Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka, jossa tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä!

Jyväskylän Messut Oy vastaa Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan; järjestämme ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia Paviljongissa ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluita muille tapahtumajärjestäjille.

Haemme joukkoomme markkinointi- ja viestintäpäällikköä. Kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus ja työn kesto on vähintään vuosi, sopimuksen mukaan.

Tehtävä:

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä vastaat koko Paviljongin markkinoinnista tapahtumatalona kävijöille ja tapahtumajärjestäjille sekä vastaat omien tapahtumiemme markkinoinnista, tiiviissä yhteistyössä tapahtumien projektitiimien kanssa. Teet markkinointi- ja mediasuunnitelmat, suunnittelet materiaalit yhdessä mainostoimiston kanssa ja huolehdit suunnitelmien toteutumisesta ja seurannasta. Viestinnässä vastaat sisällöntuotannosta eri kanaviin (mm. tiedotteet, sosiaalinen media, www-sivut) sekä yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa markkinoinnista tai viestinnästä sekä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Voit kuitenkin olla vielä urasi alussa, tärkeämpää on positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja hyvä päätöksentekokyky. Sinulta sujuu sisällöntuotanto vaivattomasti eri kanaviin ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tiukassakin paikassa pidät langat käsissä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Toivomme myös sujuvia ATK-taitoja, hyödyksi luetaan kokemus erilaisista markkinoinnin ja viestinnän alustoista (esim. Google Adwords, Analytics, WordPress, Meltwater, Facebook Business Manager, Sendible, Campaign Monitor, Salesforce Marketing Cloud / Pardot tai muu markkinoinnin automaatio). Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja osaaminen viestiä ja perustella näkemyksesi muille. Graafikko sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, jätetään ne hommat ammattilaisille.

Tarjoamme sinulle:

Jyväskylän Messut Oy on yksi Suomen suurimpia tapahtumajärjestäjiä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn, jossa on mahdollista kehittää omaa osaamistaan ja oppia uutta. Tiiviissä työyhteisössämme vallitsee vahva yrityskulttuuri ja tekemisen meininki.

Tämä on vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2022 mennessä osoitteeseen jaana.kiilamaa@paviljonki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Myyntijohtaja Jaana Kiilamaa, jaana.kiilamaa@paviljonki.fi, puh. 050 372 5620. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.