Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin upea tapahtumakevät tarjoaa jokaiselle jotain. Ohjelmistossa on mukana lukuisia ainutlaatuisia elämyksiä, kuten ensimmäistä kertaa Jyväskylässä esiintyvä kuubalainen Pasión de Buena Vista, uransa ensimmäiset konserttisalikiertueensa järjestävät Behm ja Kake Randelin sekä suosittua Valon kaupunki -tapahtumaa kevääseen laajentava WinterLight-elämysnäyttely. Tutustu Paviljongin tapahtumatarjontaan ja löydä parhaat elämykset itsellesi ja ystävillesi ja perheellesi.


Uudet ravintolat ja -palvelut täydentämässä tapahtumaelämystäsi

Lämpimästi tervetuloa viihtymään konsertteihin, messuihin ja viihdetapahtumiin Paviljonkiin, jossa tapahtumaelämystäsi ovat täydentämässä uudet upeat ravintolat!

Uusi ravintolakumppanimme Food&Events Tapahtumaravintolat uudisti Paviljongin kolme ravintolaa viihtyisiksi ja tunnelmallisiksi tapahtumatiloiksi. Samalla tapahtumakävijöille lanseerattiin digipalveluja, kuten Food&Events-sovellus, josta voit tilata maistuvat väliaikatarjoilut ja illallispaketit konsertteihin seurueellesi kätevästi etukäteen.

Tee Paviljongin tapahtumavierailustasi entistä upeampi elämys ja tilaa herkulliset ravintolatarjoilut itselle ja seuralaisillesi etukäteen valmiiksi omaan pöytäänne.


Konsertteja kotimaan suosituimmilta artisteilta

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin monipuolinen tapahtumatarjonta tuo auringon kevääseen. Keski-Suomen suurimmassa tapahtumakeskuksessa nähdään tänäkin keväänä huikeita konsertteja Suomen suosituimmilta artisteilta.

Juha Tapion Elävien maassa 2023 -konsertissa kuullaan kaikkien suomalaisten tuntemia suurimpia hittejä sekä lauluja uudelta albumilta. Uudesta tuotannosta nautitaan myös suosikkiartisti Erinin konsertissa radioiden ja Spotifyn suosituimpien kappaleiden, Yhtenä sunnuntaina ja Niinku koko ajan, ohella.

Maaliskuussa Paviljonkiin saapuvat kevyen musiikin suursuosikki Kake Randelinin ja kahdeksalla Emma-palkinnolla palkittu Behm, jotka esiintyvät artistiuransa ensimmäisellä konserttikiertueella.

Konserttiohjelmiston kirkkaisiin tähtiin kuuluu myös sanoittaja-laulaja Ilkka ”Ile” Vainion hieno 61-vuotissyntymäpäiväkonsertti. Uransa aikana jopa 200 kulta- ja platinalevyä tuottaneen artistin konsertti rakentuu oman tuotannon lisäksi Juha Vainion ikonisista lauluista.

WinterLight – uudenlaista valotaidetta hiihtolomaviikoille

Hiihtolomaviikolla 18.2.−5.3.2023 Paviljongissa nautitaan uudesta WinterLight-tapahtumasta, joka on sisätiloihin sijoittuva upea valotaide ja -elämysnäyttely. Tapahtuma sisältää monipuolisesti kansainvälistä ja kotimaista valotaidetta, interaktiivisia installaatioita ja valoteemaisia elämyksiä. WinterLight on suunnattu kaikille jyväskyläläisille ja seudulla vierailijoille, ja sen vaikuttavasta teosvalikoimasta ja ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ihasteltavaa. Tapahtuma toteutetaan Valon kaupungin ja Jyväskylän Paviljongin yhteistyönä.

Ainutlaatuisia elämyksiä Suomesta ja maailmalta

Helmikuussa Paviljongissa koetaan Franz Léharin säveltämä suosittu Iloinen Leski -operetti, jonka päärooleissa esiintyvät Laura Pyrrö, Jyrki Anttila ja Jukka Romu.

