Turvallisesti tapahtumiin – Näin Paviljonki valmistautuu tuleviin konsertteihin ja viihdeiltoihin

Paviljonki haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita. Paviljonki on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten ja meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Olemme myös laatineet turvallisen tapahtuman järjestämiseen ohjeistuksen, jolla pyritään minimoimaan kaikki kävijöihin, henkilökuntaan, yhteistyökumppaneihin ja sidosryhmiin kohdistuvat terveysriskit.

Syksyn viihdetapahtumamme käynnistyvät uusin järjestelyin, joiden ykköstavoite on tapahtumien turvallisuus. Yksi muutos koskee istumapaikkojen sijoittelua Wilhelm-salin viihdetapahtumissa.

Yleisö ohjataan saliin porrastaen penkkiriveittäin. Paikkojen sijoittelussa huomioidaan riittävä ja tarvittava turvaväli. Paikkanumerot muuttuvat turvavälijärjestelyiden myötä. Pyydämme asiakkaita saapumaan paikalle ajoissa välttääksemme ruuhkat aulapalvelussa ja sisäänkäynneillä ja pyrimme pidentämään väliaikaa välttääksemme ruuhkat wc- ja ravintolatiloissa. Henkilökuntamme opastaa ja ohjeistaa paikan päällä kulkusuunnista sekä muista turvajärjestelyistä. Narikassa ja ravintolapalveluissa suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Viestimme näistä ohjeista myös tapahtumakalenterissa konserttien yhteydessä ja ennakkoon somekanavissa.

Tervetuloa turvallisesti tapahtumiin!