− Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin yleisötapahtumiin kävijöille mahdollisuus tukea Suomen UNICEFin toimintaa Ukrainan lasten hyväksi.

Jyväskylän Messut tukee UNICEFin työtä Ukrainan lasten auttamiseksi.

Jyväskylän vapaaehtoisryhmä Suomen UNICEFilta osallistuu jo tulevana viikonloppuna messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa järjestettäville Hyvinvointi-, Kädentaito- ja Antiikkimessuille.

Tavoitteena on, että Suomen UNICEFilla on jatkossa oma kohtauspisteensä Paviljongin yleisötapahtumissa. Näin tapahtumiin osallistuvien on helppo tutustua UNICEFin toimintaan ja tehdä halutessaan hätäapulahjoitus lasten hyväksi.

− Haluamme toimia kaikessa arvojemme mukaisesti vastuullisesti ja välittäen. Tapahtumiimme osallistuu kevään aikana tuhansia kävijöitä. Tapahtumajärjestäjänä yhdistämme ihmisiä, joten on luontevaa, että vahvistamme yhteistä auttamishalua myös tällaisessa kriisissä Ukrainan lasten hyväksi, sanoo Juha Rahko Jyväskylän Messuilta.

Myös tapahtumia järjestävät yritykset ovat iloisia saadessaan mahdollisuuden tukea Ukrainan lapsia omien tapahtumiensa kautta Paviljongissa.

− On hienoa todeta jälleen, miten vahvaa yhdessä tekeminen on tapahtuma-alalla, Rahko sanoo.

UNICEFin hätäaputyöhän Ukrainassa sisältyvät mm. terveystyö, puhtaan veden ja sanitaation varmistaminen, lasten suojelu, lasten koulutuksen jatkuminen kriisiolosuhteissa ja käteisavustukset. Kriisi koskettaa kaikkia Ukrainan 7,5 miljoonaa lasta. Jo yli 2 miljoonaa lasta on paennut Ukrainasta ja 2,5 miljoonaa lasta on paennut kodeistaan maan sisäisiksi pakolaisiksi.

Lue lisää Unicefin työstä Ukrainan lasten hyväksi.