Tapahtumakevään helmiä on myös mielenkiintoinen Jyväskylä Sinfonian ja Game Music Collectiven Game Music -pelimusiikkikonsertti, jossa kuullaan musiikkia mm. suosituista peleistä ja pelisarjoista Skyrim, Halo, Final Fantasy, Kingdom Hearts, Destiny ja The Last of Us. Konsertissa esiintyy Game Music Collective, joka on Euroopan ensimmäinen ammattimainen pelimusiikkiin keskittynyt orkesteri, jonka soittajat ovat Suomen eturivin nuoria muusikoita. Ryhmän pelimusiikki on tavoittanut suuren maailmanlaajuisen yleisön myös YouTubessa, jossa konserttitaltiointeja sekä pelimusiikkivideoita on katsottu jo yli 20 miljoonaa kertaa.

Stand-upia ja muita upeita viihdetapahtumia kevääseen

Mitäpä olisi Paviljongin tapahtumaohjelmisto ilman mahtavaa stand-upia? Maaliskuussa yksi Suomen valovoimaisimmista stand-up koomikoista Niko Kivelä viihdyttää Paviljongin yleisöä uudella kokoillan esityksellään. Huhtikuussa päästään kokemaan myös Sami Hedbergin Hedberg on the Road stand up -kiertueen esitys, joka perustuu mm. Samin käsikirjoittamiin tarinoihin ja inspiraatioon.

Edellisten kiertueiden valtavan suosion myötä Paviljongin tapahtumatarjonnassa on mukana tänä keväänä huikeat kotimaisen magian ja illuusion kärkinimien yhteiskiertue Maagikot 2 ja suosittu Tanssien Tähtiin Show.

Muita viihdetapahtumia Paviljongissa ovat Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli Show Must Go On ja Joutsenlaulu-musikaali, joka on kunnianosoitus Jussi Hakulisen ja Olli Lindholmin elämäntyölle.

Messukeväässä mielenkiintoisia messuja

Viihdetapahtumien lisäksi Paviljongin tapahtumakevät tarjoaa uutuuksia, trendejä, virkistäytymistä ja verkostoitumista lukuisissa messutapahtumissa.

Suositut Jyväskylän Rakennusmessut 17.–19.3. tarjoavat inspiraatiota ja parhaita vinkkejä kodin ja vapaa-ajan asunnon uudistamiseen. Messujen teemana ovat uudisrakentaminen, remontointi ja talotekniikka, vapaa-ajan asuminen ja piha sekä sisustaminen ja koti. Messuilla nähdään tänäkin vuonna alan kärkiyrityksiä ja tv:stä tuttuja ammattilaisia, kuten esimerkiksi Kotirempat-ohjelmasta tutut Ari ja Kirsi, Huvila & Huussi -ohjelmasta tunnettu Kati Jukarainen, Onnellisten kylä -ekoasumishankkeesta tunnettu Kirsi Salo.

Tänä keväänä Paviljongissa päästään vierailemaan kokonaan uusilla messuilla. 30.3. järjestettävillä Digiturvallisuus 2023 -messuilla esitellään uusinta tietoa ja parhaita ratkaisuja kaikille oman organisaation digiturvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneille. Digiturvallisuus 2023 -messujen järjestäjinä on mukana alan tärkeimpiä toimijoita Jyväskylän alueelta: Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän kaupunki.

Toukokuussa Paviljongissa järjestetään kuljetusalan tärkein ammattitapahtuma, Kuljetus 2023 -messut, jotka tarjoavat kattavan läpileikkauksen kuljetusalaan. Alan johtavat merkit, perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajat sekä kuljetusyritysten tarvitsemat tuotteet ja palvelut löytyvät 25.–27.5. Jyväskylästä.

Muita kevään messuja Paviljongissa ovat mm.  huhtikuussa järjestettävät Kädentaitomessut, Hyvinvointimessut ja Antiikkimessut.

Tervetuloa viihtymään Paviljonkiin. Tutustu Paviljongin tapahtumatarjontaan & löydä parhaat elämykset itsellesi, ystävillesi ja perheellesi.