Pohjoismaiden johtavat kaivosteollisuuden messut FinnMateria 2021 perutaan kokonaan vuodelta 2021. Normaalisti parillisina vuosina järjestettävä tapahtuma nähdään Jyväskylän Paviljongissa seuraavan kerran 25.-27.10.2022. Päätöksen taustalla vaikuttaa edelleen epävarma koronatilanne.

FinnMateria on Pohjoismaiden johtava kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen ammattitapahtuma, jossa esitellään kävijöille toimialan uusia tuotteita, palveluja ja innovaatioita. FinnMateria 2020 -messut oli tarkoitus järjestää kahdeksatta kertaa Jyväskylän Paviljongissa viime marraskuussa. Tapahtuma siirrettiin koronapandemian vuoksi toukokuulle 2021 mutta perutaan nyt kokonaan tältä vuodelta.

Messut järjestetään siten normaalin vuosirytmin mukaisesti omalla paikallaan vuonna 2022.

Palaaminen normaaliin aikatauluun mahdollistaa tapahtuman järjestämisen laadukkaasti ja sille ominaisessa mittakaavassa. Tälle vuodelle tehdyt suunnitelmat tapahtuman kehittämiseksi käytetään vuodelle 2022 ja vuoden 2022 messujen suunnittelu ja osastopaikkojen myynti on koko ajan käynnissä. FinnMateria -messujen neuvottelukunta ja yhteistyökumppanit jatkavat samanlaisena ensi vuoteen.