Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki sulkee ovensa rajoitusten mukaisesti toistaiseksi

 

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki suljetaan väliaikaisesti keskiviikosta 18.3.2020 alkaen. Suomen hallitus on antanut koronaviruspandemiasta johtuen kieltoja ja rajoituksia, jotka vaikuttavat suoraan tapahtumakeskuksen toimintaan.

Tapahtumajärjestäjät ovat siirtäneet rajoituksista johtuen kevään tapahtumia ja konsertteja syksylle ja ensi vuoteen. Myös kaikki Paviljongin omat tuotannot on keväältä peruttu.

 

-Paviljongin toiminta perustuu elämyksiin suurella sydämellä ja ihmisten kohtaamisiin, mutta asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus on nyt kuitenkin kaikkein tärkeintä, toteaa Paviljongin toimitusjohtaja Juha Rahko.

– Teemme kaikkemme, että peruuntuvat tapahtumat saataisiin järjestettyä myöhemmin vuoden 2020 aikana. Toivomme tilanteen normalisoituvan mahdollisimman pian, sillä tapahtumasyksystä on tulossa vilkas ja monipuolinen, kiteyttää Rahko.

– Päivitämme Paviljongin www-sivuille sekä somekanaville tietoja tapahtumista ja koronapandemian vaikutuksista toimintaamme. Saamme tällä hetkellä runsaasti asiakasyhteydenottoja ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian. Vastausaikamme saattavat kuitenkin toistaiseksi venyä. Peruttujen konserttien ja tapahtumien lippukäytännöistä voi tiedustella suoraan tapahtumajärjestäjältä sekä lipunmyyntipalveluista. Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme kärsivällisyyttä, Rahko toivoo.

 

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJIEN JA YRITYSASIAKKAIDEN YHTEYDENOTOT:

Pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti Paviljongin myyntipalveluun:

puh 014 339 8143 tai myyntipalvelu@paviljonki.fi