Huhtikuussa Paviljongissa nähdään läpileikkaus tietoturvallisuuteen kun toista kertaa järjestettävät Digiturvallisuusmessut kokoaa alan asiantuntijat, organisaatiot ja ajankohtaiset keskusteluaiheet saman katon alle.

Messuilla esitellään muun muassa reaaliaikaisia ratkaisuja digiturvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneille organisaatioille sekä kuullaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan polttavimmista aiheista, jopa kolmen ohjelmalavallisen verran.

Miksi digiturvallisuuden tulisi kiinnostaa?

Digiturvallisuus on aihe, joka koskettaa nykypäivänä enemmän tai vähemmän meitä jokaista. Tietoturvauhkien, kuten kyberhyökkäysten, mis- ja disinformaation sekä henkilökohtaisten tietojen kalastelun globaali kasvu ajavat yritykset, julkishallinnon organisaatiot sekä yksityishenkilöt tilanteeseen, jossa digiturvallisuuteen panostaminen on välttämätöntä.

Digiturvallisuus saatetaan nähdä organisaatioissa toissijaisena, mutta edellä mainittujen tietoturvauhkien konkretisoituessa hyökkäyksenä omaan kriittiseen infraan tai jopa henkilökohtaiseen elämään, digiturvallisuuden tärkeyttä ei voida enää sivuuttaa. Ajan tasalla pysyminen alan uusimmista muutoksista saattaa usein tuntua hyvin vaikealta, korkean osaamistason vaativalta aihealueelta. Alan jatkuvien innovaatioiden ja uudistusten vuoksi organisaatioilla ei ole aikaa tai resursseja digiturvallisuuden ajantasaiselle kehitystyölle.

Juuri siksi Digiturvallisuusmessut on erinomainen mahdollisuus kohdata digiturvallisuusalan asiantuntijat sekä palveluntarjoajat, jotka auttavat löytämään parhaat ratkaisut organisaatiosi tietoturvan takaamiseksi.

Ohjelma

Digiturvallisuusmessujen ohjelmassa kuullaan eri alojen tarpeisiin suunnattuja informatiivisia puheenvuoroja digiturvallisuusalan tunnetuimpien nimien myötä. Ohjelmasta löytyy informatiivista sisältöä niin julkishallinnolle, yrityksille kuin kriittisen infran struktuurin sektoreille ja koulutustoimijoille.

Ohjelmassa käsitellään monialaisista näkökulmista digiturvallisuusalan polttavimpia aihealueita, kuten tekoälyä, kyberturvallisuusalan säädöksiä, tietoturvauhkia ja niiden torjumista sekä huoltovarmuutta digiturvallisuuden näkökulmasta.
Messujen laajasta puhujakattauksesta löytyy kotimaisten sekä kansainvälisten yritysten sekä kotimaisen julkishallinnon ja koulutustoimijoiden edustajia.

Messuilla nähdään digiturvallisuusalan huippupuhujia, kuten Aalto-yliopiston Kyberturvallisuuden työelämäprofessori ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll ja tietotekniikka-asiantuntija Petteri Järvinen sekä runsaasti muita eri alojen edustajia, mm. europarlamentaarikko Henna Virkkunen, Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin pääjohtaja Jarkko Saarimäki, Amazon Web Services Security Specialist Solutions Architect Markku Kaskenmaa sekä Digi- ja väestötietoviraston VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku. Digi- ja väestötietovirasto vastaa myös kokonaisuudessaan Forum-ohjelmalavan mielenkiintoisista esityksistä.

Ohjelmasta löytyy asiantuntijapuheenvuoroja eri teemoista niin yritysten kuin muidenkin toimijoiden tarpeisiin, monipuolisesti eri yritysten tietoiskuja sekä mukaansa tempaavia paneelikeskusteluja.

Tutustu messujen ohjelmaan

Näytteilleasettajat esittelevät alan parhaat ratkaisut ja työkalut

Digiturvallisuusmessujen näytteilleasettajien laajaan kirjoon sisältyy tänä vuonna muun muassa kotimaisia sekä kansainvälisiä digiturvallisuusalan yrityksiä ja palveluntuottajia sekä kyberalan koulutusta edistäviä korkeakouluja.
Näytteilleasettajat tarjoavat mielenkiintoista ja informatiivista sisältöä kaikille digiturvallisuudesta kiinnostuneille sidosryhmille, kuten kehittämishaluisten yritysten ja organisaatioiden edustajille, alan opiskelijoille sekä julkishallinnon edustajille.

Tutustu messujen näytteilleasettajiin

Kaikki digiturvallisuudesta yhdessä paikassa

Digiturvallisuusmessut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tulla kartoittamaan alan yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia, poimimaan parhaat ideat ja oppimaan digiturvallisuusalan eri osa-alueista hyvin matalalla kynnyksellä.

Yhden päivän kestäville messuille on kävijäksi rekisteröitymisen myötä maksuton sisäänpääsy, eikä rekisteröityminen vie kuin pienen hetken.

Tule siis Paviljonkiin Digiturvallisuusmessuille 18.4. ottamaan haltuun alan viimeisin tieto ja luomaan polkua digiturvallisuuden edelläkävijäksi!

Rekisteröidy kävijäksi

Digiturvallisuus 2024 -messut

18.4. klo 9-17

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

Tervetuloa!

Seuraa Digiturvallisuusmessuja LinkedInissä!