Paviljongin tapahtumasyksy on käynnistynyt turvallisissa merkeissä

Paviljongissa voit järjestää tapahtumasi turvallisesti myös korona-aikana. Noudatamme ja seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä ja olemme ottaneet käyttöön turvallisuusohjeistuksen, jolla pyrimme takaamaan kaikille turvallisen osallistumisen.

Meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä ja hygieniatasomme ja -osaamisemme on lähtökohtaisesti korkea. Paviljongissa on hyvät valmiudet turvaetäisyyksien ja asiakasmäärien rajaamiseen.

Lue lisää turvallisuusohjeistuksesta

 

Paviljongissa voit järjestää myös hybridikokouksia!

Maailma muuttuu ja koronapandemian jatkuessa myös kokouskäytännöt hakevat muotoaan. Hybridikokouksia järjestetään entistä enemmän ja virtuaaliyhteyksien tärkeys on korostunut.

Hybridikokouksessa osa osallistujista on fyysisesti paikalla ja osa etäyhteydellä. Virtuaalisesti voi järjestää useita erilaisia tilaisuuksia kuten kokouksia, seminaareja, koulutuksia ja workshoppeja. Kaikki osallistuvat samanaikaisesti niin paikan päällä kuin etäyhteydellä.

Hybridikokouksissa on monta etua:

  • Hybridikokouksella on mahdollisuus saada kaikki reaaliaikaisesti mukaan
  • Turvavälit on helppo pitää kunnossa
  • Hybridikokous on budjettiystävällinen ratkaisu

Meillä onnistuu ratkaisut kaiken kokoisiin, niin isoihin kuin pienempiin hybridikokouksiin; kysythän lisää myyntipalvelustamme!

Kokoustilojen kalustus ja maksimihenkilömäärät on myös päivitetty vastaamaan turvavälejä.

Tutustu kokoustiloihimme ja niiden henkilömääriin

 

Asiakkaamme kertovat

Paviljongissa on järjestetty syksyn aikana tapahtumia ja tässä asiakkaidemme palautteita turvallisen tapahtuman järjestämisestä meillä:

Järjestimme Jyväskylän Paviljongissa energia-alan seminaarin Kaukolämpöpäivät elokuussa 2020 koronahaasteiden ja ohjeistusten keskellä. Paviljongin avarat, monipuoliset ja muuntautumiskykyiset tilat mahdollistivat osallistujille turvallisen kohtaamisen. Henkilökunta huolehti siisteydestä ja hygieniasta tehokkaasti ja samalla huomaamattomasti. Seminaarisalit kalustettiin asianmukaisesti turvavälein, mutta tyylikkyydestä ei tarvinnut kuitenkaan tinkiä. Paviljongin kalusteet ja tekniikka mahdollistavat tilojen sisustamisen väljästi, mutta samalla viihtyisästi. Tapahtumamme oli ammattitaidolla järjestetty – siitä suuri kiitos Jyväskylän Paviljongille ja yhteistyökumppanillemme Tapaukselle, jotka saumattomalla yhteistyöllä toteuttivat onnistuneen tilaisuuden.

Maria Boholm, Adato Energia Oy

 

Tapahtuman aikainen asiakaspalvelu oli teiltä ihan mahtavaa – työntekijänne aulassa ja tekniikankin puolelta olivat kaikki todella avuliaita, joustavia ja oma-aloitteisia. Tuntui todellakin siltä, että kaikki halusivat tehdä tästä hienon ja turvallisen tapahtuman. Meitä myös helpotti paljon se, että teillä jo oli paljon tapahtuman turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia esillä.

Mukavaa syksyn alkua teille ja palataan toivottavasti pian tulevaisuuden tapauksissa!

Parhain terveisin,
Tapaus-tiimi

 

Paviljonki on luotettava tapahtumapaikka, jossa on hyvät ja väljät tilat. Hygieniaohjeistukset olivat erittäin selkeät ja ne oli tuotu hyvin esille. Henkilökunta näytti omalla esimerkillään mallia, kuinka tehostetusta hygieniasta ja turvaväleistä huolehditaan. Paviljongin vankan ammattitaidon ja tapahtumaosaamisen tuntien pystyimme järjestämään turvallisin mielin tapahtumamme, johon osallistui mm. ministeri.

Emmi Palokangas, viestintäjohtaja, Jyväskylän kaupunki

 

Pikkujoulut turvallisesti Paviljongissa

Tarjoamme yksityisiä pikkujouluja, jotta pääsette juhlimaan turvallisesti. Järjestämme upeat puitteet täysin yksityisille yrityksen pikkujouluille ja tuottajan varmistamaan kanssanne yksityiskohdat, jotta ilta sujuu suunnitellusti ja vieraat viihtyvät!

Suunnittelemme kanssanne herkullisen menun keittiömestareidemme valmistamana. Voimme sopia illalle juomapaketeista joustavasti toiveidenne mukaan ja meiltä löydätte myös valikoiman alkoholittomia vaihtoehtoja. Suosittelemme mielellämme iltaan sopivaa ohjelmaa.

Noudatamme turvavälejä ja muita varotoimia myös pikkujoulukauden aikana.

 

OTA YHTEYS

myyntipalvelu@paviljonki.fi