Viime viikonloppuna 17.−19.3.2023 järjestetyillä Jyväskylän Rakennusmessuilla vieraili yli 10 000 kävijää. ”Olemme tyytyväisiä kävijämäärään ja onnistuneisiin messuihin. Kiitos kaikille näytteilleasettajille, kävijöille ja järjestämisessä mukana olleille”, sanoo tapahtumasta vastaava projektipäällikkö Matti Kuosmanen Jyväskylän Messuilta.

 

Jyväskylän Rakennusmessut keräsi viime viikonloppuna yli 160 näytteilleasettajaa Paviljonkiin esittelemään uutuuksia ja trendejä rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihanlaiton teemoista.

Messuilla oli monipuolista ohjelmaa kolmen päivän ajan, kolmella eri ohjelmalavalla. Tapahtumassa kuultiin puheenvuoroja suosituista teemoista, kuten sisustaminen ja pihasuunnittelu, sekä tämän päivän polttavista aiheista, kuten energiatehokkuus ja ekologinen asuminen. Messuohjelmassa oli tänä vuonna runsaasti myös keskisuomalaisten hankkeiden esittelyjä. Tapahtumassa vieraili yli 10 000 kävijää.

”Rakennusmessut onnistuivat hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä. Kävijämäärä oli hyvä ja osoittaa, että rakentamisen ja remontoinnin teemat kiinnostavat haastavinakin aikoina rakentamisen nykysuhdanteesta ja talouden yleisestä epävarmuudesta huolimatta”, sanoo tapahtumasta vastaava projektipäällikkö Matti Kuosmanen Jyväskylän Messuilta.

Hän kertoo, että messuille tultiin yhtä lailla virkistäytymään kuin suunnittelemaan ja tekemään hankintoja. Tapahtumassa kävijät pääsivät tutustumaan helposti eri toimittajien mallistoihin ja uutuustuotteisiin sekä käymään keskusteluja kasvokkain.

”Kävijöiltä ja näytteilleasettajilta saatu palaute on positiivista. Ohjelmaa ja koko tapahtumaa pidettiin monipuolisena ja onnistuneena. Olemme iloisia, että messuilla viihdyttiin.”

Jyväskylän Rakennusmessut järjestettiin edellisen kerran vuonna maaliskuussa 2020. Tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuonna, 15.−17.3.2024 Paviljongissa.