Tänään torstaina DLG International ja 2LM Corporate Oy ovat tehneet Jyväskylän Messut Oy:n kanssa sopimuksen Konekilleri 2021 -messujen järjestämisestä 14.-16.10.2021 Jyväskylän Paviljongissa.

”Tämä on hyvä uutinen Jyväskylälle ja Paviljongille”, toteaa Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja Juha Rahko. ”Tämän haastavan vuoden aikana on hienoa saada hyviä uutisia. Usko tulevaisuuteen on vahva. Messut ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja ammattilaisille, mutta merkittäviä tapahtumia myös koko alueen taloudelle”, hän jatkaa.

Järjestäjiä edustava Marko Toivakka on tyytyväinen sopimukseen. ”Olemme vuoden aikana kartoittaneet asiakkaiden toiveita ja Jyväskylä koetaan alalla erittäin tärkeänä järjestämispaikkana. Keskeinen sijainti ja messukeskuksen sijainti keskustassa – vaikka se joitain haasteitakin tuo mukanaan – on ainutlaatuista tässä maassa.” Konekilleri keskittyy maatalouden ammattilaisten palveluun, joten helppo saavutettavuus on tärkeää. Lisäksi Paviljongissa yhdistyvät toimivien messutilojen kanssa erinomaiset kokoustilat. ”DLG:n myötä ohjelman merkitys tulee kasvamaan entisestään ensi vuonna. Onhan DLG ensisijaisesti maailman johtava maatalouden tutkimus- ja neuvontaorganisaatio ja tuon tiedon tuomiseen Suomeen tähtäämme yhteistyön myötä. DLG on jo perustanut maayhtiön Suomeen, joten mielenkiinnolla odotamme, mitä kaikkea tulevina vuosina pohjolassa nähdään”, jatkaa 2LM Corporaten perustaja, Henrik Kalliola.

Konekilleri 2020

Tämän syksyn Konekillerin järjestelyt jatkuvat. ”Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten linjauksia. Tällä hetkellä pieni ammattilaistapahtuma näyttää mahdolliselta järjestää turvallisesti, mutta olemme valmiit tekemään muutoksia nopeasti tilanteen niin vaatiessa. Jos viranomaiset eivät mahdollista tapahtuman järjestämistä, olemme valmiit etsimään sille uuden ajankohdan myöhemmin talven aikana. Mutta ensisijaisesti tähtäämme lokakuussa järjestettävään tapahtumaan, jos se voidaan järjestää turvallisesti”, kertoo Kalliola.