Kädentaitoa, Hyvinvointia ja Antiikkia suurtapahtumassa Paviljongissa

Jyväskylän Paviljongissa järjestetään 6.-7.4.2019 tapahtumakokonaisuus, jossa on samanaikaisesti suositut Kädentaitomessut, Hyvinvointimessut ja Antiikkimessut. Mukana on lähes 300 näytteilleasettajaa eri puolilta suomea.

Kädentaitomessuilla suomalaiset käsityöläiset esittelevät osaamistaan. Esillä on kotimaista designia laadukkaista koriste- ja käyttöesineistä yksilöllisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Messuilta löytyy myös monipuolisesti tarvikkeita ja materiaaleja käsitöiden ja askartelun harrastajille. Taitotorilla voi ihastella, kun käsityöläiset pitävät työnäytöksiä. Työpajoissa voi itse osallistua tekemiseen ammattilaisten opastuksella. Molempina messupäivinä esiintymislavalla pidetään muotinäytös kaksi kertaa teemalla ”suomalaista suunnittelua ja kädentaitoa”.

Hyvinvointimessut tarjoaa monipuolisesti tietoa ja tuotteita terveydestä, kauneudesta, ravinnosta ja liikunnasta kiinnostuneille. Ohjelmalavalla on terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tietoiskuja. Useilla osastoilla voi hemmotella itseään erilaisten hoitojen merkeissä. Hyvinvointimessuille osallistuu 88 näytteilleasettajaa.

Antiikkimessut on antiikin ystävien ja keräilijöiden aarreaitta. Vuodesta toiseen suosionsa säilyttävien lasi- ja posliiniesineiden lisäksi esillä on mm. antiikkia, taidetta ja huonekaluja. Kävijät voivat tuoda omia antiikki- ja taide-esineitään asiantuntijan arvioitavaksi.