Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa ensimmäisen kerran 2019 järjestetyt Raha & Talous -sijoitusmessut siirtyvät huhtikuulta lokakuulle koronapandemian takia. Tapahtuma kerää rahoitusalan yritykset ja sijoittamisesta kiinnostuneet yksityishenkilöt seuraavan kerran Paviljonkiin 20.10.2021.

– Kevään osalta koronatilanne on vielä niin epävarma, että päätimme siirrosta nyt, kertoo Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Hannu Mennala. Vaikka rajoituksia poistettaisiin ja voisimme huhtikuussa järjestää tapahtuman, emme usko, että ihmiset ovat vielä valmiita tulemaan isoon messutapahtumaan. Meillä on hyvät valmiudet järjestää tapahtumia turvallisesti, mutta messut vaativat pitkän valmistelutyön, joten päätökset toteutuksesta on tehtävä hyvissä ajoin, Mennala jatkaa.

Raha & Talous -sijoitusmessut on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Messut tarjoavat kattavan katsauksen markkinoihin sekä vinkit ja välineet sijoittamiseen. Kävijöillä on mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kanssa ja tutustua sijoitusalan ajankohtaisimpaan tietoon, sillä luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja nimekkäiltä talousasiantuntijoilta.

Sisäänpääsy tapahtumaan on veloitukseton rekisteröitymällä kävijäksi. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Jyväskylän Messut Oy ja Keskisuomalainen.

– Pitkään jatkunut koronatilanne on muistuttanut meitä kaikkia henkilökohtaisen tapaamisen merkityksestä ja tärkeydestä. Odotamme, että syksyllä olemme päässeet koronarokotusten kanssa tilanteeseen, jossa voimme järjestää tapahtumia täysipainoisesti, Mennala toteaa.