Paviljonki ottaa käyttöön koronapassin

Hallitus päätti alueellisista ravintolarajoituksista Keski-Suomen maakunnassa 4.12.2021 alkaen. Lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi tartuntatautilain pykälän 58 nojalla uudet kokoontumisrajoitukset Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueelle. Kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 6.12.2021-5.1.2022.

Paviljonki on siirtynyt toistaiseksi käyttämään koronapassia vaihtoehtona rajoituksille.

Koronapassi mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Paviljongissa myös jatkossa.

Koronapassi edellytetään yli 16-vuotiailta henkilöiltä ja se tarkistetaan lipuntarkastuksen tai sisääntulon yhteydessä. Asiakkaita pyydetään myös varautumaan henkilöllisyystodistuksen esittämiseen ja tulemaan ajoissa paikalle.

Mikä on koronapassi?

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa ladattua Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta. Todistuksessa tulee olla merkinnät kahdesta koronarokotuksesta tai todistus negatiivisesta koronatestituloksesta (max. 72 h vanha) tai todistus sairastetusta koronavirustaudista (max. 6 kk vanha).

Koronapassi luetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lukijasovelluksella, joka ei kerää tai tallenna todistusten tietoja eikä sillä pysty näkemään henkilön terveystietoja.

Toimi näin:

  • Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta.
  • Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi Paviljonkiin saavuttaessa tulosteena tai mobiililaitteelta. Henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä.
  • Koronapassi tarkastetaan aulassa lipuntarkastuksen tai muun sisääntulon yhteydessä. Olethan ajoissa paikalla, jotta koronapassin tarkastamiseen jää aikaa.
  • Muistathan, että Paviljongissa on voimassa vahva maskisuositus.

Paviljonki on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumisessa. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronapassin, mikäli Paviljonki sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää.

Panostamme tapahtumissamme ennakoivasti turvallisuuteen. Suositus on, että tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Voimassa oleva maskisuositus, tehostettu hygienia, erinomainen ilmanvaihto, tilavat käytävät ja väljät tilat antavat erinomaiset lähtökohdat turvalliseen tapahtumaosallistumiseen.

Jos sinulla on kysyttävää lipuistasi tai sinulla ei ole koronapassia, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse myyntipalvelu@paviljonki.fi

Lisätietoa koronatodistuksesta löytyy THL:n sivuilta.

Ohjeita tapahtumajärjestäjille

Oletko järjestämässä tapahtuman Paviljongissa? Muistathan, että tapahtumajärjestäjien tulee viestiä oman tapahtumansa osallistujille, esiintyjille ja näytteilleasettajille voimassa olevasta koronapassikäytännöstä.