Paviljongin tapahtumasyksy käynnistyy syyskuussa ja tarjoaa tapahtumia ja viihde-elämyksiä jokaiseen makuun. Syyskausi on täynnä suosittuja messuja sekä tähtiartistien keikkoja, konsertteja ja viihdetapahtumia. Tutustu ohjelmistoon ja löydä sinua kiinnostavat elämykset!

Syksyn ohjelmisto

elämyksiä uudistetussa wilhelm-salissa

− Tervetuloa viihtymään Paviljonkiin! Tämän syksyn kohokohtana konserteista ja viihdetapahtumista nautitaan uudistetussa Wilhelm-salissa, joka remontoidaan syyskuun alkuun mennessä moderniksi monitoimisaliksi ja upeasti soivaksi musiikkisaliksi. Suurimmat viihdetapahtumat vietetään Paviljonki Areenalla, sanoo Jaana Kiilamaa Jyväskylän Messuilta.

− Myös ravintolamme ja ravintolapalvelumme on uudistettu, joten Paviljongissa vierailuun kannattaa yhdistää hyvä ruoka ja juoma. Väliaikatarjoilut konsertteihin ja viihdetapahtumiin voi tilata etukäteen mobiilisovelluksella suoraan omaan pöytään koko seurueelle. Syksyllä meillä on ilo päästä toteuttamaan uudistetussa salissa ensimmäistä kertaa myös yleisön odottamia K-18 anniskelunäytöksiä.

KEIKKOJA JA Konsertteja TÄHTIartisteilta

Paviljongin viihdesyksy 2023 käynnistyy syyskuussa ja tarjoaa lukuisia keikkoja ja konsertteja maamme suosituimmilta artisteilta.

Suomen suurimmat pikkujoulubileet juhlitaan PikkujouluCircuksessa, jossa esiintyy tänä vuonna ennätyssuuri artistikaarti: Irina, Apulanta, Erika Vikman ja Portion Boys.

Tähtiartistien loiste jatkuu Paviljongissa koko syksyn.

Lokakuussa tunnelmoidaan rakkauden ihanuutta ja tuskaa upeaäänisen Suvi Teräsniskan konsertissa Särkyneiden sydäntie tie.

Kuulaina syysiltoina nautitaan karismaattisen Petrus Schroderuksen konsertissa, jossa hän tulkitsee koskettavia suomalaisia ja kansainvälisiä rakkauslauluja sekä rocktenori Jarkko Aholan konsertissa, jossa kuullaan muusikin parhaimmistoa, valikoituja klassikoita.

Syyskuussa ja joulukuussa Wilhelm-salin lavalle nousevat tangokuningas Tommi Soidinmäki ja useita musikaaleja tähdittänyt Elisa Lairikko. Frank Sinatran ja Ava Gardnerin elämästä kertovan musikaalin tähtinä he vievät yleisön loisteliaaseen Hollywood-tunnelmaan sekä glamourin ja ganstereiden maailmaan.

Rockenergiasta loppuvuonna vastaa John Smith Rock -festivaalin talviversio John Smith Rock Frozen 2023.

Syksyn juhlakonsertteja Paviljongissa ovat laulajalegenda Meiju Suvaksen mahtavaa 40-vuotista taiteilijauraa sekä Lasse Hoikan & Souvareiden 45-vuotista musiikkitaivalta juhlistavat konsertit.

 

ennätysmäärä stand-upia & komiikkaa

Tänä syksynä valoa ja huumoria pimeään ammennetaan stand-upista ja komiikkasta, jota on tarjolla tämän syksyn ohjelmistossa ennätysmäärä.

Marraskuussa heittäydytään suomalaisten rakastaman Kummelin komiikan pariin 12 vuoden kiertuetauon jälkeen.

Lokakuussa nähdään huippusuositun Lisää saikkua, kiitos! -trilogian toinen osa tutun kolmikon Jukka Rasilan, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen esittämänä.

Komiikkasyksynä nautitaan myös Sami Hedbergin, Ismo Leikolan ja Jaakko Saariluoman stand-up-keikoista sekä Jarkko Tammiseen show’sta hänen yli 30 ikonisen imitaatiohahmonsa kanssa.

maailmankuulut baletit paviljongissa

Loppuvuonna Paviljongissa sukelletaan maailmankuulujen balettien maailmaan.

Joutsenlampi nähdään huikean yleisö- ja arvostelumenestyksen saavuttaneen The Ukrainian Ballet of Peacen esittämänä ja Pähkinänsärkijä arvostetun International Festival Ballet -ryhmän produktiona.

suosikkitubettajia ja uniikkeja show-esityksiä

Lokakuussa huippusuositun Meemitalon poppoo tuo interaktiivisen lavashow’nsa Paviljonkiin Meemitalo Tour 2023 -kiertueellaan. Ohjelmassa on visailuja ja kisailuja tubettajien kesken sekä paljon odotettu Meet & Greet.

Joulukuussa nähdään hämmästyttävää taikuutta, kun Suomen kansainvälisesti tunnetuin taikuri Henri Kemppainen saapuu Paviljonkiin ensimmäisellä Suomen-kiertueellaan.

Syyskuussa ihastellaan musiikkilahjakkuutta Oneviolin konsertissa, jossa hän esittää ainutlaatuisella konseptillaan cover-versioita tunnetuista hittikappaleista käyttäen vain yhdessä viululla tuotettuja ääniä.

viihdettä pikkujoulukauteen

Syksyn monipuolisesta ohjelmistosta löytyvät myös suositut tapahtumakokonaisuudet tähtiartistien esityksineen ja maistuvine illallisineen Paviljongin pääravintolassa.

Syksyn Show&Dinner-tapahtumaelämyksiä ovat Maarit Peltomaan ja Juha Veijosen Pientä laittoa -parisuhdekomedia sekä Osmo Ikosen & Lenni-Kalle Taipaleen Jouluriehakonsertti.

Parhaaseen pikkujouluaikaan Paviljongissa nähdään myös Jussi- ja Venla-palkinnoilla palkittujen Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen tähdittämä improvisaatioesitys Minttu sekä Ville.

suosittuja messuja

Paviljongin messusyksyn starttaa 6.-8.9.2023 puualan merkittävin ammattitapahtuma Puumessut. Yli 30 vuoden ajan puualan lipunkantajana toiminut tapahtuma keskittyy puuteollisuuden tekniikkaan, puusepänteollisuuteen ja puuntyöstöteknologiaan.

Syyskuun lopussa paljon odotettu Rekry, työelämä & koulutus -tapahtuma kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat Paviljonkiin. Pääpuhujana Jyväskylässä nähdään Katja Ståhl. 

Syksyn suurin elämysviikonloppu, Jyväskylän Kirjamessut, Jyväskylän Viinimessut ja Jyväskylän Joulumessut, järjestetään 25.−26.11. Paviljongissa.

Tunnelmallisilla Jyväskylän Kirjamessuilla lumoudutaan uutuuskirjallisuuden parissa ja Jyväskylän Viinimessuilla tutustutaan viiniasiantuntijoiden ja maahantuojien esittelemiin laatuviineihin.

Jyväskylän Joulumessuilla virittäydytään vuoden suurimpaan juhlakauteen. Iloinen tapahtuma on täynnä joulun tuoksuja ja tunnelmaa.

Tervetuloa viihtymään ja virkistäytymään Paviljonkiin!

Katso kaikki syksyn tapahtumat tapahtumakalenteristamme.