Syksyllä 2021 Wilhelm-konserttisalin esiintyjien takahuoneet
kokivat täydellisen muodonmuutoksen, kun myyntijohtajamme
Jaana sekä visualistiharjoittelijamme Luna ottivat projektikseen
päivityksen tarpeessa olleet tilat.

Tavoitteena oli saada myös takahuonetilat kertomaan Paviljongin elämyksellisyydestä ja uudesta brändistä, sekä tietenkin luoda esiintyjille miellyttävämmät ja inspiroivat tilat esityksiin valmistautumisiin. Takahuoneita ei ole juurikaan remontoitu Paviljongin historian aikana ja vuosien saatossa käytännöllisiksi tarkoitetut tilat olivat lipsahtaneet jopa ankeiksi.


Esiintyjien takahuoneet kokivat täydellisen muodonmuutoksen


Viherkasvit luovat viihtyisyyttä

Uusien huoneiden sisustuksen kulmakiviä ovat persoonalliset kirpputorilöydöt, jotka henkivät Paviljongin elämyksellistä tunnelmaa.

”Halusimme käyttää sisustuksessa kierrätettyjä tavaroita kokonaan uusien sijaan, koska ekologisuus ja ympäristöarvot ovat Paviljongissa tärkeitä”, kertoo Paviljongin myyntijohtaja Jaana Kiilamaa. ”Vanhoissa tavaroissa on myös hienoa vintage-henkeä, joka luo ihan omanlaisen fiiliksen uusittuihin pukkareihin!”

Tapahtuma-alan taitajilta löytyy visuaalista silmää sekä kyky loihtia hurmaavia ympäristöjä. Pukuhuoneiden uusiminen oli pitkään ollut to do -listalla, joten Lunan visualistiharjoittelu ja apu toteutuksessa osuivat juuri sopivaan saumaan.

Lunan harjoittelusta voit lukea lisää täältä

Suurin osa huonekaluista on kirpputorilöytöjä

Kirpputoreilta poimituissa yksityiskohdissa on vintage-henkeä

Artistien viihtyminen on Paviljongissa sydämen asia

Uusituissa takahuoneissa käytännöllisyys ja kauneus kulkevat käsi kädessä. Esiintyjille tärkeät elementit, kuten vaaterekit ja hyvin valaistut peilit takaavat tilojen toimivuuden. Seinien elegantti petroli on tuttu Paviljongin brändi-ilmeestä, ja tropiikkiaiheiset kuvat sekä printtipinnat antavat häivähdyksen lomatunnelmaa kaikkiin vuodenaikoihin.

Pehmeät nojatuolit, tuikkivat kynttilät sekä valonauhat saavat mielen seesteiseksi ennen kipuamista Wilhelm-salin lavalle. Intialaiset matot sekä kultaiset yksityiskohdat lisäävät ripauksen luksusta tunnelmaan.

Asiakkaiden viihtyvyyden lisäksi meille on sydämen asia, että myös artistit ja esiintyjät tuntevat olonsa tervetulleiksi taloon!

Materiaaleja ja tekstuureja kerrostamalla tunnelmaan saadaan pehmeyttä


Seinäpintojen sävy, petroli, on tuttu Paviljongin uudesta brändi-ilmeestä

Uudesta sisustuksesta löytyy muistoja Paviljongin tapahtumista vuosien varrelta

Katso ennen ja jälkeen -kuvat

Leponurkkaus ennen ja jälkeen:

 

Meikkauspiste ennen ja jälkeen:

 

Backstage -käytävä ennen ja jälkeen: