Perjantaina päättyneillä Sähkö Valo Tele Av 2022 -messuilla vieraili yli 10 000 sähköalan ammattilaista. Jyväskylän Paviljongin täydet hallit tarjosivat yli 200 näyttelyosastoa, joilla esiteltiin uusimpia tuotteita, ratkaisuja ja palveluja.

Avajaispäivän aamuna alkanut kävijöiden virta jatkui koko messujen ajan, ja näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä keskusteluihin ja saamiinsa yhteyksiin. He kertoivat myös opiskelijoita olleen paljon liikkeellä tutustumassa yrityksiin ja tuotteisiin.

− Olemme erittäin tyytyväisiä tapahtumaan, sillä saimme positiivista palautetta niin näytteilleasettajilta kuin kävijöiltä. Kolmen päivän aikana messuilla vieraili yli 10 000 alan ammattilaista, kertoo Jyväskylän Messujen myyntijohtaja Ilari Tervakangas.

− Nyt alalla päästiin jälleen aidosti tapaamaan asiakkaita ja kumppaneita sekä solmimaan uusia suhteita ja esittelemään toimintaa. Tämä nähtiin erityisen tärkeänä, sillä luottamusta ja pohjaa yhteistyölle on helpompaa rakentaa livenä kuin etänä.

Sähkö Valo Tele Av 2022 avasi Jyväskylän Messujen messusyksyn näyttävästi. Sähkömessut ovat hyvä esimerkki siitä, että ammattimessuilla on oma tehtävänsä. Niiden merkitys on noussut jopa aiempaa tärkeämmäksi parin vuoden tapahtumatauon jälkeen.

Sähkömessut pidetään joka toinen vuosi ja seuraavien messujen ajoitus palaa tutulle paikalleen helmikuun alkuun 7.−9.2.2024

Kuva: Anne Kalliola