ravintolapalveluita tuotetaan tulevaisuuden tapahtumaliiketoiminnan toimialalle.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta vastaavan Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Juha Rahko toteaa solmitusta sopimuksesta: “On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä Food&Events Tapahtumaravintoloiden tasoisen ravintoloitsijan kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkia Jyväskylässä kokonaisvaltaisesti, tuottaen asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia ravintolapalveluita.”


Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin vetovoima kasvaa yhteistyön myötä

Kristian Helanne, Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun ketjujohtaja, on innostunut messu- ja tapahtumakeskus Paviljongille tehtävästä kehitystyöstä.

“Tavoitteenamme on luoda yhdessä näkyvä ja maukas muutos asiakkaiden ravintolaelämyksessä. Ravintoloiden uusia nimiä sekä yksityiskohtaisia konsepteja ja tarjontaa kehitetään yhteistyössä kumppanin kanssa, asiakaslähtöisesti ja laaditun strategian pohjalta.”

Paviljongin ravintolatilat uudistuvat

Yhteistyön myötä Restel tekee mittavia investointeja messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin ravintolatiloihin.

Tämä käsittää kaikkien ravintolatilojen kokonaisvaltaisen uusimisen jaksotetusti sekä toiminnan monipuolisen kehittämisen erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Ravintoloiden suunnittelusta vastaa Sisustusarkkitehdit Gullstén & Inkinen Oy ja projektin pääsuunnittelijana toimii sisustusarkkitehti Jari Kinnunen.

Havainnekuva uusista tiloista Paviljongissa.
Kuva: Gullstén & Inkinen Oy


Monipuolisia ja laadukkaita ruokatuotteita 

Ruokatuotteella on merkittävä rooli ravintoloita uusittaessa ja niiden toimintaa kehitettäessä. Food&Events -ketjun keittiöpäällikkö Kim Palhus uskoo hyvin käynnistyneen kehitystyön tuloksena syntyvän todella nautinnollisia elämyksiä ravintoloissa vierailijoille.

“Yhdessä osaavan tiimini ja ammattitaitoisten kokkiemme kanssa meillä on suuri kunnia suunnitella asiakkaillemme monipuolisia ja maukkaita ruokatuotteita, jotka sopivat myös kansainväliseen makuun. Suunnittelumme pohjana ovat paikallinen ruokakulttuuri, maakunnan raaka-aineet ja konstailemattomuus.”

Uusia palvelukokonaisuuksia digitaaliset mahdollisuudet hyödyntäen 

Yhteistyön myötä messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki vahvistaa asemaansa yhtenä Suomen vetovoimaisimpana messu- ja tapahtumakeskuksena. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki tarjoaa jatkossa trendikkäitä ja laadukkaita tapahtumapalveluja noin 700 vuosittaisessa tapahtumassa, joissa vierailee vuosittain yli 400 000 asiakasta.

”Haluamme vastata tapahtumapalveluillamme vaativimpiinkin asiakastarpeisiin. Jatkossa pystymme tuottamaan monipuolisia palvelukokonaisuuksia entistä joustavammin digitaaliset palvelumahdollisuudet hyödyntäen. Haluamme, että Paviljonki pysyy vetovoimaisena tapahtumatalona, jossa asiakkaamme viihtyvät loistavista tapahtumista, puitteista, ruoasta ja juomasta nauttien”, Rahko sanoo.

Havainnekuvia uusista tiloista Paviljongissa.
Kuvat: Gullstén & Inkinen Oy