Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessuilla viihdyttiin

Jyväskylän Messut Oy:n ja Showlink Oy:n järjestämä tapahtuma Kids&Pets lapsi- ja lemmikkimessut keräsi 6 770 iloista messukävijää. Koko perheen tapahtumaviikonloppu järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa toista kertaa 23.-24.3.

Lemmikkipuolella järjestettiin koiranpentunäyttelyitä ja kaksi kansainvälistä kissanäyttelyä. Ohjelmassa lauantaina oli myös Koiratanssin Suomen edustusjoukkueen karsintakilpailu. Mukana oli myös muita lemmikkieläinyhdistyksiä ja tapahtumassa nähtiin tänä vuonna mm. kaneja, matelijoita, minipossuja ja islanninhevosia. Minipossu Esteri ja shetlanninponi Pepe olivatkin yleisön suosikkeja.

Lasten puolella oli myös monipuolista tarjontaa kaikenikäisille. Sisäaktiviteettipuisto SuperPark oli tapahtumassa yhteistyössä ja messulipulla pääsi myös SuperParkiin. SJK esports järjesti Fortnite-haasteen messujen molempina päivinä. Pelissä pääsi haastamaan itse tubettaja Roposen. Molempina päivinä peliajat varattiinkin täyteen.

Perheen pienimmille ohjelmassa oli satu- ja musiikkiesityksiä. Tapahtuman juontivat Merkityskirjojen hahmot Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa. Tapahtumalavan yhteyteen rakennettiin huippusuosion viime vuonna saanut hiekkalaatikkoalue, jossa lapset pääsivät leikkimään hiekkaleikkejä keskellä talvea.

– Kävijätavoite saavutettiin ja kävijät viihtyivät messuilla pitkään, mikä oli hienoa, kertoo Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Jaana Kiilamaa. Sekä kävijöiltä että näytteilleasettajilta saatiin hyvää palautetta, mm. monipuolisuudesta ja hyvästä tunnelmasta.