Jyväskylän Rakennusmessut esittelee uusimmat ratkaisut rakentamiseen ja remontointiin
− Tapahtuma kerää yli 100 alan yritystä Paviljonkiin

 

Jokakeväinen suurtapahtuma Jyväskylän Rakennusmessut järjestetään tänä vuonna 15.−17.3.2024 Paviljongissa.
Jyväskylän Rakennusmessuille saapuu yli 100 näytteilleasettajaa esittelemään uusimpia ratkaisuja rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton teemoista.

Millaista uudistusta sinä haluaisit kotiisi? Tervetuloa inspiroitumaan Jyväskylän Rakennusmessuille 15.−17.3.2024 Paviljonkiin!

Tutustu näytteilleasettajiin

Tutustu ohjelmaan

Messut tarjoavat monipuolista ohjelmaa kolmen päivän ajan. Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan helmikuussa 2024. Päivityksiä ohjelmaan voi seurata tapahtuman verkkosivuilla.

Yli 100 näytteilleasettajaa esittelemässä uutuuksia

Jyväskylän Rakennusmessuilla kävijät pääsevät tutustumaan mm. Keski-Suomen tonttitarjontaan ja asumismahdollisuuksiin, talo- ja keittiömallistoihin sekä ikkunoiden, ovien, kattojen, takkojen ja aurinkopaneelien toimittajiin. Tapahtumasta löytyy vaihtoehtoja kodin ja mökin pihanlaittoon aina ulkorakennuksista, aitoihin ja laitureihin. Messut tarjoaa asiantuntijatietoa talotekniikan, kodin hälytysjärjestelmien sekä sähköauton latauspisteiden parhaista ratkaisuista. Myös uudet trendikkäät sisustusmateriaalit löytyvät Rakennusmessuilta.


”Jyväskylän Rakennusmessuilla kävijät saavat kerralla paljon tietoa uutuuksista, ratkaisuista ja tekijöistä omia rakennus- ja remontointiprojektejaan varten.
Paikalla on suuri määrä näytteilleasettajia, joten tarjontaan tutustuminen ja vaihtoehtojen vertaileminen on helppoa”, sanoo projektipäällikkö Matti Kuosmanen Jyväskylän Rakennusmessuilta.

Suomalaisille tuttuja asiantuntijoita ja mediapersoonia

Näytteilleasettajien kattavien tuote- ja palveluvalikoimien lisäksi Jyväskylän Rakennusmessut tarjoaa monipuolista ohjelmaa kolmen päivän ajan. Messuilla nähdään mm. suomalaisille tuttuja asiantuntijoita ja mediapersoonia:

  • Remppa vai muutto Suomi -sarjasta tuttu sisustusarkkitehti Marko Paananen
  • yrittäjä ja asuntosijoittaja Nata Salmela
  • Kotoisa, Huvila & Huussi ja Inno -ohjelmista tuttu rakennusyrittäjä Ville Heino
  • Jokanaisen remonttikirja sekä Jokanaisen mökkiremontti -kirjat kirjoittaneet Ella Kanninenja Jasmiini Lappalainen
  • Suomen huutokauppakeisari -ohjelman vetäjät Aki ja Heli Palsanmäki
  • Nelosen ja Ylen säälähetyksistä tuttu meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi

Messuille osallistuvat myös muuramelainen sisustussuunnittelija Eevi Vihinen DecoFeast.-yrityksestä ja ammattijärjestäjä Heidi Poikolainen Keinumalta.

Paljon ohjelmaa myös ammattilaisille

Jyväskylän Rakennusmessut tarjoaa paljon asiantuntijatietoa myös ammattilaisille alaa puhuttavista teemoista. Näitä ovat esimerkiksi kiinteistöjen digitointi sekä uudistunut rakennuslaki, jota elinkeinoasioiden johtaja Anu Kärkkäinen Rakennusteollisuus RT:stä käsittelee puheenvuorossaan. Hän pitää Rakennusmessujen avauspuheenvuoron perjantaina 15.3.2024 klo 10.30, ja Rakennusmessut käynnistyvät klo 10.

”Rakentamislaki on tulossa voimaan 1.1.2025 ja tuo paljon muutoksia niin rakentajille kuin rakennushankkeeseen ryhtyville.
Rakentamislaki kertoo, miten pitää rakentaa, mitkä ovat rakennushankkeeseen ryhtyvän tehtävät ja mitä rakennusvalvonta voi edellyttää lupahakemukselta.
Laissa on myös uusia vaatimuksia liittyen vähähiilisyysteen ja elinkaariominaisuuksiin, Kärkkäinen sanoo.


Tänä vuonna Jyväskylän Rakennusmessut haluaa tarjota messujen ohella myös muita tapoja ammattilaisten ja kuluttajien kohtaamiseen, ja tukea siten alaa haastavassa tilanteessa.

 

”Ammattilaisille on tarjolla uraneuvontaa ja tapahtumassa esitellään keinoja,
joilla löytää tekijöitä niin yritysten kuin kotitalouksien rakennus- ja remontointitarpeisiin”, Kuosmanen kertoo.

 

Tervetuloa Rakennusmessuille!

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin remontoinnin, rakentamisen, sisustamisen ja pihanlaiton teemoista Jyväskylän Rakennusmessuille 15.−17.3.2024 Paviljonkiin!

Tunnelmia vuoden 2023 tapahtumasta